Téli esküvői helyszín egy exkluzív villában

téli esküvő helyszín Erla Villa

 

Sok pár álmodik fülledt, izzadságszagú nyári egybekelés helyett egy felszabadult hangulatú, fantasztikus téli esküvőről, ám csak kevesen mernek végül valóban belevágni. Pedig nagyon is megéri, hiszen a téli téma kifogyhatatlan tárháza az esküvői ötleteknek, a ruháktól a tortadíszítésen át egészen a helyszín dekorációjáig számtalan izgalmas lehetőséget rejt magában.

A természetközeli esküvői helyszínek ráadásul télen olyan mesebeli ruhát öltenek, amely akár még különleges dekoráció nélkül is képes megadni a nagy napnak azt a varázslatosan különleges és felemelő alaphangulatot, amelyre minden pár oly nagyon vágyik.

 

Tökéletes esküvő egy ízig-vérig romantikus hangulatú, exkluzív helyszínen

 

A tél szerelmesei számára természetes, hogy elképzelhetetlen egy havas tájnál szépségesebb héttér az egybekeléshez. Ennek megvalósításához azonban elsődlegesen az szükséges, hogy a választott esküvői helyszín rendelkezzen ehhez megfelelően kialakított, nagyobb befogadóképességű kerthelységgel.

Az Erla Villa exkluzív falai között nem szükséges hosszú hónapokon át tervezgetni, hogy hogyan is lehetne az adott helyszínből kihozni a legtöbbet, hiszen a Villa már önmagában is egyedi, különlegesen stílusos, exkluzív külső-belső látványvilággal rendelkezik.

Az Erla Villa gondozott, romantikus kertje nagyszerű alapja lehet egy téli, természetközeli esküvőnek. Abban az esetben pedig, ha a várva várt hóesés netán elmaradna, a Villa termei igény szerint akár télies hangulatú köntösbe is öltöztethetők.

 

Az Erla Villa luxus termeiben és hatalmas, parkosított kertjében a szertartás is megtartható

 

A házasulandó párok nem csak a lakodalom, de akár a szertartás helyszínének is választhatják az Erla Villát. Annak tágas Szalonja, valamint télen-nyáron szépséges, rendezett kerthelysége egyaránt alkalmas arra, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent.

Amennyiben az időjárás is kedvező, a Villa parkosított, téli pompában úszó kertjében akár a zúzmara-virágos fák alatt vagy szállongó hóesésben is egybekelhetnek a párok.

Esküvői helyszín ajánlatkérésért érdemes ide kattintani.