Teljes kikapcsolódás kettesben – wellness szálloda Eger belvárosában - Erla Villa boutique hotel

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Wellness szálloda Eger

Wellness szálloda Eger

Apró ékszerdobozként csillog megújult wellness szállodánk Eger belvárosában. Egyedi lakosztályaink különleges élményeket tartogatnak mindenkinek, aki úgy dönt, hogy néhány napra maga mögött hagyja a hétköznapok rohanását, és egy időre menedéket keres wellness hotelünk nyugalmat biztosító falai között. Nálunk háborítatlanul pihenhet akár egyedül akár kedvesével. A hotel dolgozói diszkrét hozzáállással teremtik meg a zavartalan pihenés élményét. Évszakonként megújuló, mesés kertünkben lehetőséget talál arra, hogy a természet közelében elmerüljön gondolataiban, élvezze a madárcsicsergést, a napsütést és a gondosan megtervezett kert nyújtotta esztétikai élményt. Itt megáll az idő – ilyen környezetben nagyon könnyű ellazulni, kikapcsolni agyunknak azt a felét, mely az állandó pörgésért felelős. Wellness szállodánk Eger belvárosában várja nyugalmat kereső vendégeit.

 

Teljes kikapcsolódás kettesben – wellness szálloda Eger belvárosában

Az Erla Villa boutique hotel káprázatos, egyedi lakosztályokkal és wellness élményekkel áll kedves vendégei rendelkezésére. Felnőttbarát wellness szállodánk Eger történelmi városában egy csendes kis mellékutcában helyezkedik el. Nyugalom és luxuspihenés várja a hozzánk érkezőket. A kizárólag felnőtt vendégek részére kialakított hotel kertjében garantált a feltöltődés lehetősége, gyerekzsivaj nélkül. Ha kettesben kíván tölteni minőségi időt kedvesével, akkor válassza wellness szállodánkat Egerben.

 

Foglaljon szobát ide kattintva, vagy

tekintse meg kedvezményes csomagajánlatainkat itt!

 

Gasztronómiai élmények wellness szállodánkban, Egerben

Wellness szállodánk Eger belvárosában nem csak a lelki és szellemi feltöltődés lehetőségét teremti meg az Ön számára, hanem új éttermünkben különleges ízélményeket is szerezhet - Szabó Péter chef ételkölteményeit kóstolhatják meg szállodánk vendégei. A vajban sült fogas, a szarvasgombás csirkemell vagy a rebarbarás panna cotta nem csak ízében, de látványában is csodás. Ezzel a gasztro-élménnyel lesz teljes a wellness szállodánkban töltött néhány nap Eger szívében.

Jöjjön el hozzánk, hogy személyes is meggyőződhessen az Erla-élményről! Szobafoglalás ide kattitva!

 

Wellness szálloda – ha Egerben jár

Eger gyönyörű város, változatos programokkal és rengeteg látnivalóval. Sokan döntenek úgy, hogy évente néhány napra ellátogatnak ide és élvezik a történelmi épületek szépségét, a város sokszínűségét. Az Erla Villa a legjobb megoldás, ha szállást keres programjaihoz. Ajtónk mindig nyitva áll: wellness lehetőségekkel, különleges lakosztályokkal várjuk Önt. Szállodánk felnőttbarát hotel, 14 év alatti gyermekeket nem fogad. Szeretettel várjuk!


Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok