felnőttbarát hotel

    Erla Villa, a különleges felnőttbarát egri szállás

    Sokan keresik az egyedi szállásokat Egerben. Az Erla Villa nem csupán a felnőttbarát koncepcióval magasodik ki az egri szállások közül, hanem a finomságával, különleges légkörével, a vendégekkel való bánásmódjával is.

    Hétköznap utazni az új sláger!

    Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

    Így tudod Önmagadat jól szeretni!

    Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

    Ilyen egy igazi romantikus ajándék!

    Miért kellene egy meglepetéshez különleges alkalom? Miért gondoljuk úgy, hogy egy szerettünk boldoggá tételéhez vagy megörvendeztetéséhez egy rendkívüli eseményre, ünnepre van szükség? Szerezzünk örömet csak úgy! Lepjük meg magunkat, kedvesünket, vagy akár egy családtagunkat egy romantikus kiruccanással. A rohanós, munkával eltöltött, szürke hétköznapokon nem jut időnk egymásra.

    Irány Eger, ahol a legszebb kirándulóhelyek várnak az országban!

    Bár Eger városa rengeteg látványossággal büszkélkedhet, a környéken rengeteg egyedülálló szépségű kirándulóhely is található. Látogassatok el a városba bármelyik évszakban és hódoljatok az aktív pihenés oltárán is. Szívből ajánljuk az összes kirándulóhely felkeresését az Erla Villa töltő, rekreációs pillanatai mellé.

    Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

    Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok sorába. A fesztiválon országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak minden érdeklődőre. Ez a rendezvény szolgál most már évek óta a legújabb ízvilág és a díjnyertes italok bemutatkozására. A pálinkák mellett a fesztiválon természetesen a borok is szerepet kapnak. És hogy a hungarikumok jobban csússzanak koncertekkel, különleges színpadi produkciókkal is készülnek a rendezők.

    Miben más egy felnőtt szálláshely?

    A „felnőtt szállás” kifejezés valóban azt sugallja, ami a nevéből adódik. Egy felnőtteknek, pároknak szóló szálláshely, ahol a kikapcsolódás, és a szürke hétköznapokból való kitörés kap elsődleges szerepet.

    Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

    Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

    Romantikus helyszínek Egerben

    Számos városról készült már toplista, ami az adott település legromantikusabb helyszíneit gyűjti össze azoknak a pároknak, akik egy kis romantikus időt szeretnének eltölteni egymással. Cikkünkben Eger (szerintünk) legromantikusabb helyszíneit gyűjtöttük össze, melyek kiváló úticélként szolgálhatnak az idelátogató pároknak. A következőkben összegyűjtött színterek akár ideálisak lehetnek lánykérésre is, hiszen mindegyik festői környezetet, és csendes, meghitt hangulatot biztosít az odalátogatóknak.

    Romantikus programok pároknak

    A kettesben eltöltött idő kincs. A kapcsolat elején, mikor még rózsaszínben látja mindenki a világot, minden elfoglaltság izgalmasnak tűnik. Randikat szervezünk, moziba, vacsorázni, kirándulni járunk. Sőt akár napokig ki sem mozdulunk a négy fal közül, mégis minden érdekfeszítő tevékenységnek tűnik.

    Szilveszteri wellness ajánlat - gyerekmentes pihenés!

    Mi lenne, ha ezt a sűrű és fárasztó évet egy olyan szilveszteri wellnessezéssel zárná le, ahol kivételesen nem a gyerekkel együtt lennének, hanem csak édes kettesben? Erre lesz most lehetőségük az Erla Villa felnőttbarát hotel különleges „stresszmentes szilveszter” csomagjával!

    Tavaszi wellness egy felnőttbarát hotelben!

    Ön is azok közzé tartozik, akik úgy érzik, hogy a tél a maga hosszú, sötét és hideg hónapjaival egy igazán embert és kapcsolatot próbáló évszak, amely napról-napra emészti fel minden energiáját és életkedvét?

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online