Gourmet étterem Egerben

Gourmet étterem Egerben

Az Erla Villa Étterem, 2019-ben, a XXIII. Egri Bikavér Ünnep Étel-Bor Párosításának 1. helyezettje. 

A díj, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nagydíja.

Köszönjük!

 

A díjnyertes Étel-Bor párosítás:

Erla Villa: Bikavérben párolt marhapofa gyömbéres batáta krémmel, burgonya galettel, szedres-feketecseresznyés lilahagyma jammel, pirított bacon morzsával 
AÉS - Csutorásbor: Egri bikavér, "Nagyapa bora" 2016 

 

Nyitvatartás szállodai vendégeknek: 08.00 - 22.00 óra 

Nyitvatartás külsős vendégeknek: hétfő-péntek 17.00 - 22.00 óra és szombat-vasárnap 12.00-22.00

(konyha zárása: 21.00 óra)

Chef: Szabó Péter

Külsős vendégeinknek (nem szállóvendégeknek!) ajánljuk az időben történő asztalfoglalást, mert helyet biztosítani a szabad kapacitás függvényében tudunk csak foglalás nélkül.

Foglalási lehetőségek: info@erlavilla.hu és 06 36 791 453, 06 30 589 6536

Aktuális a'la carte étlap: ITT

 

Képzeljen el egy olyan éttermet Egerben, ahová belép és megáll az idő. Feszengés nélkül, királynőnek és királynak érezheti magát. Egy pillanatra sem fordul meg a fejében, hogy Ön ezt nem érdemli meg. Leül és rácsodálkozik, hogy milyen jó ez az érzés. Mintha mindennap ünnep lenne. Mintha minden falat maga lenne a mennyország. Mintha minden egyes apró összetevő Önnek akarna boldogságot okozni. Ez az Erla. Egy étterem Egerben, amit meghatároz a stílus, a minőség és a szeretet. Az a szeretet, ami a megálmodás és a kivitelezés során is végig kísérte. Nyissa ki bátran az ajtót és lépjen be az Erla Villa boutique hotel gourmet éttermébe!

 

Különleges gourmet étterem Egerben, a város szívében

 

Azzal szoktunk viccelődni, hogy nálunk egész évben gourmet fesztivál van. Chefünk, Szabó Péter, egy másodpercre sem nyugszik. Szinte folyamatos lázban él, kreativitással és szenvedéllyel készít minden ételt. Egy-egy eltervezett fogást, addig – addig alakít, amíg az tökéletessé nem válik. Nem okoz neki gondot semmilyen diéta, ételallergia, mert számára minden vendég különleges és egyedi. Kizárólag minőségi alapanyagokból alkot nap, mint nap olyan fogásokat, melyek akár egy Michelin csillagos étterem kínálatával is felveszik a versenyt.

 

gourmet étterem, étterem Egerben, Erla Villa, Erla villa étterem

 

Étterem Egerben, ahol bódító érzés minden fogás

 

Amikor megálmodtuk éttermünket, fontos volt számunkra, hogy tökéletesen visszaadja azt a minőséget és stílust, ami szállodánkat jellemzi. Éppen ezért, egy meghatározó és exkluzív kialakítással létrehoztunk egy olyan teret, ahol mindenki különlegesnek érezheti magát. A dizájn, a neves belsőépítész, Varró Zoltán munkája. Ezért, ahogy hotelünk minden egyes lakosztálya, a gourmet étterem is elérhető közelségbe hozza azt a luxust, amit minden felnőtt megérdemel.

 

Gourmet étterem Egerben, ami még magasabb szintre emeli az Erla élményt

 

Felnőttbarát luxus szállodánk egyedülálló módon, nem csupán a’la carte kínálatban nyújt mennyei gasztro élményeket a hozzánk látogató vendégeknek, hanem szállóvendégeink számára, a félpanziós menüt is bőséges reggeliben és felszolgált, 3 fogásos vacsorában fogalmazta meg. A szobárba foglalt félpanzió ezért nem a klasszikus svédasztalos beterítést jelenti, hanem egy chefünk által meghatározott, kiajánlott ételsort. Ezt a fajta vacsorát, szállodai vendégeink, felár ellenében, becserélhetik az a'la carte étlapról való választás lehetőségére. Bővebb információk a szálloda éttermében és a recepción kaphatóak.

 

Aki nálunk száll meg, azt mi fejedelmi módon tartjuk. Szállóvendégeink, a felsorolt gourmet élményeket (kivéve a'la carte választás) a szobafoglalás mellé kapják, mert a napi ár és a csomagajánlatok is tartalmazzák a félpanziós ellátást. Ételintoleranciával rendelkező vendégeinket kérjük, hogy fogaláskor mindenképpen jelezzék speciális étrendjüket, hogy zavartalanul és gyorsan tudjuk kiszolgálni az ő kívánságaikat is. 

 

gourmet étterem, étterem Egerben, Erla Villa, Erla villa étterem

 

Változatos szolgáltatásokkal robban be gourmet éttermünk Egerben

 

Az Erla Villa boutique hotel vendégei mellett örömmel látjuk betérő látogatóinkat is éttermünkben, Egerben. Tematikus vacsoráink, villás reggelijeink, esküvői menüsoraink, jubileumi, születésnapi és rendezvényes gasztro kínálatunk egyedi és feledhetetlen élményekkel koronáznak meg minden eseményt. Érdemes kipróbálni. Ajánljuk magunkat. A foglalásokat az info@erlavilla.hu e-mail címen és a 06 36 791 453 vagy a 06 30 589 6536 telefonszámokon lehet leadni.

 

Éttermünk családbarát, ám etetőszékkel, pelenkázós helyiséggel, baba evőeszközökkel nem rendelkezünk, ezért kérjük, asztalfoglalásnál ezeket a jellemzőket figyelembe venni szíveskedjenk. Köszönjük megértésüket.