Ilyen egy tökéletes romantikus utazás!

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Egy jól tervezett romantikus utazás visszahozza a tüzet a kapcsolatba!

Így hozd vissza a romantikát életedbe!

Ahogy egy friss kapcsolatban is fontosak a közös élmények, úgy az évek, évtizedek óta együtt élő párok esetében is létszükség lehet néhány édeskettesben eltöltött nap. Egy romantikus utazás során nem csak a pihenés kerül a fókuszba, hanem az is, hogy elmélyíthessük párkapcsolatunkat, jobban megismerjük a másikat és igazán fókuszálni tudjunk egymás felnőtt igényeire. Sokaknak pont azért siklik ki házasságuk, együttélésük, mert nem figyelnek oda arra, hogy olyan dolgokat is csináljanak együtt, ami nem a családról, munkáról szól, hanem csak és kizárólag róluk, saját magukról!

Egy romantikus utazás rendbe tehet mindent?

 

Nem könnyű a kezdeti izgalmakat életben tartani vagy visszahozni a romantikát egy párkapcsolatba. Ha azonban tudatosan törekszünk arra, hogy megtartsuk a tüzet, beszélnünk kell partnerünk szeretet nyelvét. Koncentráljunk arra, ami párunknak a legjobb. Ha őt boldoggá tudjuk tenni, akkor mi magunk is boldogabbá válhatunk. Ha például partnerünk romantikus utazásra vágyik, semmiképpen ne vigyük őt 3 napra túrázni a Mátrába, mert várhatóan az összekovácsolódás helyett, kínos percekben lesz majd részünk.

 

Egy romantikus utazás beindíthatja a fantáziát egy kapcsolatban, amelyből a későbbiekben lehet majd táplálkozni, erőt meríteni. Ám sokan érzik idegennek a szentimentalizmust és bizonytalanok, fenntartásaik vannak ezzel kapcsolatban. Aki nem tudja hát, hogy fogjon hozzá egy romantikus utazás megtervezéséhez, annak van egy jó hírünk: nem kell tökéletesen kivetkőznie senkinek önmagából, elég az is, ha profi kezekre bízzuk magunkat: irány egy eldugott kis szálloda, ahol álomként élhetjük meg az összes pillanatot és minden egyes részlet készen áll ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

 

Milyen egy tökéletesen romantikus utazás?

 

Az igazán romantikus utazás ott kezdődik, hogy örömmel kezdünk hozzá a szervezéshez, lehetőleg közösen. Együtt választjuk ki a számunkra legjobb úti célt és tervezzük el a pihenés időpontját. Közösen várjuk, álmodozunk róla, készülünk rá. Így, mire eljön az indulás időpontja, tökéletesen romantikus hangulatba kerülhetünk. 

 

Ha van egység egy párkapcsolatban, akkor egyik fél sem fogja cikiként, tabuként megélni a romantikus utazást, hanem könnyedén átadja magát a finom és csábító illatoknak, a puhaságnak, laza programoknak, időbeosztás nélküli életnek, csöndes elvonulásnak, hangulatos környezetnek. Mi ezt úgy hívjuk: felnőtt élményeknek. Nem véletlenül… 

 

Válasszunk felnőttbarát hotelt romantikus utazásunkhoz!

 

Ha semmi sem tud kizökkenteni bennünket egymás bűvköréből, akkor lényegében mindegy, hová megyünk, csak legyen ott a másik. A saját, kicsi és zárt világunk sokszor tud olyan erős lenni, hogy kizárja a külvilág zavaró zaját, nyüzsgését. Ha viszont azt szeretnénk, hogy néhány napra valóban fenséges körülmények között építhessük kapcsolatunkat, akkor a romantikus utazást érdemes egy, gyerekeket kizáró, úgynevezett felnőttbarát hotelben megejteni. Ennek a választásnak több előnye is van: egyrészt olyan környezetben tölthetjük fel magunkat és kapcsolatunkat, ahol minden önmagunk és párunk regenerálódását szolgálja, másrészt semmi az égvilágon nem vonja el a figyelmünket a célról, ami miatt utazni indultunk. 

 

Ide mennek a szerelmesek romantikus utazásra!

 

Madarak csicsergésére ébredni? Puha párnák között feküdni és gyönyörködni egy varázslatos kilátásban? Pezsgőt inni reggelire? Megmártózni egy fenséges wellness részleg frissítő medencéjében? Lopott öleléseket váltani egy lenyűgöző séta közben? Egymáshoz bújva sziesztázni egy kényelmes szobában? Elmerülni a gasztronómia és a borok mesés világában? Kézen fogva sétálni egy kivilágított, bájos, vidéki városban? Mindez jár nektek is! Például egy romantikus utazás keretein belül, az Erla Villa boutique hotelben. Luxus miliő, amit te és kapcsolatod is megérdemeltek. Válasszatok kedvező csomagajánlataink közül, szeretettel várunk benneteket minden évszakban!
 


Egy akciós wellness hétköznappal mindeki csak nyerhet

Hétköznap utazni az új sláger!

Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

Tovább
Felnőttbarát élmények az Erla Villában

Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok...

Tovább
Top 5 esküvő tervezőfeladat a nagy nap előtt

Esküvőtervező jegyeseknek

Nincs is boldogabb időszak annál, amikor két ember az esküvőjére készül. Azonban számtalan nem tervezett feladat, kihívás nehezítheti meg a nagy napra való felkészülést. Olyanok, amelyek sokszor túl is nőhetnek a jegyespáron. Az alábbiakban olyan hasznos kisokost állítottunk neked össze, aminek segítségével elkerülheted a teljes idegösszeomlást és tökéletes nyugalomban és boldogságban készülhetsz fel életetek legszebb napjára, házasságkötésetekre.

Tovább
Kis létszámú céges rendezvények az Erla Villában

A kis létszámú céges rendezvények

Gondolkodtál már azon, hogy mitől lehetne hatékonyabb céges rendezvényed? Tudod, mitől lesznek munkatársaid motiváltabbak és proaktívabbak? Észrevetted, hogy gyakran csak kis apróságokon múlik a magasabb hatásfokú kreativitás és hatékonyság? Ha bármelyik kérdésen elgondolkoztál már, az azt jelenti, hogy tudatos vezető, szervező vagy, aki csapatából a lehető legtöbbet szeretné kihozni úgy, hogy közben támogató és aktív résztvevője is legyen munkacsoportjának.  

Tovább

Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok