A hely, ahol az elegancia a minőséggel találkozik

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Felnőttbarát szálláshely? Ez, az Erla Villa boutique hotel

Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus egyszerűségével emlékezetessé teszi a pihenés perceit. 

Nagyjából erre az élményre alapoznak a boutique hotelek világszerte, pont úgy, mint az Erla Villa is. Különleges felnőttbarát szálláshelyként elsődleges célunk az, hogy a saját magunk alakította koncepció és enteriőr a felnőttbarát szolgáltatásokat szolgálja. Az Erla Villa nem kell alkalmazkodjon egy nagy szállodalánc szigorú szabályaihoz sem, ezért egy igazán egyedi, családias intimitást ad Vendégeinek. A házban hangsúlyozottan jelennek meg a jellegzetes helyi különlegességek. Barokk csillogás, némi felnőttbarát ízzel fűszerezve, mely olyan speciális élményt nyújtanak, amit szavakkal el sem lehet mondani.

 

Az Erla Villa egy különleges felnőttbarát szálláshely

 

Szállodánk nem a tömegeket akarja kiszolgálni. Arra törekszünk, hogy luxus lakosztályainkkal, minőségi wellness és relaxációs élményeket nyújthassunk a hozzánk érkezőknek. Tíz szobánk mindegyike különböző és a maga nemében egyedi módon szolgálja a felnőtt élményekre vágyó utazókat. Álljanak meg nálunk egy pillanatra. Hagyják kint a hétköznapok stresszes forgatagát. Keressék meg az utat újra önmagukhoz egy egyedülálló környezetben. 


A mindennapok családi eseményei a sok öröm és boldogság mellett bizony leszívják érzelmi és fizikális raktárkészletünket. Ezt feltölteni csak tudatosan lehet. Csak úgy, ha saját kezünkbe vesszük életünket és szorítunk időt saját magunkra és kedvesünkre. Az Erla Villa boutique hotel pontosan az a hely, ahol semmi nem vonhatja el a figyelmet erről a belső utazásról. 
Vendégeink nyugalmát és élménydús pihenését páratlan, a régióra jellemző értékekkel töltjük meg. Gourmet vacsorák, borkóstolók, igazi egri programok szolgálják a színes és emlékekkel teli kikapcsolódást. 
 


Felnőttbarát hotel luxus kivitelben

Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

Tovább
Felnőttbarát szálláshely? Ez, az Erla Villa boutique hotel

Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus...

Tovább
Pünkösdi programok az Erla Villa boutiuque hotelben

Luxus pünkösdi programok az Erla Villában

A pünkösd az egyik legszebb tavaszi ünnep. Virágba borulnak a fák, illatos a levegő, minden egyes pillanat összebújásra csábít. Élvezzétek a napsütést, a feltöltődést a nyár előtti utolsó hosszú hétvégén, térjetek be az egri Erla Villa boutique hotelbe és vegyetek részt a pünkösdi programokon!   05.18-21. között mottónk: Relaxáció és rekreáció felsőfokon!     Amennyiben Ti is kipróbálnátok Pünkösdi Romantika csomagunkat, az alábbi csodák várnak rátok!

Tovább
Top 5 esküvő tervezőfeladat a nagy nap előtt

Esküvőtervező jegyeseknek

Nincs is boldogabb időszak annál, amikor két ember az esküvőjére készül. Azonban számtalan nem tervezett feladat, kihívás nehezítheti meg a nagy napra való felkészülést. Olyanok, amelyek sokszor túl is nőhetnek a jegyespáron. Az alábbiakban olyan hasznos kisokost állítottunk neked össze, aminek segítségével elkerülheted a teljes idegösszeomlást és tökéletes nyugalomban és boldogságban készülhetsz fel életetek legszebb napjára, házasságkötésetekre.

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok