Töltse el álmai hétvégéjét párjával az Erla Villa luxus wellness hotel kényelmében!

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Luxus wellness hotel Egerben, ahol élmény a páros feltöltődés

Luxus wellness hotel Egerben, ahol élmény a páros feltöltődés

Képzelje el, hogy a párjával eltöltött közös hétvége alatt senki sem rontja el a meghitt pillanatokat. Kényelemben és teljes luxusban tölthetik el együtt a közös időt és közben semmi sem fogja megzavarni a romantikázást. Ez mondható el az Erla Villa luxus wellness hotel falai között eltöltött minden egyes pillanatáról. Az első perctől kezdve az utolsóig úgy fogja érezni magát, mintha csak egyedül párjával léteznének az egész bolygón. 

Rengetegszer megtörténik, hogy amikor végre időt tudunk szakítani párunkra és magunkra, azt valamilyen úton-módon félbeszakítják vagy elrontják a pillanatot. Ha igazán háborítatlan relaxációra és kikapcsolódásra vágyik, amikor tényleg csak magára kell figyelnie akkor az Erla Villa Boutique Hotel lehet a tökéletes választás, hiszen ez a páratlan luxus wellness hotel biztosítja a lehetőséget arra, ami igazán fontos, hogy elmélyülhessen a pihenésben. 

 

Luxus wellness hotel, amit igazán megérdemel


Szállodánk szolgáltatásainak kialakításakor igyekeztünk odafigyelni és törekedni arra, hogy tényleg olyan kényeztetést nyújtson a hozzánk érkező vendégek számára, amit megérdemelnek. Sokszor szokott probléma lenni a páros kikapcsolódásoknál, hogy nem tudnak igazán relaxálni, mert sok mindenkit kell kerülgetni. Ha szeretné úgy érezni, hogy csak Ön és párja létezik a földön, akkor remek lehetőség az Erla Villa luxus wellness hotel. Családias boutique hotelünk 10 elegánsan berendezett egyedi hangulatú, tágas szobával várja a hozzánk érkezőket, mindemellett pedig rendelkezésükre áll csodálatos, kifejezetten felnőttbarát wellness részlegünk is, ahol elmerülhetnek az élvezetekben. Nem kell aggódni, hogy a túlzsúfoltság, a szűk helyek és a rohangáló gyerekek miatt elveszik a pillanat romantikája. A kényelem és luxus minden szintjét és fokozatát átélhetik együtt, és tényleg csak egymásra kell figyelniük.

 

Mitől is igazán luxus wellness hotel szállodánk?


Az aktív és passzív pihenés szerelmesei is megtalálják az igényeiknek megfelelő szolgáltatást. Szállodánk wellness részlege 9-22-ig áll az Önök rendelkezésére, ahol feszített víztükrű medencében úszással frissülhetnek fel, de ha csak a medencében ülve lazítanának és élveznék ki az együtt töltött idő minden varázsát, akkor különféle élményelemek közül válogathat éppen kedvérevalót, ha pezsgőfürdőre, vagy masszázsra vágyik. A luxus wellness hotel vendégeinek feltöltődését szolgálja ezen kívül finn szauna, beltéri jacuzzi, valamint egyéb SPA szolgáltatásokkal igyekszünk még teljesebbé tenni az élményt.

 

Ha a luxus wellness hotel csak a kezdet a kikapcsolódásra


Érdemes szállodánkba több napos pihenést tervezni, hiszen a luxus wellness hotel falain kívül is számtalan élménydús programot találhatnak, ahol igazán elmerülhetnek egymás társaságában. Eger városa csodálatos programok széles skáláját kínálja az ide érkezőknek, és kifejezetten remek választás lehet egy olyan hétvégéhez, amikor szeretnénk időnk legnagyobb részét azzal tölteni, hogy szerelmünkkel újra egymásra találhassunk, vagy a már érzelemdús kapcsolatot még inkább elmélyítsük. A városlátogatás Egerben már önmagában megér egy teljes napot és akkor még nm esett szó arról, mennyi élményt kínál Eger környéke. Ha már ide tervezik az utat, akkor egy hamisítatlan gyertyafényes egri borvacsora kihagyhatatlan a kínálatból. 
 


Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok