Az Erla Villa története

Az Erla Villa története

Az Erla Villa története

 

Egri legenda vagy sem, egy igazán romantikus történet szövődött az Erla Villa múltja köré. A helyiek úgy mesélik, a hely gyógyító energiáinak köszönhetően, a ház, a felnőtt pihenés és feltöltődés legszebb úticélja. Hogy miért érdemes mindenkinek ismernie az Erla Villa történetet? Nos, azért, hogy közelebb kerülhessen az igazi „Erla élményhez”, inspirálódhasson saját életével kapcsolatban és jobban megértse, miért lett a szálloda, apró mérete ellenére, a feltöltődés és a rekreáció egyik legkedvesebb és legnépszerűbb központja.

 

Valóban romantikus az Erla Villa története

 

A legenda szerint, egykor, ezen a helyen volt birtoka az ország egy igazán potens nemesi családjának. A család egyetlen kislányát Erlának hívták. A gyönyörű arcú és kivételesen okos lány sok korabeli férfit megbabonázott. Az Erla Villa története szerint, az előkelő származású Erla, rendkívül sokat betegeskedett. Az akkori orvosok, szinte folyamatos ágynyugalmat rendeltek neki. Úgy mondják, hogy a ritka alkalmakkor, amikor mégis jobban érezte magát, szívesen kísérte el édesapját, amikor az a birtokok ügyeit intézte. Így került a kisasszony, többször is, a mai Erla Villa boutique hotel területére.

Erla villa története, felnőtt regenerálódás, felnőtt wellness

Az elbeszélők úgy mesélik, hogy amikor a lány megjelent, még a nap is fényesebben sütött és a madarak is szebben énekeltek. Míg apja a gazdasági ügyeket intézte, Erla fantasztikus kertet varázsolt a mai szálloda területének környékén. Rajongott a különleges növényekért, imádta nézni, ahogy a magból kihajt egy új „élet”. Minél több időt töltött itt, annál inkább kivirágzott ő maga is. Az Erla Villa története szerint, szép lassan erőre kapott és rátalált a szerelem is. Választottja egy tudós utazó volt, aki szintén lelki és testi felfrissülését kereste a Bükkben barangolva. Az elegáns kisasszony apja áldását adta erre a szerelemre és ajándékul a párnak adta a mai Erla Villa boutique hotel területére eső földrészt.

 

Az Erla Villa története mögött több van, mint gondolná!

 

Ugyan az Erla Villa története lehet, hogy csak egy legenda, mégis megborzongunk, akárhányszor halljuk. Valami igazságtartalma biztosan lehet, hiszen a Bükk térséget keresztül-kasul szövik a gyógyító energiájú helyekről szóló történetek. Mi pedig, pont annyit emeltünk be koncepciónkba az Erla Villa történetéből, amennyit szívvel és lélekkel hiszünk is. A nyugalom, a béke, a természet közelsége, a megteremtett hely és idő, az önmagunkra való odafigyelés, a belső lecsendesedés egyszerre regenerálja testünket és lelkünket.

 

Az Erla Villa története inspirálta szálláshelyünk koncepcióját

 

Igazán romantikus az Erla Villa története. A legenda szerint a hely igazii gyógyító energiával bír, így a tökéletes felnőtt regenerálódás garantált.

 

Valljuk, hogy a nemes Erla kisasszony romantikus története példa értékű: önmagunkat gyógyíthatjuk meg, erősíthetjük fel egy jól eltervezett, pontosan igényeinknek megfelelő környezetbe helyezett pihenéssel. Az Erla Villa története pedig számunkra tényleg ezt jelenti: csöndes, békés környezetben megélni a pihenés nyugalmát. Kizárva a nyüzsgést, kizárva a zavaró hétköznapi zajokat, gondokat, elmerülve a táj és a természet szépségében, átadva magunkat a gyógyító energiáknak, gondolatoknak, egymásnak: igazi felnőtt perceket átélve egyedül vagy párosan.

 

Az Erla Villában, mi mindent megteszünk azért, hogy biztosíthassuk Önöknek a nyugalmas feltöltődést. Arra szeretnénk inspirálni Vendégeinket, hogy álljanak meg egy pillanatra és engedjék el a gondokat, a félelmeket. Megéri. Az önmagunknak megadott luxus ott kezdődik, ahol az Erla Villa története is: akkor lesz teljes egész az ember, ha igazán odafigyel saját magára: testének és lelkének igényeire. Töltsék meg életüket olyan felnőtt élményekkel, emlékekkel, amelyek száz százalékosan Önöket szolgálják! Kívülről és belülről egyaránt.