wellness hotel vidéken

    Hétköznap utazni az új sláger!

    Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

    Melyik a legjobb wellness hotel Egerben?

    Ma már elterjedt, és gyakorlatilag naponta használjuk és halljuk azt a szót, hogy wellness. De mit is jelent pontosan? A wellness nem egy konkrét dolog, sokkal inkább egy gyűjtőfogalom, amelybe minden olyan tevékenység beletartozik, amely a pihenéssel, kikapcsolódással, egészségünk megőrzésével kapcsolatos.

    Perzselő nyári programok Egerben

    Magyarország barokk gyöngyszeme nem csupán tavasszal kedvelt kirándulóhely, hanem egész évben várja az idelátogatókat. Történelmi múltjának, adottságának és kultúrájának köszönhetően számos rendezvény és fesztivál helyszíneként csábítja nem csupán az Egerben lakókat, de az ország különböző pontjáról érkezőket, sőt akár a külföldieket is. Jobbnál jobb nyári programok közül válogathat Egerben az, aki úgy dönt néhány napot a történelmi műemlékek, a minőségi borok és finom étkek között szeretne tölteni.

    Pünkösdi programok Egerben

    Mi a nagyszerű a hosszú hétvégében? Hogy mindig a legjobbkor érkezik! Amikor már reggel felkelni sincs kedvünk, amikor már egyből a kávé után fáradtak vagyunk és alig vonszoljuk el magunkat a munkahelyünkre – egy hosszú hétvége csodákat tehet. Hiszen testünk is érezteti velünk, pont szükségünk lenne néhány nap láblógatásra, pihenésre, feltöltődésre.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online