Merüljetek el a közös élményekben, irány egy közös wellness Eger belvárosában, az Erla Villa Boutique Hotelben!

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Kényeztető wellness Eger történelmi belvárosában

Kényeztető wellness Eger történelmi belvárosában

Romantikus wellness hotelünk Eger belvárosában, csendes, családias környezetben, luxus lakosztályokkal várja mindazokat, akik úgy érzik, hogy eljött az ideje az egymásra figyelésnek és a közös élményeknek. Barokk stílusú belső tereink egy csepp modern hangulattal vannak fűszerezve, mely kényezteti a szemet és a lelket egyaránt. Végre egy hely, ahol nem kell gyerekzsivajtól tartanunk sem napközben, sem éjjel. Nálunk igazán kettesben tölthetik az időt, úgy, ahogy már nagyon régen. Ha még friss a kapcsolat és éppen csak „tanuljuk” egymást, akkor talán még fontosabb ez az együtt töltött idő. Pihenjen nálunk egy kellemes hosszú hétvége erejéig - felnőtt wellness Eger belvárosában.

 

Wellness Egerben – én-idő kettesben

Én-időnek nevezzük azt a néhány órát, vagy jobb esetben néhány napot, amit kizárólag magunkra szánunk. Ilyenkor kint hagyjuk a külvilágot, a munkát, családot, a zajos internet világát és minden mást – kizárólag magunkra koncentrálunk. Én-időre mindenkinek szükséges van, mégpedig rendszeresen. Ekkor rendezhetjük magunkban az érzéseket, gondolatokat, célokat és egyáltalán azt, hogy merre tartunk, mit szeretnénk. Mindemellett az én-idő azt is jelenti, hogy valami olyasmit csinálunk, ami számunkra kellemes – például kirándulunk, wellness szolgáltatásokat veszünk igénybe, de az alkotás is ide tartozik.

Az én-idő egy másik minősége, mikor a társunkkal közösen töltjük el ezt az időt arra, hogy a kapcsolatunkat elmélyítsük, az esetleges problémákat megbeszéljük, de leginkább csak jól szeretnénk érezni magunkat kettesben. Egy ilyen alkalomra kínál remek megoldást az Erla Villa Boutique Hotel ahol bármikor elbújhatunk a világ elől néhány napos romantikus wellnessre. Eger gyönyörű hely, rengeteg a látnivaló és az igazán finom borokat sem kell sokáig keresgélni. A hotel csendes és nyugodt, lakosztályaiból gyönyörű kilátás nyílik a városra és környékére.

Felnőttbarát hotelünk összesen tíz lakosztállyal rendelkezik, valamint 14 év alatti gyerekeket nem fogad, így a nyugalom garantált mindig – akkor is, ha egy hosszú hétvégére foglalunk szobát, amikor általában teltház van. Zavartalanul pihenhetünk és élvezhetjük a kellemes, romantikus wellnesst Egerben.

 

Kényeztető felnőttbarát wellness Eger központjában

Amikor megfogalmazódik bennünk a vágy, hogy néhány napot kettesben töltsünk kedvesünkkel egy igazán jó wellness hotelben, mondjuk Egerben, valószínűleg „kritikus-énünk” azonnal működésbe lép és szinte halljuk saját hangunkat: mi lesz a gyerekekkel három napig? Mit fognak szólni a munkahelyemen, ha lelépek egy időre? Micsoda önzőség ez tőlem? Ezek kétségek teljesen természetesek, de nyugtassuk meg magunkat, valóban megérdemeljük ezt a pár nap pihenést. Egész évben, a nap 24 órájában számíthatnak ránk a gyermekeink, a kollégáink és a barátaink is. Muszáj tudomásul venni, hogy szükségünk van arra, hogy egy időre letegyük a felelősségeinket és kikapcsolódjuk. Egy kellemes wellness Eger csodás városában és mintha kicseréltek volna – újult erővel folytathatjuk mindennapjainkat.

 

Közös wellness Eger belvárosában –programok feltöltődéshez

Szállodánk szeretettel várja azokat a kedves vendégeket, akik megértették végre, hogy szükségük van néhány nap kikapcsolódásra, pihenésre, vagy adott esetben, a kapcsolatuk megerősítésére. Ha kellemes wellness hotelünk Eger belvárosában felkeltette érdeklődését, javasoljuk, hogy foglaláskor vagy a szállodába érkezéskor a recepción érdeklődjön az éppen aktuális programokról, lehetőségekről. Amit nem érdemes kihagyni Egerben az a borkóstolás. Wellness, Eger, finom borok... a többi már nem rajtunk múlik…  


Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok