Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

felnőttbarát szállás, Eger, Erla Villa

 

Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus egyszerűségével emlékezetessé teszi a pihenés perceit.

 

Nagyjából erre az élményre alapoznak a boutique hotelek világszerte, pont úgy, mint az Erla Villa is. Különleges felnőttbarát szálláshelyként elsődleges célunk az, hogy a saját magunk alakította koncepció és enteriőr a felnőttbarát szolgáltatásokat szolgálja. Az Erla Villa nem kell alkalmazkodjon egy nagy szállodalánc szigorú szabályaihoz sem, ezért egy igazán egyedi, családias intimitást ad Vendégeinek. A házban hangsúlyozottan jelennek meg a jellegzetes helyi különlegességek. Barokk csillogás, némi felnőttbarát ízzel fűszerezve, mely olyan speciális élményt nyújtanak, amit szavakkal el sem lehet mondani.

 

Az Erla Villa egy különleges felnőttbarát szálláshely

 

Szállodánk nem a tömegeket akarja kiszolgálni. Arra törekszünk, hogy luxus lakosztályainkkal, minőségi wellness és relaxációs élményeket nyújthassunk a hozzánk érkezőknek. Tíz szobánk mindegyike különböző és a maga nemében egyedi módon szolgálja a felnőtt élményekre vágyó utazókat. Álljanak meg nálunk egy pillanatra. Hagyják kint a hétköznapok stresszes forgatagát. Keressék meg az utat újra önmagukhoz egy egyedülálló környezetben. 


A mindennapok családi eseményei a sok öröm és boldogság mellett bizony leszívják érzelmi és fizikális raktárkészletünket. Ezt feltölteni csak tudatosan lehet. Csak úgy, ha saját kezünkbe vesszük életünket és szorítunk időt saját magunkra és kedvesünkre. Az Erla Villa boutique hotel pontosan az a hely, ahol semmi nem vonhatja el a figyelmet erről a belső utazásról. 
Vendégeink nyugalmát és élménydús pihenését páratlan, a régióra jellemző értékekkel töltjük meg. Gourmet vacsorák, borkóstolók, igazi egri programok szolgálják a színes és emlékekkel teli kikapcsolódást.