szilveszteri csomag

    Csodákkal teli, mégis nyugodt szilveszter vár az Erla Villában

    A szilveszter számomra mindig is egyfajta csodálatos napnak számított. Már fiatalon is szerettem elvonulni ilyenkor távol a nyüzsgő várostól, a tömegtől, a hatalmas forgatagtól meg zajos házibuliktól. Amióta pedig barátnőm van, nos, ez nem mindig valósulhatott meg. Ő a pörgést szereti, a hajnalig tartó vad táncot, a zajt, az őrült partizást. Aligha lennénk együtt, ha távol állna tőlem minden bulizás, meg mulatság, sőt én is kiveszem belőle a részem. Kivéve a szilvesztert. Akkor csöndre és nyugalomra vágyom.

    Egy szuper karácsony után egy még jobb szilveszter jöhet az Erla Villában

    Eger és festői környéke karácsony idején már önmagában is számtalan látnivalót kínál egy tartalmasan és kellemesen eltöltött hétvégéhez. Azonban, mint azt megtapasztalhattuk a párommal, az Eger óvárosi részén található, szépséges Erla Villa hangulatos étterme és wellness részlege ugyancsak felejthetetlen élményeket tartogat az ott pihenők számára!

    Szilveszteri program Egerben?

    Kikapcsolódásra, pihenésre és nyugalomra vágyik az év utolsó napjain is? Egerben, az Erla Villa igazi „Stresszmentes Szilvesztert” kínál vendégei számára. Ha Ön is úgy érzi, hogy a kimerítő és fárasztó évet meghitten, igazi luxus kényeztetés mellett, csendes pihenéssel és feltöltődéssel kívánja búcsúztatni, válassza az Erla Villa különleges szilveszteri programját!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online