Hírek

    Szilveszteri program Egerben?

    Kikapcsolódásra, pihenésre és nyugalomra vágyik az év utolsó napjain is? Egerben, az Erla Villa igazi „Stresszmentes Szilvesztert” kínál vendégei számára. Ha Ön is úgy érzi, hogy a kimerítő és fárasztó évet meghitten, igazi luxus kényeztetés mellett, csendes pihenéssel és feltöltődéssel kívánja búcsúztatni, válassza az Erla Villa különleges szilveszteri programját!

    Legyen zavartalan kikapcsolódás a szilveszteri program!

    Az óév búcsúztatása, szilveszter éjszakája több szempontból is kivételes alkalom. Köszöntse velünk 2019-et, impozáns környezetben, ünnepi hangulatban, igazi gourmet vacsorával és egy felnőttbarát boutique hotel stresszmentes hangulatával! A 10 különleges stílusú enteriőrrel rendelkező, egyedien berendezett lakosztályok mindegyikében garantált a zavartalan kikapcsolódás.

    Egy felejthetetlen év végi relaxálás, gyermekmentes feltöltődés segít kiszakadni mindenkinek a szürke hétköznapok monotóniájából, amelyhez a modern és a barokk stílus különleges ötvözete adja a hátteret.  A Villa szilveszteri programja minden felnőttnek diszkrét környezetet és meghitt légkört nyújt, ahol nincs kötelező karaoke-éneklés vagy hajnalig tartó mulatozás, itt ugyanis mindenkinek teret és lehetőséget biztosítunk, hogy úgy töltse az év utolsó éjszakáját, ahogy szeretné.

    Különleges szilveszteri programunkban mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Akik a pihenésnek szánják a főszerepet, azok az Erla Villa álomszép lakosztályaiban felfedezhetik, mit jelent egy igazán kényeztető, önmagunkra koncentrálós kikapcsolódás. Azok pedig, akik inkább zajos kavalkádra, nyüzsgő szilveszteri bulira vágynak, Eger Óvárosában találják meg ehhez a megfelelő helyet. 

     

    Ne hagyja ki az Erla Villa szilveszteri programját!

    Legyen bár hó, vagy napsütés, fújjon a szél vagy essen az eső, az év legvidámabb napját szeretteink körében, pezsgővel a kezünkben kívánjuk eltölteni. Ezt a kimerítő esztendőt is zárja párjához bújva, kettesben, elrejtőzve a világ zajától! Biztos lehet benne, hogy kárpótoljuk az egész éves hajtásért, ünnepi díszbe öltöztetjük a kikapcsolódást.

    Az élmény most is erőteljes lesz: ha az Erla Villát választják szilveszteri programnak Egerben, akkor szállás mellé bőséges reggeli és három fogásos gourmet vacsora is jár korlátlan wellness használattal. A szilveszteri csomag sem okoz majd csalódást: érkezéskor egy pohár pezsgő, december 28. és 30. között délutáni süti bár, forralt bor és sült gesztenye jár a vendégeknek. A csomag tartalmaz továbbá: 31-én extra pezsgős reggelit, ünnepi vacsorát, DJ-t hajnalig, külön tűzijátékot, valamint késői check out-ot is a hétalvóknak. 

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online