felnőtthotel

    A felnőttbarát szálláshely maga a háborítatlan nyugalom

    Gyakran álmodozol arról, hogy eltöltesz néhány napot teljes nyugalomban? Arra vágysz, hogy kikapcsolt telefonnal, a pároddal kettesben üljetek a medence partján? Nem akarod, hogy közben vízzel fröcsköljenek le a szomszéd család szófogadatlan gyerekei, vagy visító hangon követeljék maguknak a fagylaltot? Ugye neked is vannak emlékeid arról, miként változtatták a szomszéd ágynál lévő gyerekek zsibongó stranddá a szálloda wellnessrészlegét, vagy ahogy sikoltoznak, labdáznak és vízipisztollyal locsolják a vizet? Egy felnőttbarát szálláshelyen ilyen meg sem történhet.

    Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

    Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus egyszerűségével emlékezetessé teszi a pihenés perceit.

    Hétköznap utazni az új sláger!

    Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

    Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

    Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok sorába. A fesztiválon országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak minden érdeklődőre. Ez a rendezvény szolgál most már évek óta a legújabb ízvilág és a díjnyertes italok bemutatkozására. A pálinkák mellett a fesztiválon természetesen a borok is szerepet kapnak. És hogy a hungarikumok jobban csússzanak koncertekkel, különleges színpadi produkciókkal is készülnek a rendezők.

    Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

    Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online