Felnőttbarát szolgáltatások az Erla Villában

Felnőttbarát szolgáltatások az Erla Villában

Felnőttbarát boutique hotel Eger történelmi belvárosában

 

Ugyan az Erla Villa a belváros szívében található, mégis olyan kis csöndes és családias a környezete, hogy elsősorban azoknak az utazóknak ajánljuk, akik az aktív és színes programok mellett igazán díjazzák, ha lehetőségük van elbújni a világ zaja elől. Szállodánkban a felnőttbarát szolgáltatások úgy lettek kialakítva, hogy ha Vendégeink úgy döntenek, hogy akár 2 napig ki sem dugják az orrukat a Villából, akkor is élménydúsan élhessék meg pihenésüket.

 

Luxus lakosztályok, óriási terek felnőttbarát szállodánkban

 

A felnőtt élmények ott kezdődnek, hogy becsukjuk lakásunk ajtaját néhány napra magunk mögött képletesen és gyakorlatilag is. Elengedjük magunkat és tudatosan koncentrálunk felnőtt tartalékaink feltöltésére. Felnőttbarát szállodánk ideális búvóhelye a romantikára vagy újra egymásra találni vágyó felnőtteknek.

 

Valljuk, hogy nem számít önzésnek, ha néha önmagunkkal is foglalkozunk. Pedig sokan érzik kellemetlenül magukat, ha vállalják: nekik bizony a családi élet mellett igenis szükségük van az édeskettesre is saját párjukkal. Aki törődik házasságával, felnőtt életével, annak a tapasztalatok szerint párkapcsolata is tovább tart, erősebb bástya és önállóbb kis sziget lesz, ő maga pedig kiegyensúlyozottabb nő vagy férfi, aki sikeresen tudja meghódítani a világot, hiszen van saját felnőttbarát elképzelése is saját életéről.

 

Hozzánk olyan utazók jönnek, akik szeretik magukat, párjukat vagy szeretnék magukat és/vagy párjukat újra megszeretni. Amit mi, felnőttbarát szállodaként ehhez kínálunk, azok a tágas terek, ahol levegőhöz jut a test és a lélek, a kényelem és stílus, ami megkülönböztet bennünket a nagyobb szállodaláncok szép, ám személytelennek tűnő kínálatától. 

 

Felnőttbarát Wellness

 

Nyitvatartás: 09.00 – 22.00 

 

A stílusos lakosztályok mellett, felnőttbarát wellness részlegünk nyújt felfrissülést a hozzánk érkezőknek. Mennyei illatos szauna, frissítő jacuzzi, hűsítő beltéri medence, közvetlen kertkapcsolat, szikrázóan szép panoráma, amit semmilyen körülmények között nem tör meg a gyereksírás, ugrálás a medencébe. 

 

Szavakkal ki nem fejezhető nyugalom és rekreáció. Ez az Erla élmény, amire minden pár, szülő, nagyszülő vágyik. Néhány nap gyerekek, unokák nélkül. Néhány feledhetetlen nap, amikor csak Önmagunkra kell vigyáznunk. Néhány nap, ami megadja számunkra a sokszor elfeledett felnőtt világot, hogy alaposan feltölthessük saját „akkumulátorunkat”. 

 

Felnőttbarát gourmet étterem

 

Nyitvatartás: 08.00 – 22.00

 

Bőséges büfé reggeli: 08.00 – 11.00

A’la carte ebéd: 12.30 – 15.00

Félpanziós gourmet vacsora: 18.00 – 21.00

 

Amikor családdal, kisgyerekkel utazunk, akkor nyilván megesszük a jó sok kakaóporral megszórt tejbegríz maradékot a reggelinél, vacsoránál pedig szinte már kötelezően rágcsáljuk el a megmaradt halrudacska darabokat és a kihűlt sült krumplit.  A klasszikus wellness szállodákhoz képest az Erla Villa világa teljesen más. Felnőttbarát szállodánkban kiemelt figyelmet kap minden Vendég. Ezt pedig ott kezdődik, hogy fantasztikus gasztronómiai utazást tehetnek nálunk!


Helyi ételek, méltán híres hazai és egri borok, tematikus ínyenc vacsorák, borkóstolók a Villa alatt húzódó borospincékben és design éttermünkben: olyan páratlan emlékekkel teszik gazdagabbá pihenésüket, amire még évek múlva és emlékezni fognak. Nem a fotókról. Hanem a szívükbe rejtett finomságokból. 

 

Nincs igazi felnőttbarát szálloda klasszikus Szalon nélkül!

 

Nyitvatartás: 10.00 – 22.00 

 

Felnőttbarát szolgáltatásaink Szalonunkban olyan stílusos időtöltést biztosítanak, amit máshol a régióban nem igazán lehet elérni. Központi helyen elhelyezkedő, tágas termünkben megidézzük a klasszikus értékeket, felelevenítjük az angol társasági élet luxus helyszínét, ahol a tartalmas lazítás mellett lehetőség nyílik igazán emlékezetes beszélgetésekre is.


Vendégeink, szállodai tartózkodásuk ideje alatt, első emeleti elegáns Szalonunkban kapcsolódhatnak ki a délután, illetve az este folyamán. A Szalon teraszáról egyedülálló látvány nyílik a kertre. Legyen szó akár egy sakkpartiról, egy biliárd játékról, egy kellemes beszélgetésről egy csésze kávé vagy egy pohár ital mellett, Szalonunk ideális helyszíne lehet a felnőttbarát élményeknek.