Márciusban is minőségi felnőttbarát élményeket kínál az egri Erla Villa

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Felnőttbarát élmények az Erla Villában

Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok sorába. A fesztiválon országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak minden érdeklődőre.  Ez a rendezvény szolgál most már évek óta a legújabb ízvilág és a díjnyertes italok bemutatkozására. A pálinkák mellett a fesztiválon természetesen a borok is szerepet kapnak. És hogy a hungarikumok jobban csússzanak koncertekkel, különleges színpadi produkciókkal is készülnek a rendezők. 

Az igazi felnőtt élmények színessé teszik a kikapcsolódást

 

Március idusán egy másik rendezvény is kezdetét veszi a Heves megyei városban. Az Egri Csillag új évjáratának hagyományos fellövésétől az Egri Csillag Weekend rendezvényig tart, vagyis március 15-től május 1-ig az idei Egri Tavaszi Fesztivál, amelynek mottója is kapcsolódik ehhez: „Csillagtól Csillagig”. A közel másfél hónap alatt számos színes előadás, kiállítás, koncert, produkció, film, zene, tánc, színház és képzőművészeti program zajlik a városban, miközben az utcákon, a tereken, a bevásárlóközpontokban lépten-nyomon fesztiválhangulatba és rögtönzött fesztivál előadásokba botlik az érdeklődő. A fellépők között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Honeybeast, a Csík zenekar vagy a Deák Bill Blues Band. A megnyitón pedig a hagyományos borkóstoló után Tóth Vera akusztik koncertjét hallhatják a résztvevők. 

 

Felnőtt élményekhez a legjobb felnőttbarát hotel jár

 

Ha pedig a pálinkakóstolásba és a színes forgatagba belefáradt az utazó, szívesen pihenné ki fáradalmait e történelmi város falai között, nincs megfelelőbb hely erre, mint az Erla Villa. Egy olyan wellness hotel Eger történelmi belvárosában, ahol az elegancia a minőséggel találkozik. A Villa 10 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi. Varró Zoltán belsőépítész munkája egy igazán egyedire szabott boutique hotel, ahol a szolgáltatásokat a vendégek igényeire szabták. A szálloda kifejezetten felnőttek részére kínál élményt és bőséges programot, 14 év alatti kiskorúakat nem fogadnak. 


 


Pünkösdi programok az Erla Villa boutiuque hotelben

Luxus pünkösdi programok az Erla Villában

A pünkösd az egyik legszebb tavaszi ünnep. Virágba borulnak a fák, illatos a levegő, minden egyes pillanat összebújásra csábít. Élvezzétek a napsütést, a feltöltődést a nyár előtti utolsó hosszú hétvégén, térjetek be az egri Erla Villa boutique hotelbe és vegyetek részt a pünkösdi programokon!   05.18-21. között mottónk: Relaxáció és rekreáció felsőfokon!     Amennyiben Ti is kipróbálnátok Pünkösdi Romantika csomagunkat, az alábbi csodák várnak rátok!

Tovább
Lánybúcsú helyszín, amit minden menyasszony imádni fog

Tippek a tökéletes lánybúcsú helyszín megtalálásához

A lánybúcsú szervezése minden esküvő elmaradhatatlan feladata. A legjobb barátnők ilyenkor szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni a lány éveket a menyasszonnyal, hogy utána teljes lendülettel megkezdődhessenek a csodás házas évek. Az emlékezetes este azonban csak akkor marad örök élmény, ha tökéletes a lánybúcsú helyszíne. Éppen ezért, érdemes időben belekezdeni a szervezési munkába, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról. 

Tovább
Ez a  top 7 titok, ami segít, hogy jobban szeresd Önmagad!

Így tudod Önmagadat jól szeretni!

Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

Tovább
Egy akciós wellness hétköznappal mindeki csak nyerhet

Hétköznap utazni az új sláger!

Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok