Kis létszámú céges rendezvények az Erla Villában

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Kis létszámú céges rendezvények az Erla Villában

A kis létszámú céges rendezvények

Gondolkodtál már azon, hogy mitől lehetne hatékonyabb céges rendezvényed? Tudod, mitől lesznek munkatársaid motiváltabbak és proaktívabbak? Észrevetted, hogy gyakran csak kis apróságokon múlik a magasabb hatásfokú kreativitás és hatékonyság? Ha bármelyik kérdésen elgondolkoztál már, az azt jelenti, hogy tudatos vezető, szervező vagy, aki csapatából a lehető legtöbbet szeretné kihozni úgy, hogy közben támogató és aktív résztvevője is legyen munkacsoportjának.
 

Egy jó céges rendezvényhelyszín kiválasztása már félsiker

 

Gondolj bele! Mennyivel hatékonyabb a munka és milyen inspiráló a légkör egy irodából kihelyezett környezetben! Ha munkatársaidat kimozdítod a megszokásokból, tanulmányok bizonyítják, hogy sokkal jobban teljesítenek. A munka eredményességét pedig nem csak abban mérheted majd, hogy fontos döntéseket tudtok később meghozni, hanem egy csapásra építed magát a csapatodat is. Szerinted miért élnek ezzel a lehetőséggel az ügynökségek, KKV-k, multi vállalatok százai? Eláruljuk neked: mérhetően megsokszorozódik a feladatok elvégzésének hatékonysága és az egyes csoportokban, részlegekben, projektekben dolgozó szakemberek sokkal kötetlenebbül, nyitottabban és egymásra hangoltabban tudnak dolgozni egy jól kiválasztott, inspiráló céges rendezvényhelyszínen. 

 

Mitől lesz jó egy céges rendezvény helyszíne?

 

Leginkább attól lesz jó egy céges rendezvény helyszíne, ha tökéletesen megfelel a céloknak. Ez annyit jelent, hogy kellőképpen szeparálható, diszkrét és az elérni kívánt célok szerint variálható a mozgás benne. Tegyük fel, egy fontos felsővezetői executive meetinget szeretnél összehozni, olyat, ahol projektek, befektetések sorsa dőlhet el. Biztos vagy benne, hogy irodád hétköznapisága lehet a leglehengerlőbb és legnyugodtabb hely, ahol partnereidet fogadhatod? 


Mennyivel jobb alternatíva lenne inkább egy hotel superior lakosztálya, ahol luxus környezetben, tökéletes kiszolgálással fogadhatod vendégeidet, miközben még attól sem kell tartanod, hogy becsörög egy telefon vagy bámészkodó tekintetek pásztázzák tárgyalásotokat. Milyen sokat érhet egy biztonságos, profi kezekbe helyezett program, olyan, ahová teljes diszkrécióban érkezhetsz meg te és vendégeid is? Ez megfizethetetlen. Az érzés lehet. Ám a lebonyolítás nem. Főleg nem az Erla Villában. Barokk lakosztályunk, Szalonunk az üzletemberek kedvelt találkozóhelye, több céges rendezvény sikeres lebonyolításának helyszíne. 

 

Mi a helyezet a kis létszámú céges rendezvényhelyszínekkel?

 

Ha céges rendezvényhelyszínt keresel kis létszámú rendezvényhez, akkor nagyon alaposan át kell gondold az igényeidet. A kihelyezett meeting, csapatépítés, termékbemutató, továbbképzés mind olyan környezetet kíván, ami tényleg háborítatlanul képes biztosítani a megfelelő munkakörülményeket. Az ideális, kis létszámú céges rendezvények sokkal szeparáltabb, átgondoltabb termeket, kiszolgálást, szolgáltatásokat kívánnak meg, mint a nagyobb rendezvények. Az Erla Villában ez könnyen megvalósítható. Csapatodat akár 4-5 részre is eloszthatod, így kiscsoportos és teljes létszámú programok is könnyedén megvalósíthatóak a házon belül. 

 

Milyen céges rendezvényekhez ideális az Erla Villa?

 

Legyen szó akár egy fontos executive meetingről, egy gondolatébresztő csapatépítőnek álcázott továbbképzésről vagy termékbemutatóról: az Erla Villa tökéletes megoldás számodra. A kis létszámú céges rendezvények nálunk több, tökéletes méretű teremben is megvalósíthatóak. A házon belül te választhatod ki (a foglaltság tekintetében), hogy rendezvényednek melyik terem légköre lenne a legideálisabb, de ha olyan hatásfokon szeretnéd megvalósítani céges rendezvényed, mint még senki más, akkor egy mindkettőnknek jó időpont kiválasztásával, akár az egész házat is lezárjuk neked.

 

Milyen helyszíneket kínálunk céges rendezvényed sikerességéhez?

 

Az Erla Villa bel- és kültéri helyszínekkel is biztosíthatja számodra a tökéletes céges rendezvényt. Kertünk például kiválóan alkalmas kreatív megbeszélések, brainstormingok, csapatépítő játékok lebonyolítására. Tökéletes állapotú pincerendszerünk több kisebb „teremre” is osztható, így, ha 10-30 fős rendezvényedet egyszerre több szekcióban szeretnéd mozgatni, akkor nem is találhatsz ennél tökéletesebb céges rendezvényhelyszínt. Nyilván rossz hírünk is van, de csak egy: mivel egyszerre 50 főnél több résztvevőt nem tudunk leültetni a nagyobb termeinkben, ezért sajnos nem érdemes az Erlában gondolkodj, ha ennél többen jönnétek egyszerre. 

 

Ha több napra tervezed céges rendezvényed, nekünk az sem akadály. Lakosztályainkban 30 főt tudunk összesen elszállásolni. A fárasztó munka után a wellness frissítő hatását élvezhetitek, az igazi, fenséges gourmet élményekről pedig séfünk garantáltan gondoskodik majd. Igény szerint tradicionális egri borkóstolót szervezünk nektek, de szívesen részt veszünk a csapatépítő feladatok kreatív koncepciójának megalkotásában és kivitelezésében is. Mi biztos magunkat választanánk. Mert szenvedélyünk a minőségi szolgáltatás és legnagyobb örömünkre mindezt egy kivételesen stílusos környezetbe tudjuk helyezni: az Erla világába. Ha szeretnél ajánlatot kérni tőlünk, nincs más dolgod, mint kattintani, ide. 


Kis létszámú céges rendezvények az Erla Villában

A kis létszámú céges rendezvények

Gondolkodtál már azon, hogy mitől lehetne hatékonyabb céges rendezvényed? Tudod, mitől lesznek munkatársaid motiváltabbak és proaktívabbak? Észrevetted, hogy gyakran csak kis apróságokon múlik a magasabb hatásfokú kreativitás és hatékonyság? Ha bármelyik kérdésen elgondolkoztál már, az azt jelenti, hogy tudatos vezető, szervező vagy, aki csapatából a lehető legtöbbet szeretné kihozni úgy, hogy közben támogató és aktív résztvevője is legyen munkacsoportjának.  

Tovább
Felnőttbarát szálláshely? Ez, az Erla Villa boutique hotel

Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus...

Tovább
Top 5 esküvő tervezőfeladat a nagy nap előtt

Esküvőtervező jegyeseknek

Nincs is boldogabb időszak annál, amikor két ember az esküvőjére készül. Azonban számtalan nem tervezett feladat, kihívás nehezítheti meg a nagy napra való felkészülést. Olyanok, amelyek sokszor túl is nőhetnek a jegyespáron. Az alábbiakban olyan hasznos kisokost állítottunk neked össze, aminek segítségével elkerülheted a teljes idegösszeomlást és tökéletes nyugalomban és boldogságban készülhetsz fel életetek legszebb napjára, házasságkötésetekre.

Tovább
Pünkösdi programok az Erla Villa boutiuque hotelben

Luxus pünkösdi programok az Erla Villában

A pünkösd az egyik legszebb tavaszi ünnep. Virágba borulnak a fák, illatos a levegő, minden egyes pillanat összebújásra csábít. Élvezzétek a napsütést, a feltöltődést a nyár előtti utolsó hosszú hétvégén, térjetek be az egri Erla Villa boutique hotelbe és vegyetek részt a pünkösdi programokon!   05.18-21. között mottónk: Relaxáció és rekreáció felsőfokon!     Amennyiben Ti is kipróbálnátok Pünkösdi Romantika csomagunkat, az alábbi csodák várnak rátok!

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok