A felnőttbarát Erla Villa újra fogad szabadidős vendégeket!

koronavírus protokoll, Erla Villa nyitás, eger szállás, felnőttbarát szállás

Kedves Vendégeink!

A sikeres összefogás, együttműködés és a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozóknak hála, újra szabadabban élhetjük az életünket, tervezhetünk, utazhatunk, töltődhetünk csodás, új élményekkel. A felnőttbarát egri szálláshely, az Erla Villa is újra kinyitja hát kapuit a szabadidős vendégek előtt, figyelembe véve a helyi szabályozásokat és szem előtt tartva a legfontosabb, MTÜ és NNK javaslatokat.

 

Az Erla Villát és Éttermet 2020. május 29-től újra megnyitjuk!

 

Az élet nem állt le, a félelem helyett az erőt, energiát a tudatos cselekvésre összpontosítottuk. Az elmúlt 2 hónap során a háttérben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy amikor már teljes biztonsággal újra átadhatjuk magunkat a szabad utazásnak, akkor tökéletes körülményeket biztosítsunk a regenerálódni, pihenni, élményekre vágyó Vendégeinknek. A Villában karbantartási munkákat végeztünk, tökéletesítettük szolgálatatásainkat és létrehoztunk weboldalunkon egy online foglalási felületet. 

 

Az egri szálláshelyek közül eddig is kiemelkedett a Villa magas színvonalú vendégkezelésével, gourmet konyhájával, a tisztaságra fordított figyelmével, ám az újranyitás kapcsán, a világméretű járványhelyzet és egészségünk megóvása érdekében fokoztuk az óvintézkedéseket és az alábbiak szerint biztosítjuk szolgálatásainkat:

    

 • a biztonságos pihenés érdekében kérjük vendégeinket, hogy a Villa egész területén tartsák be egymástól a 1,5 méteres távolságot
 • szobáinkat, közösségi tereinket fokozott körültekintéssel és speciális fertőtlenítőszerrel takarítjuk az előírt gyakorisággal
 • több helyen kézfertőtlenítő pontokat alakítottunk ki (recepció, wellness, étterem)
 • kérünk mindenkit (vendég, személyzet, látogató), hogy a közösségi terekben viseljenek maszkot, amely alól kivétel az éttermi étkezés és napozás
 • igény esetén maszkot és kesztyűt biztosítunk vendégeink részére
 • a visszaigazolás kiküldésekor minden információt megosztunk vendégeinkkel és a bejelentőlapot is átküldjük e-mailben megkönnyítve, meggyorsítva ezáltal a bejelentkezést
 • kollégáink maszkban és kesztyűben fogadják a vendégeket
 • elutazáskor több szoba egyszerre történő fizetésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy érkezéskor vagy a tartózkodás alatt előre rendezzék számlájukat, így az elutazás időszakában elkerülhetjük a hosszabb várakozási időt, amennyiben többen várakoznak számlájuk rendezésére kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot 
 • éttermünkben és teraszunkon az asztalokat az előírt távolságoknak megfelelően helyezzük el
 • az étkezés befejezése után minden asztalt, széket, eszközt fertőtlenítünk.   
 • a teljes wellness részlegen fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre és az előírtak szerint szellőztetünk 

 

Az óvintézkedéseket, a helyi szabályozásoknak és a kormány által foganatosított intézkedéseknek megfelelve vezettük be, ám a változtatás jogát fenntartjuk tekintettel a vonatkozó jogszabályok, határozatok, rendeletek frissítésére, melyeket folyamatosan figyelemmel kísérünk. 

 

Online foglalás, ajánlatkérések kezelése az újranyitást követően

 • 2020. május 11. naptól megnyitjuk az Erla Villa online foglalási rendszerét, azaz a vendégek ettől a naptól kezdve közvetlenük leadhatják foglalásukat.
 • Amennyiben nem az online foglalást választják, ajánlatkérésüket, akár már a mai napon is elküldhetik az Erla Villának.
 • 2020. május 09. után rögzített új foglalásokra az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.
 • Minden, a járványhelyezet előtt és alatt leadott foglalásnak biztosítjuk továbbra is az átfoglalási lehetőséget, az utalványos előleg kiírást, vagy a lemondást, azaz az előleg visszafizetést. 
 • A járvány miatti átfoglalásokat 2020. 05.31-ig kell megtenni, tehát ezen határidőn belül kell kijelölni a leutazás új időpontját, amit 2020.12.31-ig kell megejtenie a Vendégeknek.
 • Amennyiben a járványhelyezet miatt újratervezésre kényszerült, érintett vendég nem él az átfoglalás lehetőségével, ám, támogatóan nem mondta vagy mondja le utazását 2020. május 31-ig, annak a befizetett előleget értékutalvány formájában írjuk ki, amit a kiállítás napjától számított 1 évig lehet felhasználni Erla felnőttbarát pihenésre.
 • Egyéb esetekre az általános lemondási feltételeink vonatkoznak. Lemondást, módosítást továbbra is csak e-mailen tudunk elfogadni.

 

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérjük, kattintson ide.

Ha online adná le foglalását, 2020. május 11. után, itt tudja megtenni.

 

További kérdések esetében, Kollégáink örömmel adnak tájékoztatást, a megszokott kapcsolati elérhetőségeken.  

 

Legyen az Erla valóban a Béke, Nyugalom és Feltöltő pihenés színhelye továbbra is! Jöjjön Mindenki szeretettel, kétségek nélkül, hogy kipihenhesse a napi "megszokásokat" és feltöltődhessen a kényszer karantén utáni valóságos élményekkel!

Mindent megteszünk a biztonság és kényelem érdekében, úgyhogy tárt karokkal várjuk az utazókat! Megéri elindulni, elképesztően erős, csodás, feltöltő ereje van a világból, valóságból való kiszakadásnak!

 

Köszönjük a bizalmat, óriási örömmel és szeretettel várjuk Vendégeinket!

2020.05.09.