romantikus pihenés

    Étterem Egerben, amit ki kell próbálni!

    Az egri borvidék történelmi borvidékeink egyike, amely méltán híres az egész világon. A borászatra épülő, tradicionális vendéglátás mellett azonban érdemes felfedezni a gourmet világát is a város szívében. Akinek nem csak a hasa fontos, hanem az is, hogy a pillanathoz illő környezetben élje meg élete fontos eseményeit, annak kötelező kipróbálnia Eger új gasztro gyögyszemét.

    Így hozd vissza a romantikát életedbe!

    Ahogy egy friss kapcsolatban is fontosak a közös élmények, úgy az évek, évtizedek óta együtt élő párok esetében is létszükség lehet néhány édeskettesben eltöltött nap. Egy romantikus utazás során nem csak a pihenés kerül a fókuszba, hanem az is, hogy elmélyíthessük párkapcsolatunkat, jobban megismerjük a másikat és igazán fókuszálni tudjunk egymás felnőtt igényeire. Sokaknak pont azért siklik ki házasságuk, együttélésük, mert nem figyelnek oda arra, hogy olyan dolgokat is csináljanak együtt, ami nem a családról, munkáról szól, hanem csak és kizárólag róluk, saját magukról!

    Így kápráztasd el szíved választottját! – romantikus ajándék nőknek

    Manapság általános nézet, hogy kiveszőben van a romantika a férfiakból… Minden tévhit ellenére a férfiak igenis romantikusak! Sőt a pasik egy része még jobban vágyik a meghitt pillanatokra, mint maguk a nők.

    Ilyen egy igazi romantikus ajándék!

    Miért kellene egy meglepetéshez különleges alkalom? Miért gondoljuk úgy, hogy egy szerettünk boldoggá tételéhez vagy megörvendeztetéséhez egy rendkívüli eseményre, ünnepre van szükség? Szerezzünk örömet csak úgy! Lepjük meg magunkat, kedvesünket, vagy akár egy családtagunkat egy romantikus kiruccanással. A rohanós, munkával eltöltött, szürke hétköznapokon nem jut időnk egymásra.

    Minden nő álma – romantikus lánykérés

    Ki ne álmodott volna kislányként a fehér paripán vágtató szőke hercegről, aki egy romantikus lánykéréssel valóra váltja álmainkat? Persze aztán felnövünk és rájövünk, hogy a szőke herceg nem is létezik, de a romantikus lánykérésről még felnőttfejjel sem mindig szívesen mondunk le. A leánykérésnek ma már valóban csak a csillagos ég szabhat határt, hiszen a kreativitásnak senki sem szabhat gátat, főleg, ha egy „igen” a tét.

    Romantikus helyszínek Egerben

    Számos városról készült már toplista, ami az adott település legromantikusabb helyszíneit gyűjti össze azoknak a pároknak, akik egy kis romantikus időt szeretnének eltölteni egymással. Cikkünkben Eger (szerintünk) legromantikusabb helyszíneit gyűjtöttük össze, melyek kiváló úticélként szolgálhatnak az idelátogató pároknak. A következőkben összegyűjtött színterek akár ideálisak lehetnek lánykérésre is, hiszen mindegyik festői környezetet, és csendes, meghitt hangulatot biztosít az odalátogatóknak.

    Romantikus programok pároknak

    A kettesben eltöltött idő kincs. A kapcsolat elején, mikor még rózsaszínben látja mindenki a világot, minden elfoglaltság izgalmasnak tűnik. Randikat szervezünk, moziba, vacsorázni, kirándulni járunk. Sőt akár napokig ki sem mozdulunk a négy fal közül, mégis minden érdekfeszítő tevékenységnek tűnik.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online