Felnőttbarát hotel az édeskettes és a luxus szerelmeseinek

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Felnőttbarát hotel luxus kivitelben

Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

Felnőttbarát hotel, ahol élmény az édeskettes?

 

Sokakban ott van az eltitkolt vágy, hogy szeretnék úgy kipihenni magukat, hogy igazi feltöltődést kapjanak pénzükért. A legtöbb magyarországi szálláshelyen azonban ez lehetetlen. Mert hiába az óriási wellness részleg, ha két centire a fejünktől bombát ugrik egy gyerek a medencébe. 


Mindenki tegye a szívére a kezét és mondja ki azt a számot, hogy hányszor érzett csalódottságot, amikor kettesben utazott el párjával romantikázni, a gyertyafényes vacsorát azonban visító gyerekek és idegbeteg szülői fegyelmezések tették rémálommá. A hazai felnőttbarát szállodákban pont ezt az érzést nem kell átélnie senkinek. Lehet támadni a koncepciót, de nem érdemes. Igenis mindenkinek jár a nyugodt körülmények között történő feltöltődés.


Milyen lehetősége van egy párnak, ha tényleg édeskettes pihenésre vágyik?


Jelenleg 4 olyan szálláshely van az országban, amely dedikáltan csak a felnőttekre koncentrál. A koncepció külföldön már népszerű, itthon mégis felfedezésre vár. Pedig lenne rá igény. Ha nem kezelnénk tabunak a témát és kimondanánk végre, hogy kell egy hely, ahol magunk lehetünk.


Az Észak-Magyarország régióban két hotel is van, amely ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a gyerekmentes élethez. Legyen szó romantikáról vagy regenerálódásról, az egyik ilyen felnőttbarát hotel, az egri Erla Villa első osztályú választás lehet.

 

Erla Villa, a felnőttbarát hotel, ahol mindenkinek jár az édeskettes


A felnőttbarát szálláshely különlegessége, hogy az elérhető árat luxus körülményekbe csomagolták. Egy olyan ékszerdobozról van szó, ami kellőképpen szeparált, megfelelően intim, amely egyaránt szolgálja az elvonulást és az egymásra hangolódást. Éppen ezért a mi kedvencünk ez lett, az Erla Villa. A mindössze 10 szobával rendelkező ház Varró Zoltán munkáját dicséri: stílusos szobák, dizájnos enteriőr és prémium életérzés a wellness-ben. A konyha pedig, egyszerűen páratlan. Kár, hogy csak szállóvendégek próbálhatják ki egyelőre. 
 


Felnőttbarát élmények az Erla Villában

Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok...

Tovább
Egy jól tervezett romantikus utazás visszahozza a tüzet a kapcsolatba!

Így hozd vissza a romantikát életedbe!

Ahogy egy friss kapcsolatban is fontosak a közös élmények, úgy az évek, évtizedek óta együtt élő párok esetében is létszükség lehet néhány édeskettesben eltöltött nap. Egy romantikus utazás során nem csak a pihenés kerül a fókuszba, hanem az is, hogy elmélyíthessük párkapcsolatunkat, jobban megismerjük a másikat és igazán fókuszálni tudjunk egymás felnőtt igényeire. Sokaknak pont azért siklik ki házasságuk, együttélésük, mert nem figyelnek oda arra,...

Tovább
Lánybúcsú helyszín, amit minden menyasszony imádni fog

Tippek a tökéletes lánybúcsú helyszín megtalálásához

A lánybúcsú szervezése minden esküvő elmaradhatatlan feladata. A legjobb barátnők ilyenkor szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni a lány éveket a menyasszonnyal, hogy utána teljes lendülettel megkezdődhessenek a csodás házas évek. Az emlékezetes este azonban csak akkor marad örök élmény, ha tökéletes a lánybúcsú helyszíne. Éppen ezért, érdemes időben belekezdeni a szervezési munkába, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról. 

Tovább
Erre a májusra örökre emlékezni fogsz! Erla élmények csak neked!

Ha május, akkor extra luxus az Erla Villában!

A május a legszebb évszak. Kizöldül végre minden, illatoznak a virágok. Ahogy a tavasz megmutatja ezer színét, úgy bújnak elő téli álmukból az igazi, emberi vágyak is, hiszen a tél és a tavaszi fáradtság leküzdése után, végre mindenki átadhatja magát az élet szeretetének. Az élmények százszoros erővel hatnak ránk, szétrobbanunk a felfedezés vágyától.

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok