Házassági évforduló az Erla Villában, felnőttbarát luxus pihenés gasztronómiai élményekkel

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Házassági évforduló az Erla Villában

Házassági évforduló az Erla Villában

 

A házassági évfordulók kivételes alkalmak, hisz időről lehetőségünk adódik számot vetni kapcsolatunk alakulásával. Hogy tudatosítsuk magunkban: jól választottunk és megerősítsük, hogy kéz a kézben megyünk tovább a megkezdett úton. Az ilyen alkalmat tegyük emlékezetessé! Az Erla Villa boutique hotel várja szeretettel az ünneplő párokat. Szeretnénk tökéletessé tenni az élményt, azzal, hogy biztosítjuk a kivételes luxuspihenés lehetőségét. 10 egyedi lakosztályunk közül - melyek a barokk és a modern stílus jegyében lettek megálmodva - kedve szerint választhat. A galériát ide kattintva tekintheti meg.

Ha házassági évfordulót tervez és szobát szeretne foglalni nálunk, kérem kattintson ide!

 

Házassági évforduló – pezsgő és csúcsgasztronómia a megújult étteremben

A házassági évforduló megünnepléséhez hozzátartoznak a különleges gasztronómiai élmények. Az Erla Villában pezsgős reggelit szolgálunk fel a gourmet éttermünkben a gyertyafényes vacsorák pedig tovább emelik az ünnep fényét. Szabó Péter chefünk keze alól gyönyörű ételköltemények kerülnek ki, melyekhez finom helyi borokat kínálunk. Nincs más dolgunk, csak elmerülni az élményekben és egymásban, nagyokat beszélgetni és örülni egymásnak. Kell ennél több egy tökéletes házassági évfordulóhoz?

 

Házassági évforduló Egerben

Eger csodás városa igazán megfelelő helyszín, hogy megünnepeljük a házassági évfordulót. A gyönyörű, történelmi falak között sétálva rengeteg látnivalóval találkozunk. Az Egri Főszékesegyház, a Dobó tér, a Minaret, vagy a Csillagászati Múzeum csak néhány az említésre méltók közül. Közel száz épület maradt fent eredeti állapotában, melyek különleges hangulatot kölcsönöznek a városnak. Természetesen az egri várat is feltétlenül meg kell itt említenünk. A házassági évforduló ilyen környezetben egészen biztosan sokáig emlékezetes marad. További látnivalókért, kérem kattintson ide (cikk link)

 

Szépasszony-völgy, ahová érdemes házassági évforduló alkalmával ellátogatni

Eger határában található a Szépasszony-völgy, közel kétszáz pincét számláló pincerendszerével. Itt kettesben sétálni és finom egri borokat kóstolni igazi élvezet házassági évforduló idején. A vulkanikus eredetű riolittufába vájt pincék hőmérséklete állandó, 10-15 °C mely igen kedvező hatással van a borok minőségére. Mint ismeretes a bor segít őszintének lenni egymáshoz, még a legzárkózottabb férfi lelkét is megnyitja - így néhány pohár után már igazán őszinte, mély beszélgetésekre és vallomásokra számíthatunk a házassági évfordulónkon.

Várjuk szeretettel az Erla Villában, foglaljon szobát ide kattintva!

 

 

 


Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok