Felnőttbarát szolgáltatások az Erla Villában

felnőttbarát hotel Eger

Felnőttbarát hotel Eger történelmi belvárosában

Ugyan az Erla Villa a belváros szívében található, mégis olyan kis csöndes és családias a környezete, hogy elsősorban azoknak az utazóknak ajánljuk, akik az aktív és színes programok mellett igazán díjazzák, ha lehetőségük van elbújni a világ zaja elől. Szállodánk bővelkedik felnőttbarát szolgáltatásokban, ezért Vendégeink akkor is élménydúsan élhetik meg pihenésüket, ha úgy döntenek, ki sem dugják az orrukat a házból.

 

Egy kapcsolat, akárhogy is nézzük, folyamatos karbantartásra szorul. Ahogy telnek az évek, ahogy telítődünk a mindennapokkal, egyre nehezebb közösen, harmonikusan megléni a pillanatokat. Sok kapcsolat, házasság ott bukik el, hogy nem szánnak a partnerek elég időt Önmagunkra, egymásra. Pedig az évek során változunk, fejlődünk. Csupán nem mindig párhuzomasan egymással. Aki ápolná, vigyázná kapcsolatát, aki szeretné, hogy a fejlődés nem akadály, hanem lehetőség legyen a további értékek megteremtésére, az szakít időt arra, hogy megfelelő környezetben fókuszál a töltődésre. Ennek legjobb és legegyszerűbb módja egy felnőttbarát hotelben való édeskettes. Mondjuk Egerben, az Erla Villában.

 

Luxus lakosztályok, óriási terek felnőttbarát szállodánkban

 

A felnőtt élmények ott kezdődnek, hogy becsukjuk lakásunk ajtaját néhány napra magunk mögött képletesen és gyakorlatilag is. Elengedjük magunkat és tudatosan koncentrálunk felnőtt tartalékaink feltöltésére. Felnőttbarát szállodánk ideális búvóhelye a romantikára vagy újra egymásra találni vágyó felnőtteknek. Akik tehát különös hangsúlyt fektetnének a romantikus pillanatokra, vagy netán úgy érzik, lenne min dolgozni a kapcsolatukat illetően, azoknak ideális választás lehet az Erla Villa nyugodt világa, hiszen itt számos csendes, elvonulásra alkalmas helyszín van.

 

Valljuk, hogy nem számít önzésnek, ha néha önmagunkkal, párkapcsolatunkkal is foglalkozunk. Sokan vágyunk rá, csak nem tudjuk megfoglamazni, vagy kimondani érzéseinket. Sokak nem tudják hétköznapi életterükben megteremteni a privát pillanatokat. A szakértők azt mondják, hogy aki törődik házasságával, felnőtt életével, annak párkapcsolata is tovább tart, sőt, erősebb bástya és önállóbb kis sziget lesz, ő maga pedig kiegyensúlyozottabb nővé vagy férfivé válik, aki sikeresen tudja meghódítani a világot... Számunkra nem kérdés, hogy fontos: mindenkienk kell, hogy legyen saját "felnőttbarát" elképzelése az életéről. Ehhez viszont csak akkor lehet útlevelet váltani, ha csend és nyugalom vesz minket körül.

 

Hozzánk olyan utazók jönnek, akik szeretik magukat, párjukat vagy szeretnék magukat és/vagy párjukat újra megszeretni. Amit mi, felnőttbarát szállodaként, ehhez kínálunk, azok a tágas terek, ahol levegőhöz jut a test és a lélek. A jellegzetes Erla kényelem és stílus megkülönböztet bennünket a nagyobb szállodaláncok szép, ám személytelennek tűnő kínálatától. Itt nincsenek egymás hegyén-hátán a vendégek. Ránk nem jellemző a tömeg turizmus. Itt nem ébredünk gyereksírásra, sőt, akár délig is alhatunk. Egy felnőttbarát szálloda garantálhatja, hogy feltöldőve tudjunk visszatérni a gyerekekhez, a megszokott hétköznapokhoz.

 

Erla Villa, a felnőttbarát szálloda

Az Erla Villa Eger belvárosának egyik különlegessége. A stílusa pontosan illeszkedik a felnőttek világához. A belső terek, a minőség, a szolgáltatások kialakításakor elsődleges szempont volt, hogy ne a gyerekes családokra tervezzük felnőttbarát szállodánkat. Kinek lenne kedve egy olyan szobában pihenni, ahol a kanapét filctoll rajz díszíti, vagy a tapétát megtépázta volna a sok gyerekes családi élmény?! Mi ügyelünk arra, hogy a kettesben eltöltött idő igazi ünnepként hasson. Mert az is. Egy olyan érték, amihez fogható nincs. Kizárjuk a zavaró tényezőket és arra motiváljuk vendégeinket, hogy csak és kizárólag a tesi és lelki feltöltődésre koncentráljanak. 

 

Előfordul, hogy nem könnyű újra megtalálni az utat egymáshoz. Az ilyen esetekben segítenek a romantikus bekészítések és a miliő. Ha szeretnék igazán emlékezetessé tenni a közös pillanatokat, rendeljenek extra élményeket. Egy hideg pezsgő a szobában érkezéskor, friss gyümölcstál, vagy apró figyelmességek elhelyezve az ágy mellett... megadják a kezdő hangulatát az együtt töltött időnek. 

 

Felnőttbarát Wellness

Nyitvatartás: 09.00 – 22.00 

 

A stílusos lakosztályok mellett, felnőttbarát hotelünk wellness részlege is felfrissülést nyújt a hozzánk érkezőknek. Mi a titka az Erla Wellness-nek? Talán a

 

  • lágyan ellazító vagy gondokat elűző masszázs (előzetes bejelentkezés szükséges min. 24 órával korábban),
  • a csodás kikapcsolódást ígérő szolárium
  • a mennyei illatos szauna,
  • a frissítő jacuzzi,
  • a hűsítő beltéri medence,
  • a közvetlen kertkapcsolat,
  • a szikrázóan szép panoráma
  • stílusos pihenőágyak.

 

A körítés és a tartalom is a felnőttekre feltöltődésére lett kitalálva: lágy zene szól, bőr pihenőágyaink kényelmesek és igényesek. Itt semmilyen körülmények között nem zökkent ki a belső csendből egy gyereksírás vagy egy bomba ugrása a medencébe. 

 

Szavakkal ki nem fejezhető nyugalom és rekreáció ez. Ízig-vérig Erla élmény, amire minden pár, szülő, nagyszülő vágyik. Néhány nap gyerekek, unokák nélkül. Néhány feledhetetlen nap, amikor csak Önmagunkra kell vigyáznunk és koncentrálnunk. Néhány nap, ami megadja számunkra a sokszor elfeledett felnőtt világot. Az Erla Villában alaposan feltölthetjük saját „akkumulátorunkat”. 

 

Felnőttbarát hotelünk gourmet éttereme

Nyitvatartás: 08.00 – 22.00

 

Bőséges büfé reggeli: 08.00 – 10.30

A’la carte nyitvatartás: 12.00 – 22.00

Félpanziós gourmet vacsora: 18.00 – 20.30

 

Amikor családdal, kisgyerekkel utazunk, akkor nyilván megesszük a jó sok kakaóporral megszórt tejbegríz maradékot a reggelinél, vacsoránál pedig szinte már kötelezően rágcsáljuk el a megmaradt halrudacska darabokat és a kihűlt sült krumplit.  A klasszikus wellness szállodákhoz képest az Erla Villa világa teljesen más. Felnőttbarát szállodánkban kiemelt figyelmet kap minden Vendég. Ezt pedig ott kezdődik, hogy fantasztikus gasztronómiai utazást tehetnek nálunk a szállóvendégek!


Helyi ételek, méltán híres hazai és egri borok, tematikus ínyenc vacsorák, borkóstolók a Villa alatt húzódó borospincékben és design éttermünkben: olyan páratlan emlékekkel teszik gazdagabbá pihenésüket, amire még évek múlva és emlékezni fognak. Nem a fotókról. Hanem a szívükbe rejtett finomságokból. 

 

Nincs igazi felnőttbarát szálloda klasszikus Szalon nélkül!

Nyitvatartás: 08.00 – 22.00 

 

Felnőttbarát szolgáltatásaink Szalonunkban olyan stílusos időtöltést biztosítanak, amit máshol a régióban nem igazán lehet elérni. Központi helyen elhelyezkedő, tágas termünkben megidézzük a klasszikus értékeket, felelevenítjük az angol társasági élet luxus helyszínét, ahol a tartalmas lazítás mellett lehetőség nyílik igazán emlékezetes beszélgetésekre is.


Vendégeink, szállodai tartózkodásuk ideje alatt, első emeleti elegáns Szalonunkban kapcsolódhatnak ki a délután, illetve az este folyamán. A Szalon teraszáról egyedülálló látvány nyílik a kertre. Legyen szó akár egy sakkpartiról, egy biliárd játékról, egy kellemes beszélgetésről egy csésze kávé vagy egy pohár ital mellett, Szalonunk ideális helyszíne lehet a felnőttbarát élményeknek.

 

Páratlan mozi élmények a Szalonban

Nyitvatartás: 08.00 - 22.00 között

 

Imádott Szalonunkból nyílik legújabb közösségi terünk, a 6 személyes, legmodernebb technikával felszerelt, speciális moziterem. Különleges vászon, tökéletes hangzás, puha fotelek, süppedős szőnyeg... kell ennél több egy esős délutánhoz, vagy egy romantikus esti programhoz? 

 

Ha mindig is kíváncsi volt rá, hogy milyen érzés lenne egy saját moziterem otthon, hát, itt az alkalom, hogy kipróbálja az élményt. Válasszon egyet a közelmúlt legjobb filmejei közül és engedje át magát a pihenésnek! A jelenlegi kínálatban szereplő filmek listája elérhető a moziteremnél és a recepción is.

 

Mozitermünk ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás, ám születésnapi meglepetésfilmek, lánykérések, vagy akár üzleti rendezvények lebonyolítására is tökéletes, így kérhető a privát, saját használatra történő, időszakos kibérlése is. Árakról, lehetőségekről, az info@erlavilla.hu e-mail címen kérhetnek további tájékoztatást.