Az Erla Villa Facebook oldalának játékszabályzata

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Facebook játékszabályzat

Ezen leírás az Erla Villa által kezelt https://www.facebook.com/ErlaVillaEger/ oldalon meghirdetett üzenőfali játékra (továbbiakban: Játék) vonatkozó szabályokat tartalmazza. 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook)

 

A játékban kizárólag 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos)

A Játékban nem vehetnek részt 18. életévüket be nem töltött személyek, az Erla Villa és a Marketing Professzorok Kft. dolgozói, valamint azok közeli hozzátartozói. A Játékos a játékban való részvétellel elismeri, hogy a játékszabályzatot elolvasta, megértette és elfogadta. Ha a Játékos a szabályzattal vagy annak bármely részével nem ért egyet, akkor a játékban nem jogosult részt venni és a Játékból automatikusan kizárásra kerül. Továbbá a nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen anyagot, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat, illetve a nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén, istenkáromló vagy becsmérlő tartalmat. Az a nevező, aki a nyereményjáték szabályait és szellemiségét nem tartják be, fogadják el, szintén kizárásra kerülnek a játékból.

 

Amennyiben ezen Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

A játék időtartama: 2018.05.23-05.30. 12 óra

Kiválasztás időpontja: 2018.05.30 13 óra


 Díj:

A játék végén egy nyertest sorsolunk. A díj egy 3 napos, 2 éjszakás félpanziós pihenés két 2 fő részére, wellness használattal az Erla Villában. A díj átruházható, pénzre nem váltható. A díjat előzetesen telefonon vagy e-mailben szükséges egyeztetni és visszaigazolni. A díj a sorsolás napjától egy évig használható fel, bármely időszakban, hétköznapokon vagy hétvégén, kivéve ünnepnapokon. A díjazott személyét az Erla Villa üzenőfalán, a kiválasztás után azonnal közzétesszük, emellett személyes üzenetben is értesítjük a díjazottat. Amennyiben a díjazott nem válaszol öt munkanapon belül valamelyik értesítésre, vagy bármely más okból nem sikerül felvenni vele a kapcsolatot, akkor a díj átvételétől elesik.

 

Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki:

  • nem töltötte be a 18. életévét a játék ideje alatt
  • a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot
  • nem tartja be a játékszabályzatot

 

A játék:

A játékos akkor vehet részt a Játékban és akkor lesz jogosult a díjra, ha a megjelölt posztban, kommentben megírja, hogy mi jut eszébe először a tökéletes párkapcsolatról. A kommentelők között véletlenszerű sorsolással választjuk ki a nyertest. A fenti időtartamon kívül eső aktivitásokat nem tudjuk figyelembe venni. (A játéknak nem feltétele a poszt megosztása és az oldal lájkolása.)

 

A Marketing Professzorok Kft és az Erla Villa kizárja a felelősségét:

  • kiskorú (vagy cselekvőképtelen/korlátozottan cselekvőképes) személy regisztrációjából adódó károkért
  • a Játékos téves vagy hibás adatszolgáltatásából adódó károkért

 

A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Marketing Professzorok Kft és az Erla Villa (Szuromi Nyílászárók Kft) az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék ideje alatt a Szuromi Nyílászárók Kft. kezeli az adatokat, mint adatkezelő. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja.

Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

A Marketing Professzorok Kft és az Erla Villa fenntartja a jogot ezen szabályzat módosítására. 

 


Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok