Hírek

    A kis létszámú céges rendezvények

    Gondolkodtál már azon, hogy mitől lehetne hatékonyabb céges rendezvényed? Tudod, mitől lesznek munkatársaid motiváltabbak és proaktívabbak? Észrevetted, hogy gyakran csak kis apróságokon múlik a magasabb hatásfokú kreativitás és hatékonyság? Ha bármelyik kérdésen elgondolkoztál már, az azt jelenti, hogy tudatos vezető, szervező vagy, aki csapatából a lehető legtöbbet szeretné kihozni úgy, hogy közben támogató és aktív résztvevője is legyen munkacsoportjának.

    Egy jó céges rendezvényhelyszín kiválasztása már félsiker

    Gondolj bele! Mennyivel hatékonyabb a munka és milyen inspiráló a légkör egy irodából kihelyezett környezetben! Ha munkatársaidat kimozdítod a megszokásokból, tanulmányok bizonyítják, hogy sokkal jobban teljesítenek. A munka eredményességét pedig nem csak abban mérheted majd, hogy fontos döntéseket tudtok később meghozni, hanem egy csapásra építed magát a csapatodat is. Szerinted miért élnek ezzel a lehetőséggel az ügynökségek, KKV-k, multi vállalatok százai? Eláruljuk neked: mérhetően megsokszorozódik a feladatok elvégzésének hatékonysága és az egyes csoportokban, részlegekben, projektekben dolgozó szakemberek sokkal kötetlenebbül, nyitottabban és egymásra hangoltabban tudnak dolgozni egy jól kiválasztott, inspiráló céges rendezvényhelyszínen. 

     

    Mitől lesz jó egy céges rendezvény helyszíne?

    Leginkább attól lesz jó egy céges rendezvény helyszíne, ha tökéletesen megfelel a céloknak. Ez annyit jelent, hogy kellőképpen szeparálható, diszkrét és az elérni kívánt célok szerint variálható a mozgás benne. Tegyük fel, egy fontos felsővezetői executive meetinget szeretnél összehozni, olyat, ahol projektek, befektetések sorsa dőlhet el. Biztos vagy benne, hogy irodád hétköznapisága lehet a leglehengerlőbb és legnyugodtabb hely, ahol partnereidet fogadhatod?

    Mennyivel jobb alternatíva lenne inkább egy hotel superior lakosztálya, ahol luxus környezetben, tökéletes kiszolgálással fogadhatod vendégeidet, miközben még attól sem kell tartanod, hogy becsörög egy telefon vagy bámészkodó tekintetek pásztázzák tárgyalásotokat. Milyen sokat érhet egy biztonságos, profi kezekbe helyezett program, olyan, ahová teljes diszkrécióban érkezhetsz meg te és vendégeid is? Ez megfizethetetlen. Az érzés lehet. Ám a lebonyolítás nem. Főleg nem az Erla Villában. Barokk lakosztályunk, Szalonunk az üzletemberek kedvelt találkozóhelye, több céges rendezvény sikeres lebonyolításának helyszíne. 

     

    Mi a helyezet a kis létszámú céges rendezvényhelyszínekkel?

    Ha céges rendezvényhelyszínt keresel kis létszámú rendezvényhez, akkor nagyon alaposan át kell gondold az igényeidet. A kihelyezett meeting, csapatépítés, termékbemutató, továbbképzés mind olyan környezetet kíván, ami tényleg háborítatlanul képes biztosítani a megfelelő munkakörülményeket. Az ideális, kis létszámú céges rendezvények sokkal szeparáltabb, átgondoltabb termeket, kiszolgálást, szolgáltatásokat kívánnak meg, mint a nagyobb rendezvények. Az Erla Villában ez könnyen megvalósítható. Csapatodat akár 4-5 részre is eloszthatod, így kiscsoportos és teljes létszámú programok is könnyedén megvalósíthatóak a házon belül. 

     

    Milyen céges rendezvényekhez ideális az Erla Villa?

    Legyen szó akár egy fontos executive meetingről, egy gondolatébresztő csapatépítőnek álcázott továbbképzésről vagy termékbemutatóról: az Erla Villa tökéletes megoldás számodra. A kis létszámú céges rendezvények nálunk több, tökéletes méretű teremben is megvalósíthatóak. A házon belül te választhatod ki (a foglaltság tekintetében), hogy rendezvényednek melyik terem légköre lenne a legideálisabb, de ha olyan hatásfokon szeretnéd megvalósítani céges rendezvényed, mint még senki más, akkor egy mindkettőnknek jó időpont kiválasztásával, akár az egész házat is lezárjuk neked.

     

    Milyen helyszíneket kínálunk céges rendezvényed sikerességéhez?

    Az Erla Villa bel- és kültéri helyszínekkel is biztosíthatja számodra a tökéletes céges rendezvényt. Kertünk például kiválóan alkalmas kreatív megbeszélések, brainstormingok, csapatépítő játékok lebonyolítására. Tökéletes állapotú pincerendszerünk több kisebb „teremre” is osztható, így, ha 10-30 fős rendezvényedet egyszerre több szekcióban szeretnéd mozgatni, akkor nem is találhatsz ennél tökéletesebb céges rendezvényhelyszínt. Nyilván rossz hírünk is van, de csak egy: mivel egyszerre 50 főnél több résztvevőt nem tudunk leültetni a nagyobb termeinkben, ezért sajnos nem érdemes az Erlában gondolkodj, ha ennél többen jönnétek egyszerre.

    Ha több napra tervezed céges rendezvényed, nekünk az sem akadály. Lakosztályainkban 30 főt tudunk összesen elszállásolni. A fárasztó munka után a wellness frissítő hatását élvezhetitek, az igazi, fenséges gourmet élményekről pedig séfünk garantáltan gondoskodik majd. Igény szerint tradicionális egri borkóstolót szervezünk nektek, de szívesen részt veszünk a csapatépítő feladatok kreatív koncepciójának megalkotásában és kivitelezésében is. Mi biztos magunkat választanánk. Mert szenvedélyünk a minőségi szolgáltatás és legnagyobb örömünkre mindezt egy kivételesen stílusos környezetbe tudjuk helyezni: az Erla világába.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online