Kedvezményes pihenés az Erla Villában

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Kedvezmények az Erla Villában

LEGYEN MÉG MA A KEDVEZMÉNYES ERLA PIHENÉS LEGNAGYOBB NYERTESE!

 

Minden felnőtt leghőbb vágya, hogy pihenésre szánt pénzéért a lehető legminőségibb szolgáltatásokat kapja. Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy mostantól nem kell az akciós wellness hirdetéseket követnie? Mit tenne, ha állandó kedvezmények, kedvezményrendszer állna rendelkezésére, hogy árban is a legtöbbet hozhassa ki utazásából?

 

Az Erla Villa boutique hotel gondol mindenkire. Ezért nem csak Törzsvendégprogramunk segítségével válik az Ön számára is elérhetővé a luxus felnőtt pihenés!

 

Kedvezményrendszerünk azon egyéni vendégeink számára vehető igénybe:

 

 • akik minimum 2 éjszakát töltenek szállodánkban
 • akik csomagot foglaltak szállodánkba,
 • akik napi szoba áron pihennek nálunk
 • akik közvetlenül szállodánk online, webes felületén intézték foglalásukat (harmadik közvetítő fél esetén a kedvezmények nem érhetőek el)

 

Kedvezmények:

 

 • nyugdíjas kedvezmény hétköznapra eső foglalások esetén: 8% kedvezmény (összevonható törzsvendégprogrammal, nyugdíjas igazolvány bemutatása kötelező, a kedvezmény nem vonatkozik a helyben igénybe vett extra szolgáltatásokra, csak a csomagárra vagy napi szobaárra)

 

 • nyugdíjas kedvezmény hétvégére eső foglalások esetén: 5% kedvezmény (összevonható törzsvendégprogrammal, nyugdíjas igazolvány bemutatása kötelező, a kedvezmény nem vonatkozik a helyben igénybe vett extra szolgáltatásokra, csak a csomagárra vagy napi szobaárra)

 

 • nagycsaládos kedvezmény 5 főtől hétköznapra eső foglalások esetén: 8% kedvezmény (összevonható törzsvendégprogrammal, de nem vonatkozik a helyben igénybe vett extra szolgáltatásokra csak a foglalt csomagárra vagy napi szobaárra)

 

 • nagycsaládos kedvezmény 5 főtől hétvégére eső foglalások esetén: 5 % kedvezmény a napi szobaárból (összevonható törzsvendégprogrammal, de nem vonatkozik a helyben igénybe vett extra szolgáltatásokra csak a foglalt csomagárra vagy napi szobaárra)

 

 • egyéni csoport kedvezmény 10 fő fölött: 10% kedvezmény a teljes csomagár vagy napi szobaár végösszegéből (a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze)

 

 • rendezvényes csoport kedvezmények - egyéni árazás az igények ismeretében

 

 • online foglalási kedvezmény: 5% kedvezmény a végösszegből (minden weboldalon leadott szobafoglalás és rendezvényhelyszín foglalás esetén érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze)


Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok