Hírek

    Esküvőtervező jegyeseknek

    Nincs is boldogabb időszak annál, amikor két ember az esküvőjére készül. Azonban számtalan nem tervezett feladat, kihívás nehezítheti meg a nagy napra való felkészülést. Olyanok, amelyek sokszor túl is nőhetnek a jegyespáron. Az alábbiakban olyan hasznos kisokost állítottunk neked össze, aminek segítségével elkerülheted a teljes idegösszeomlást és tökéletes nyugalomban és boldogságban készülhetsz fel életetek legszebb napjára, házasságkötésetekre.

    Az a legjobb, ha kéznél van egy esküvőtervező!

    Igen, jól hallottad, készítened kell egy listát, ami alapján lépésről lépésre meg tudod tervezni a nagy napot. Nyilván nem akarsz kiborulni az esküvőd előtti utolsó pillanatban azon, hogy hiányzik egy kulcsfontosságú dekoráció, vagy nem rendelted meg időben a köszönő ajándékokat, ugye?! Ha követed esküvőtervezőnket, akkor garantáltan nem marad ki semmi a lényeges dolgokból!


    Ilyen a jó esküvőtervező!

    Nem véletlen, hogy az amerikai romantikus filmekben a lányok 99 százalékának van esküvőtervező könyve. Minél alaposabban körvonalazottak az elképzelések, annál nagyobb az esély arra, hogy nem csúszik semmiféle porszem abba a bizonyos gépezetbe! Vegyél tehát egy stílusos kis füzetet magadnak és tedd meg az első lépést a Te tökéletes esküvőd megtervezésében. 


    Top 5 esküvői feladat a nagy nap előtt

    1.    Határozzatok meg legalább 2-3 időpontot, amikor összeházasodnátok. Egy esküvő nagyon sok szervezéssel jár, amire bőven hagynod kell időt, arról nem is beszélve, hogy a vendégeknek is jóval előre be kell tervezniük a programjaik közé ezt a nem mindennapi eseményt. 


    2.    Miután eljegyeztek a legfontosabb, hogy megállapodjatok abban, hogy hol, milyen stílusú esküvőt szeretnétek. Éppen ezért a második legfontosabb pont az ESKÜVŐI HELYSZÍN kiválasztása. Attól függően, hogy hozzávetőlegesen hány résztvevőt szeretnétek meghívni, böngéssz legalább 5 olyan helyszínt, ahol el tudod képzelni a nagy napot. Gondold át alaposan, milyen esküvőre vágysz és ennek alapján szűkítsd a találatokat 3-ra. Ha ezzel megvagy, akkor vedd fel velük a kapcsolatot és érdeklődd meg, hogy szabadok a kiválasztott időpontban vagy sem. A legjobb helyek már akár 1 évre előre is foglaltak lehetnek. Ne csüggedj, ha kedvezőtlen választ kapsz: keress tovább, vagy gondoljátok át pároddal, milyen más időpont jöhet esetleg szóba az esküvőtöket illetően.


    3.    Állítsátok össze a meghívottak listáját. Ez azért is fontos, mert a kiválasztott helyszínt hamar le kell foglalózni. Ha úgy indulsz neki a foglalásnak, hogy azt sem tudod, mekkora költséggel fog járni, akkor könnyen lehet az esküvői örömből üröm. Legyél tudatos esküvőtervező és igenis figyelj oda a költségekre, mert apróságokon akár egy luxus nászút ára is elúszhat.


    4.    Ütemezd be a feladataidat, készíts egy esküvőtervező ellenőrző listát. Ide vegyél fel minden fontos momentumot: meghívó tervezés, meghívó kiküldés, nászút foglalás, ruha választás, smink és hajpróba, dekoráció kiválasztása stb. Nyilván sokkal egyszerűbb lesz a dolgod, ha profi esküvő szervezőket fogadsz, ám a pontos, időpontokra bontott esküvő ellenőrző lista akkor sem maradhat el. Egyszerűen így leszel nyugodt. 


    5.    Fordíts időt a belső békéd megőrzésére is! Az esküvői előkészületek legfontosabb pontja ez. És a legtöbb pár pontosan erről feledkezik meg. Talán pont ezért válik számukra rémálommá az esküvő előtti utolsó 1-2 hónap. Ha időben gondoskodsz arról, ami téged feltölt, akkor te leszel a legszebb és legboldogabb álomesküvődön. Legyen időd magadra: foglalj előre masszázs, smink, fodrász időpontokat! Hagyj az utolsó hetekben, napokban elég időt arra, hogy feltöltődhess egyedül és barátaid körében is. Nem szerencsés a nagy nap előtt közvetlenül leány- vagy legénybúcsút tartani, ugye tudod?! Ütemezd úgy a feladataidat, hogy pontosan és nyugodt körülmények között tudjál készülni életed végéig tartó, őrülten izgalmas és szép utazásodra szerelmeddel. 


    Ha kisebb létszámú esküvőt terveztek, akkor ez Erla Villa boutique hotel ideális választás lehet számotokra. A szálloda igazi luxus gyöngyszem Eger történelmi belvárosában. Itt minden megtalálható, ami még fenségesebbé teheti életetek napját, házasságkötéseteket. A hotel 30 főig pazar lakosztályokban tudja elszállásolni a vendégeket, ha pedig csak a szertartásra keresitek a legstílusosabb helyet, akkor 50 fő is kényelmesen elfér itt. Gourmet étterem, tapasztalt esküvőszervezők, igazi arisztokrata pompa. Pont, ami minden ifjú házasulandónak jár. Ajánlatot itt tudtok kérni.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online