Rendezvényhelyszín vidéken, a barokk fővárosában, Egerben

Eger rendezvényhelyszín, Erla Villa

 

Az Erla villa boutique hotel ideális választás minden típusú rendezvényhez. A szálloda diszkrét elhelyezkedése, külső és belső kialakítása miatt, szinte minden rendezvénytípust tökéletesen ki tud szolgálni. A különleges terek és a stílusos berendezés, már önmagában is emelik egy esemény fényét. Az Erla Villa tehát olyan rendezvényhelyszín vidéken, ahol nem kell súlyos összegeket költeni sem a dekorációra, sem pedig az alapkoncepcióra, mert a ház önmagában is luxus szintre emel minden eseményt.

 

Szállodánk elsősorban kisebb létszámú rendezvények megtartásához ideális. Nagyjából 50 fő kényelmesen és biztonságosan elhelyezhető, bármilyen típusú eseményről is legyen szó. A hotelen belül több terem is a vendégek rendelkezésére áll. A helyszínek más és más stílusúak, így könnyen személyre is szabhatóak. Az alább felsorolt termeken kívül tökéletes állapotú pincerendszer is található szállodánk alatt, aminek bérlése igazi jolly joker a sikerhez. 

 

Helyszín

m2

Széksoros

Iskolapados

U alak

Állófogadás

Bankett

Erla terem

18

16

12

12

20

20

Gourmet Étterem

40

40

20

20

50

30

Szalon

36

50

30

30

70

40

Barokk lakosztály

36

20

nem elérhető

nem elérhető

20

nem elérhető

 

Milyen a tökéletes rendezvényhelyszín vidéken számunkra?

 

Ha az Erla Villa boutique hotelt választja, akkor Ön a megbízhatóság, alaposság és kényelem mellett szavaz. Ez a rendezvényhelyszín vidéken, több, mint az egyszerű „terem-technika-személyzet” összetevők kombinációja. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az Erla események valóban a maximumot hozzák ki egy csapatból, összejövetelből, tárgyalásból. Hogy miért?

 

Mert számunkra fontos, hogy a mi rendezvényhelyszínünk vidéken:

  • kreatív ötletekkel, koncepciókkal gazdagítja az eseményeket
  • teljes körű szervezési feladatokkal könnyíti meg Önnek az előkészületeket és a lebonyolítást
  • gourmet konyhánk minden jóságával és ízével teszi fejedelmivé az összképet
  • szakképzett személyzettel készül fel minden rendezvényre
  • tökéletes technikai felszereltséggel szolgálja a sikert
  • kültéri és beltéri lehetőségeket is nyújt Önnek
  • 30 fő részére szálláshelyet is tud biztosítani egyedileg berendezett luxus lakosztályokban
  • változatos programokat kínál a szakmai és családi események mellé (wellness, rekreáció, csapatépítés, felnőtt szalon, kulturális programok stb).

 

Válasszon stílusos helyszínt rendezvényéhez vidéken, nem fogja megbánni! Az Erla minőség mögött tényleg páratlan szakemberek és szolgáltatások állnak.  Ajánlatot itt lehet kérni.

 

Az Erla Villa olyan rendezvényhelyszín vidéken, amit mindenki a sajátjának érezhet!

 

Egy jól megválasztott helyszín már félsiker egy rendezvény lebonyolításában. Az Erla Villa ilyen. Legyen szó akár egy tárgyalásról, csapatépítőről vagy romantikus esküvőről, házassági évfordulóról, mi készen állunk, hogy magas szintre emeljük az esemény fényét. Nálunk nem okoz gondot az olyan családi események meghitt és méltó megünneplése, mint keresztelők, ballagások, születésnapok. Kreatív ötleteinkkel közelebb hozzuk egymáshoz az embereket, kisimítjuk a ráncokat a szervezők homlokán, hiszen a munka oroszlánrészét mi végezzük a háttérben és a terepen is. Számunkra ilyen a tökéletes rendezvényhelyszín vidéken: egyedi, profi, stílusos, modern.

 

A rendezvénytípusok megtekintéséhez használja az oldal almenüpontjait.

 

Foglaljon vagy kérjen ajánlatot még ma és minden rendezvény után 1 db alap besorolású törzsvendégkártyát adunk a foglalást és lebonyolítást végző magánszemély (partner) számára, mely 1 évig használható fel magánutazásokhoz.

 

Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megtekinteni a termeket, kérjük írjon nekünk a hozman.linda@erlavilla.hu e-mail címre.

 

Legyen Ön is az Erla élmény részese!

Várjuk szeretettel!