gasztronómia egerben

    A tökéletes születésnapi buli szervezése

    A születésnap az ember életének egyik legfontosabb eseménye: újra és újra megünnepeljük, hogy milyen csodás dolog is, hogy élhetünk, és hálát adhatunk, hogy ismét gazdagabbak lettünk a szerelemek, barátságok, emberi kapcsolatok, tapasztalatok által. Manapság, ebben a rohanó világban különösen felértékelődött a születésnapok méltó körülmények között való megtartása, hiszen kevés alkalom adódik szeretteinkkel, barátainkkal együtt hosszabb időt kellemesen eltölteni. Igyekezzünk hát, minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy a lehető legjobban sikerüljön minden pillanat.

    Eger legjobb wellness szállodája?

    Az Erla Villa Eger legkedveltebb, nyugodt, óvárosi részén helyezkedik el, és az egyik legkedveltebb gyermekmentes hotel a fiatal és idősebb párok körében. Az Erla Villa, a rangos nemzetközi szálláshely-foglaló oldalon, a booking.com-on adott értékelések alapján Eger legjobb medencés szálláshelye! Ahogy az egyik vendég fogalmazott: „fantasztikus volt minden: a személyzet kedves, a szoba gyönyörű és tágas, az ételek lenyűgözőek.”

    Felejthetetlen öröm – ballagási ebéd helyszín az Erla Villában

    Hatalmas virágcsokrok és lufik, végeláthatatlan hosszúra nyúlt beszédek és az elmaradhatatlan Máté Péter dal, hogy egyszer véget ér a lázas ifjúság… Talán mindenkinek ezek jutnak elsőként eszébe, ha arra a XIX. század hetvenes éveiben Selmecbányáról elterjedt és bár az 1950-es években betiltott, mára már mindenhol általánossá és hagyományossá vált szokásra gondol, amivel a középiskolában, általános iskolában a végzős diákok köszönnek el intézményüktől.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online