Ezért érdemes Egert választani hosszú hétvégére!

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Ezért érdemes Egert választani hosszú hétvégére!

Miért menjek Egerbe egy hosszú hétvégre?

Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 

Az igazi pihenés megér egy hosszú hétvégét!


Sokan azt gondolják, hogy az egri borvidék, Eger városa nem több, mint egy, egy nap alatt lezavarható kitérő az Észak – magyarországi régióban. Aztán megérkeznek, nem tudnak betelni az élményekkel és fogják a fejüket, hogy bárcsak egy egész hosszú hétvégére tervezték volna útjukat. 
Sokszor esünk hazánk felfedezésekor abba a hibába, hogy túlszervezzük a napi programjainkat, pedig sokkal jobban járunk, ha a rohanás helyett azt a kihívást választjuk, hogy elmerülünk a pillanatban. Amikor átadjuk magunkat egy új hely megismerésének, akkor bizony számolnunk kell azzal, hogy szerelembe fogunk esni. Éppen ezért, ne a mennyiségre menjünk rá, hanem a minőségi kalandokra. Az alapos kultúr- és gasztrosokk pedig ritkán jön néhány óra alatt, sokkal inkább egy hosszú hétvége hozománya. 


Még egy hosszú hétvége is kevés, ha Egerről van szó!


Ha több napra érkezünk Eger városába, akkor tematizálni kell hosszú hétvégénk minden napját. Az érkezésre ne nagyon tervezzük sok programot, hiszen bőven elég aznapra a stressz, ami az indulással, pakolással, rohanással jár. Inkább jelentkezzünk be kényelmesen szállodánkba, engedjük át magunkat a pihenésnek egy relaxáló wellness-szel és jól megérdemelt vacsoránk után, tegyünk egy ismerkedő sétát este a városközpontba. Olyan ez, mint egy első randi: fő a fokozatosság!


Egy igazi egri hosszú hétvége első napja a város alapos bejárásával kezdődik. Érdemes konkrét útitervet készíteni, ugyanis a városban több, mint száz épület maradt fent eredeti állapotában. A barokk gyöngyszemek mellett kihagyhatatlan élmény az Egri vár, az Egri Főszékesegyház, a Dobó tér, a Kopcsik Marcipánia és Harangöntő - ház, az Érseki Palota és az Érsekkert, a Minaret, a Minorita Templom, a Kispréposti Palota. Amit semmiképpen nem szabad kihagyni, az a Líceum épületében található Csillagászati Múzeum és a hatalmas periszkóp, a Camera Obscura. Ez utóbbi világhírű. Amikor 1776-ban megkezdte itt működését a csillagásztorony, akkor a térség, Kelet – Európa legmodernebb csillagvizsgálója volt. A séta mellbevágó élmény lesz, ezért érdemes megszakítani egy könnyű ebéddel. 

 

 

Egy egri hosszú hétvége minden pénzt megér. Ennyi látnivalót és izgalmas programot kevés magyarországi városban találsz!

 

Mivel töltsük el hosszú hétvégénk többi napját?


Hosszú hétvégénk második napjának délelőttjét a testi és lelki feltöltődés jegyében érdemes eltölteni. Ha szállodánkban van wellness részleg, mint például az Erla Villában, akkor adjuk át magunkat a zavartalan pihenésnek, hogy bírjuk a kora esti, esti programot. Az Erla Villa boutique hotelben, a luxus pihenés mellett, igazi gourmet élményekben is részünk lehet. A hely egyedülálló szolgáltatása, hogy az esti félpanziós, 3 fogásos vacsoránkat elcserélhetjük akár ebédre is, így nyugodtan beiktathatunk egy vagány borkóstolós estét a Szépasszony – völgyben, mert a hosszú hétvége második napjának főprogramja, minden kétséget kizáróan a borgasztronómia jegyében kell elteljen. 


A Szépasszony – völgy, a csinos kis pincék mellett, sokszor kulturális programok helyszíne is. Ha foglalás előtt informálódunk, akkor elcsíphetünk igazi helyi eseményeket is, amelyek megszínesíthetik pihenésünket. Ha borkóstolásra adjuk fejünket a hosszú hétvégén, akkor úgy tervezzünk, hogy 2-3 óra alatt nem fogunk végezni, mert a Szépasszony – völgyben kötelező megnézni a legrégebbi pincéket és megkóstolni legalább 5 féle helyi, boros specialitást.


Így érdemes lezárni egy csalódástól mentes hosszú hétvégét Egerben!


Hosszú hétvégénk utolsó napja teljen a termál és a wellness jegyében. A város híres hőforrásairól, melyek különböző betegségekre nyújtanak gyógyírt. A feltöltődést mindenképpen saját szállodánk luxus szolgáltatásaival érdemes zárni, hogy kicsit önmagunkra, párunkra is tudjunk fókuszálni a rohanásban. Éppen ezért, nem árt, ha céltudatos a szálláshelyünk kiválasztása is. Mivel egy hosszú hétvégés pihenés az aktív élmények fellegvára, jó, ha olyan helyen szállunk meg, ahol úgy érezhetjük, minden program után „hazaérkezünk”, ahol kényelem, professzionális és nem tolakodó kiszolgálás vár. Az Erla Villa pontosan ezt emeli luxus szintre: minden a vendégek nyugalmát, kényelmét szolgálja. A házban mindössze 10 lakosztály, 1 wellness részleg, 1 szalon és 1 gourmet étterem található. Érdemes időben foglalni, mert nagyon hamar elkelnek a szobák, igényeteket itt tudjátok leadni. 
 


Felnőttbarát szálláshely? Ez, az Erla Villa boutique hotel

Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus...

Tovább
Top 5 esküvő tervezőfeladat a nagy nap előtt

Esküvőtervező jegyeseknek

Nincs is boldogabb időszak annál, amikor két ember az esküvőjére készül. Azonban számtalan nem tervezett feladat, kihívás nehezítheti meg a nagy napra való felkészülést. Olyanok, amelyek sokszor túl is nőhetnek a jegyespáron. Az alábbiakban olyan hasznos kisokost állítottunk neked össze, aminek segítségével elkerülheted a teljes idegösszeomlást és tökéletes nyugalomban és boldogságban készülhetsz fel életetek legszebb napjára, házasságkötésetekre.

Tovább
Pünkösdi programok az Erla Villa boutiuque hotelben

Luxus pünkösdi programok az Erla Villában

A pünkösd az egyik legszebb tavaszi ünnep. Virágba borulnak a fák, illatos a levegő, minden egyes pillanat összebújásra csábít. Élvezzétek a napsütést, a feltöltődést a nyár előtti utolsó hosszú hétvégén, térjetek be az egri Erla Villa boutique hotelbe és vegyetek részt a pünkösdi programokon!   05.18-21. között mottónk: Relaxáció és rekreáció felsőfokon!     Amennyiben Ti is kipróbálnátok Pünkösdi Romantika csomagunkat, az alábbi csodák várnak rátok!

Tovább
Ez a  top 7 titok, ami segít, hogy jobban szeresd Önmagad!

Így tudod Önmagadat jól szeretni!

Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok