Lánybúcsú helyszín, amit minden menyasszony imádni fog

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Lánybúcsú helyszín, amit minden menyasszony imádni fog

Tippek a tökéletes lánybúcsú helyszín megtalálásához

A lánybúcsú szervezése minden esküvő elmaradhatatlan feladata. A legjobb barátnők ilyenkor szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni a lány éveket a menyasszonnyal, hogy utána teljes lendülettel megkezdődhessenek a csodás házas évek. Az emlékezetes este azonban csak akkor marad örök élmény, ha tökéletes a lánybúcsú helyszíne. Éppen ezért, érdemes időben belekezdeni a szervezési munkába, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról. 

Mitől lesz tökéletes egy lánybúcsú helyszín?


Nem csak a programtól lesz különleges egy lánybúcsú, hanem a helyszíntől is. A szervezés során különös figyelemmel kell lenni arra, hogy mindenki, de elsősorban a menyasszony felszabadultan érezhesse magát, lehetőleg királynői körülmények között. A legjobb lánybúcsú helyszín ezért olyan, ami évszaktól, időjárástól függetlenül is garantálja a kellemes időtöltést. Ugyan a legjobb barátnők társasága már önmagában is garancia a fesztelenségre, mégis legyünk körültekintők és adjunk az eseménynek rangot a legjobb helyszín kiválasztásával. 


Az egyediség mindig aduász egy jó program tervezésekor, így próbáljunk ennek megfelelően olyan buli helyet foglalni, ahol még nem jártunk együtt a leendő arával. Figyeljünk arra, hogy minden szolgáltatás minőségi legyen a kiválasztott lánybúcsú helyszínen és fontos opció lehet a felszereltség, dekorálhatóság is. 


Ha egy szállodát, éttermet nézünk ki, akkor informálódjunk a személyzet rugalmasságáról, a váratlan, különleges kérések kezeléséről a korábbi vendégértékelések alapján. Mielőtt döntünk, legyen tiszta a cél: csak egy óriási bulit szervezünk, vagy ennél sokkal többre törekszünk. A legújabb trend ugyanis a relaxációval egybekötött, kínos helyzetekről mentes all inclusive barátnős program. Ehhez pedig olyan lánybúcsú helyszín kell, ami kellőképpen diszkrét: hiszen, ami a menyasszony lányságának búcsúztatásán történik, annak a „titoknak” bizony ott is kell maradnia örökre, ahol megtörtént! Az Erla Villa boutique hotel pedig ebben nagyon profi. Sok fantáziával és maximális diszkrécióval kezeli rendezvényeit, sőt, ha kell, akkor részt vesz a tökéletes program megálmodásában és megvalósításában is. Ajánlatot itt tudtok kérni. 


Lánybúcsú helyszín extrákkal?


Az egyenpóló, trükkös kis próbák, vicces filmvetítés, fiú táncosok és hasonló programok bizony kezdenek elkopni és kimenni a divatból. Ennél már több kell, hogy kitörjünk a péntek esték sablonjából. A legjobb extra, soha nem fogható meg kézzel, sokkal inkább ragad magával a szívben és a pillanatban. A legjobb lánybúcsú helyszín is pont ilyen: teret biztosít arra, hogy magunk, helyben gyártsuk le az emlékeket, pont úgy, ahogy mindenkinek a legjobb. Gondoljatok csak bele, milyen pazar kezdés egy közös készülődés sminkkel, fodrásszal vagy mekkora indítása az estének egy profi fotózás pezsgőzéssel egybekötve! Ne vesszetek el helyszínek sokaságában, válasszatok olyan színteret a lányos programnak, ahol mindent egyszerre, egy helyen meg tudtok valósítani!


Az Erla Villa boutique hotel feledhetetlen lánybúcsú helyszín


Az egri Erla Villa boutique hotel príma lánybúcsú helyszín, mert tényleg exkluzív lehetőségeket rejt magában minden bulira készülő lány csapatnak. Ha helyiek vagytok, izzítsátok be a rakétákat egy alapos wellness felfrissüléssel belvárosi szállodánkban, ahol beltéri medence, jakuzzi, szauna és igény esetén masszázs is rendelkezésetekre áll. Ezek után jöhet a már említett fodrász, sminkes és megörökíthetitek lánykorotok legjobb pillanatait ebben az álom luxus környezetben egy profi fotóssal. Mielőtt kiléptek az éjszakába, az alapozásban a szálloda gourmet étterme lehet segítségetekre, ahol chef-ünk minden kéréseteket lesi. 


Ha azt szeretnétek, akár az egész házat lezárjuk nektek, nem gond! Lánybúcsú helyszínként rendelkezésetekre állnak rendezvénytermeink, Szalonunk is. Délutáni pool cinema, karaoke, lánykorotok retro diszkója, borkostólóval egybekötött vérpezsdítés. Mindez az önfeledt szórakozás jegyében. Ilyen az Erla lánybúcsú világa. 


Kérjetek bátran ajánlatot egész estés, sőt, ha messzebbről érkeztek, akár 2 napos programra is! Egy kimerítő éjszaka után áldás lehet, ha diszkrét közegben, egymással privát körülmények között megosztva szembesültök a „tegnapi” buli képes „lábnyomaival”. A reggeli másnaposság ellen garantáltan használ az Erla lánybúcsú helyszín orvosságunk, amit minden kényelemmel ellátott lakosztályainkban, a wellness regeneráló falain belül és éttermünkben tudtok kiváltani. Itt foglaljatok időpontot, hogy nektek is részetek lehessen a VIP élményekben! 
 


Erre a májusra örökre emlékezni fogsz! Erla élmények csak neked!

Ha május, akkor extra luxus az Erla Villában!

A május a legszebb évszak. Kizöldül végre minden, illatoznak a virágok. Ahogy a tavasz megmutatja ezer színét, úgy bújnak elő téli álmukból az igazi, emberi vágyak is, hiszen a tél és a tavaszi fáradtság leküzdése után, végre mindenki átadhatja magát az élet szeretetének. Az élmények százszoros erővel hatnak ránk, szétrobbanunk a felfedezés vágyától.

Tovább
Ez a  top 7 titok, ami segít, hogy jobban szeresd Önmagad!

Így tudod Önmagadat jól szeretni!

Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

Tovább
Top 5 esküvő tervezőfeladat a nagy nap előtt

Esküvőtervező jegyeseknek

Nincs is boldogabb időszak annál, amikor két ember az esküvőjére készül. Azonban számtalan nem tervezett feladat, kihívás nehezítheti meg a nagy napra való felkészülést. Olyanok, amelyek sokszor túl is nőhetnek a jegyespáron. Az alábbiakban olyan hasznos kisokost állítottunk neked össze, aminek segítségével elkerülheted a teljes idegösszeomlást és tökéletes nyugalomban és boldogságban készülhetsz fel életetek legszebb napjára, házasságkötésetekre.

Tovább
Felnőttbarát hotel luxus kivitelben

Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok