Erla élmény: örök május

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Erre a májusra örökre emlékezni fogsz! Erla élmények csak neked!

Ha május, akkor extra luxus az Erla Villában!

A május a legszebb évszak. Kizöldül végre minden, illatoznak a virágok. Ahogy a tavasz megmutatja ezer színét, úgy bújnak elő téli álmukból az igazi, emberi vágyak is, hiszen a tél és a tavaszi fáradtság leküzdése után, végre mindenki átadhatja magát az élet szeretetének. Az élmények százszoros erővel hatnak ránk, szétrobbanunk a felfedezés vágyától.

Legyen Öné az Erla élmény örökre, foglaljon nálunk szobát 2018. április 3-15. között május hónapra és mi megajándékozunk: 

 

1 üveg pezsgővel

1 romantikus masszázsolaj bekészítéssel.

 

Ha hétköznap jönne, válassza az Erla Hétköznapok csomagot, ha hétvégén érkezne, akkor pedig töltődjön Pünkösdi csomagunkkal. Napi szobaárainkat itt találja!

 

Az ajándékokra azon vendégeink jogosultak, akik a fent jelölt időtartamban, az Erla Villa boutique hotel weboldalán online adták le foglalásukat. Harmadik közvetítő fél által értékesített szobákra az akció nem vonatkozik. 


Tárt karokkal várja az Erla világa. Legyen a május tökéletes indítása egy varázslatos kalandnak az Ön életében is!
 


Ez a  top 7 titok, ami segít, hogy jobban szeresd Önmagad!

Így tudod Önmagadat jól szeretni!

Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

Tovább
Egy jól tervezett romantikus utazás visszahozza a tüzet a kapcsolatba!

Így hozd vissza a romantikát életedbe!

Ahogy egy friss kapcsolatban is fontosak a közös élmények, úgy az évek, évtizedek óta együtt élő párok esetében is létszükség lehet néhány édeskettesben eltöltött nap. Egy romantikus utazás során nem csak a pihenés kerül a fókuszba, hanem az is, hogy elmélyíthessük párkapcsolatunkat, jobban megismerjük a másikat és igazán fókuszálni tudjunk egymás felnőtt igényeire. Sokaknak pont azért siklik ki házasságuk, együttélésük, mert nem figyelnek oda arra,...

Tovább
Felnőttbarát hotel luxus kivitelben

Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

Tovább
Ezért érdemes Egert választani hosszú hétvégére!

Miért menjek Egerbe egy hosszú hétvégre?

Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok