Hírek

    A tökéletes születésnapi buli szervezése

    A tökéletes születésnapi buli szervezése

    A születésnap az ember életének egyik legfontosabb eseménye: újra és újra megünnepeljük, hogy milyen csodás dolog is, hogy élhetünk, és hálát adhatunk, hogy ismét gazdagabbak lettünk a szerelemek, barátságok, emberi kapcsolatok, tapasztalatok által. Manapság, ebben a rohanó világban különösen felértékelődött a születésnapok méltó körülmények között való megtartása, hiszen kevés alkalom adódik szeretteinkkel, barátainkkal együtt hosszabb időt kellemesen eltölteni. Igyekezzünk hát, minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy a lehető legjobban sikerüljön minden pillanat.

    Egy születésnapi buli szervezése persze sok előkészülettel jár, aminek csak egy része a vendéglista, a meghívások intézése. Ha nagyban gondolkodunk, vagy meglepetés party-t szervezünk, akkor mindenképpen biztosra kell menjünk, hogy úgy érezzük, nem volt ablakon kidobott a sok készülődésbe, tervezésbe fektetett időnk. Létezik egy hármas aranyszabály a születésnapi bulik szervezésénél, amit érdemes megfogadni mindenkinek: találd ki mekkora ünnepséget szeretnél, dönts el, milyen jellegű legyen a rendezvény (családi, baráti, meghitt vagy zajos) és válaszd ki, foglald le korán a lehető legjobb helyszínt, ami a terveidhez passzol. Minden más ezek után következik. Az egészben a legjobb pedig az, hogy ha nem vagy nagy rendezvényes, akkor e három kérdés lezongorázása után, akár ki is adhatod bárkinek lebonyolításra a feladatot.

    Sokan szoktak elvérezni az utolsó pillanatos szervezések miatt, illetve többen az idegi kimerülés szélére is kerülnek, aminek az eredménye az, hogy egy percet sem élveznek valójában születésnapjukból. Nincs értelme kockáztatni. Ez az egy nap, minden évben, rólunk vagyis az ünnepeltről kell elsősorban szóljon. Mit ér a jó társaság, ha közben másra koncentrálunk, mint a pillanat öröme, az emlékek gyártása és elraktározása?!

    Ha tudjuk, meddig nyújtózkodhatunk anyagilag, akkor hozzuk össze azt tökéletesen az álmainkkal. Nem baj, ha nem lehet megvalósítani a mesebeli csillogást, sokszor már az is elég, ha varázslatos a társaságunk, oda tudunk figyelni mindenkire, ehetünk egy észbontóan finom ételt, vagy egy szokatlan, új környezetbe helyezhetjük magát az ünnepséget.

    Van, aki szeret minden pillanatban jelen lenni egy esemény megvalósításában és akad olyan is, aki inkább hátradől és úgy szemléli, ami megteremtődik elképzeléseiből. Egy biztos: csak annyi megalkuvás legyen a születésnapi bulink megtervezésébe, ami mindenképpen szükséges. Hagyjuk el a félig tetsző megoldásokat, mert nem fogjuk jól érezni magunkat: a születésnapok, vissza nem hozható események, olyanok, amelyeket az adott pillanatban kell megélni.

    Születésnapi buli szervezése Egerben – avagy, amit az Erla Villáról tudni érdemes

    A festői Eger történelmi belvárosában található Erla Villában minden adott ahhoz, hogy a megálmodott családi vagy baráti rendezvény a várakozásokon felül legyen sikeres. Egy, az ünnepelthez méltó születésnapi buli szervezését, akár teljes körű lebonyolítással is csapatunkra lehet bízni: biztosítjuk a dekorációt, az elengedhetetlen talpalávalót, a modern technikát, a gourmet menüsort, a meglepetés tortát, a fényeket, a hangulatot, az emlékként szolgáló fényképeket, az igény szerinti izgalmas programokat: egyszóval mindent, ami kerekebbé teheti a közösen eltöltött időt.

    Legyen akár egy szolid, visszafogott, vagy nagyobb családi körben tervezett mulatság, fergeteges buli a fejünkben, a lényeg az: az ünnepelt (és ezáltal az ünneplő tömeg is) jól érezze magát az eseményen. Mi úgy gondoljuk, hogy az Erla Villa rendezvénytermei ideális választásnak tűnhetnek minden korosztály és minden elképzelés megvalósítása tekintetében. Ha kell diszkrét, ha kell vidám és zsibongó buli helyszín. A személyzet simulékony, nem ismer megalkuvást, kompromisszumot: a lehető legjobbat akarja kihozni minden percből. Ugyan a külső és belső kialakításnak sincs párja, mégis a rendezvények lelkét, ezek a lelkes, tapasztalt munkatársak adják.

    Ami miatt más egy Erla születésnapi buli!

    Rendezvénytereink mind-mind más stílusúak, így számtalan igénynek megfelelnek. Belegondolt már például abba, hogy milyen izgalmas lehet egy privát születésnapi vetítés 6 fős profi mozitermünkben? El tudja képzelni, milyen lehet a lágyan simogató levegőn eltölteni egy romantikus szeparé ebédet vagy vacsorát? Vett már részt valaha egy testi-lelki felüdülést hozó tematikus wellness születésnapon? Ismerje meg szállodánkat és tervezzen bátran!

    Aki szereti a saját pillanatokat, az ügyel rá, hogy az élet nagy eseményei is privát körülmények között történjenek meg vele. Az Erla Villa, boutique hotel méretéből és koncepciójából adódóan, kisebb és közepes méretű társaságok számára, akár egyben, teljes házzal is kibérelhető. Így adott egy kényelmes pihenéssel eltöltött ünneplés, ahol igényes luxuslakosztályokban adhatja meg Ön és társasága a módját a különleges napnak.

    Mi azt valljuk, hogy a lehetőségek sora akkor lesz teljes, ha megismerjük egymást. Ettől sikeresek rendezvényeink. Szállodánk, ezért, helyben elérhető szolgáltatásain felül, szívesen teljesít egyéni kéréseket is, ezáltal személyre szabottá válik minden mozzanat. Kértek már tőlünk rózsaszirom szórást, speciális borkostolót, karaoke versenyt, jégszobrot, meglepetés party-t, kedvenc zenekar fellépés leszervezést, kalandos játékokat, nyomozós vacsora előadást, animátoros csapatjátékokat, beauty átalakításokat, tematikus gourmet vacsorát, kreatív vacsorát, élőzenés édeskettes romantikát a kertben, meglepetés szerenádot… és még sorolhatnánk. A legtöbb kívánságot teljesíteni tudjuk, így elmondhatjuk: csak a fantázia szabhat határt az Erla születésnapi álomtervezés esetében is.

    Hogy mi a titkunk? Egyszerűen az, hogy tudjuk, nem mindenki vágyik hangos csinnadrattával ünnepelni születésnapját, így nem is szoktuk erre rábeszélni vendégeinket. Egy meghitt vacsora, egy romantikus édeskettes egy mutatós és kényelmes lakosztályban, legalább olyan varázslatos élmény lehet egy ünnepeltnek, mint a hetedhét országra szóló zenés mulatozás. Segítünk megtervezni a pillanatot, hogy könnyű legyen emlékekkel megtölteni az évfordulót. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és kezdődhet a visszaszámlálás!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online