Akciós wellness hétköznap, az utazók kedvence!

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Egy akciós wellness hétköznappal mindeki csak nyerhet

Hétköznap utazni az új sláger!

Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

Miért érdemes egy akciós wellness hétköznapon utazni?

 

Egyértelmű, hogy egy jó ár, az mindent visz, hiszen felemelő érzés, ha ugyanazt a “csomagot”, alkudozás nélkül kaphatod meg jobb áron, nem?! Egy akciós wellness hétköznapnak azonban, ez csak az egyik előnye a sok közül. Az igazi ajándék az, hogy végre tényleg önmagadra és párodra figyelhetsz, miközben mindenki irigyel majd, hogy megengedhetted magadnak azt a luxust, hogy hétköznap utazzál. 

 

Ha akciós wellness hétköznap utazol, sokkal könnyebben tudsz kiszakadni a szokásos életedből

 

Ha elhagyod az utazással járó aggodalmak nagy részét, már nyertél. De talán még ennél is meggyőzőbb, hogy ha kikerülsz a komfortzónádból, azaz szakítasz a berögzült megszokásaiddal, akkor sokkal intenzívebben tudsz pihenni. Ez olyan felszabadító élmény, mintha fejest ugranál a végtelenbe. A tudat, hogy olyan “luxust” adsz meg magadnak, amit csak kevesen engedhetnek meg, felturbóz majd, javítja az önértékelésedet, jó hatással lesz a közérzetedre, így egy akciós wellness hétköznap, bizonyítottan csökkenti az általános stresszt is.

 

Ha akciós wellness hétköznap utazol, tényleg mindenki téged fog irigyelni!  

 

Azon kívül, hogy a legjobb szállodák versengenek majd érted, extra figyelemben és még pazarabb kiszolgálásban lehet részed egy akciós wellness hétköznapi foglalás alkalmával. Ilyenkor úgy érezheted, hogy az egész ház érted van: fejedelmi a wellness, nyugodt és gyors az éttermi kiszolgálás. Mindenki a tenyerén hordoz.  

 

Egy wellness hétköznap nincs tolongás a jakuzzi vagy a szauna körül. Nem kell sehol a törölköző foglalós trükkel élned, ha kényelmesen elnyújtóznál egy pihenőágyon a medence mellett. A személyzet a szokottnál is diszkrétebb, hiszen ők is a hétvégi, ünnepi hajtást pihenik ki. 

 

Csak előnye van egy akciós wellness hétköznapi utazásnak!

 

Ha hétköznap érkezel, a városban sorbaállás nélkül vár rád minden látnivaló. Könnyebben elvegyülhetsz a helyiek között, jobban megismerheted szokásaikat, kevésbé érzed magad kívülállónak. Ha akciós wellness hétköznap utazol, még a dugókat is elkerülöd, így egy szempillantás alatt kizárod indulásnál és hazaérkezéskor is a stresszt az életedből.

 

Legalább egyszer kötelező akciós wellness hétköznapra menni!

 

Utazni jó. Páratlan élmény, hogy néhány napon keresztül mi, saját magunk lehetünk a főszereplői életünknek. Miért tagadnánk meg ezt magunktól?! Ilyenkor nem kell a munkanapok szabályai szerint élnünk, van időnk rácsodálkozni a hétköznapok nagyszerűségre is. Az élet túl rövid ahhoz, hogy halogassuk a vágyott dolgok beteljesülését. Egy akciós wellness hétköznapi pihenés, amikor extrém módon szakítunk a megszokással, pont ilyen vágyott dolog. Ki kell próbáljuk legalább egyszer az életben, hogy soha ne kelljen azt mondanunk: “mi lett volna, ha”!

 

Ha készen állsz, akkor szakíts te is a megszokásokkal és adj meg magadnak egy ilyen feltöltődést, luxus körülmények között! Meglátod, a feje tetejére áll majd a világ, ha hétköznap utazol. A rohanás helyett válaszd, hogy végre te diktálod a tempót! Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy épp egy akciós wellness hétköznapi utazáson jársz, míg mások dolgoznak helyetted. Ne értékeld magad alul: neked is jár egy olyan pihenés, ahol nem határozza meg semmi és senki az életed.

 

Ha kedvet kaptál, esetleg válaszd az Erla Villa boutique hotelt! Nem fogod megbánni. Az Erla Hétköznapok csomag, minden manír és túlzás nélkül arról szól, hogyan tudod a legtöbbet kihozni egy kiruccanásból a legkevesebb pénzért. Ez egy igazi, kivételes, akciós wellness pihenés ajánlat. A részleteket itt találod. Alig várjuk, hogy találkozzunk! 
 


Ezért érdemes Egert választani hosszú hétvégére!

Miért menjek Egerbe egy hosszú hétvégre?

Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 

Tovább
Felnőttbarát hotel luxus kivitelben

Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

Tovább
Lánybúcsú helyszín, amit minden menyasszony imádni fog

Tippek a tökéletes lánybúcsú helyszín megtalálásához

A lánybúcsú szervezése minden esküvő elmaradhatatlan feladata. A legjobb barátnők ilyenkor szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni a lány éveket a menyasszonnyal, hogy utána teljes lendülettel megkezdődhessenek a csodás házas évek. Az emlékezetes este azonban csak akkor marad örök élmény, ha tökéletes a lánybúcsú helyszíne. Éppen ezért, érdemes időben belekezdeni a szervezési munkába, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról. 

Tovább
Kis létszámú céges rendezvények az Erla Villában

A kis létszámú céges rendezvények

Gondolkodtál már azon, hogy mitől lehetne hatékonyabb céges rendezvényed? Tudod, mitől lesznek munkatársaid motiváltabbak és proaktívabbak? Észrevetted, hogy gyakran csak kis apróságokon múlik a magasabb hatásfokú kreativitás és hatékonyság? Ha bármelyik kérdésen elgondolkoztál már, az azt jelenti, hogy tudatos vezető, szervező vagy, aki csapatából a lehető legtöbbet szeretné kihozni úgy, hogy közben támogató és aktív résztvevője is legyen munkacsoportjának.  

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok