akciós wellness pihenés

    Hétköznap utazni az új sláger!

    Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

    Karácsonyi ajándék pároknak: egy kényeztető hétvége az Erla Villában

    Be kell, hogy valljam, nem sok fantázia szorult belém, ha ajándékozásról van szó. Kis feleségem szerint legalábbis, ajándék-ötletek terén hajlamos vagyok nagyon mellélőni. Pedig szerintem igenis praktikus, ha egy nőnek van és tudja is használni az imbuszkulcs-készletet. Ráadásul még be is csomagoltam.

    Miért menjek Egerbe egy hosszú hétvégre?

    Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 

    Mivel egészítsd ki wellness pihenésed Egerben?

    Több mint ezer éves történelméről, műemlékeiről, látnivalóiról és a hungarikumnak minősülő Egri bikavérről méltán neves magyar város mindenki számára vonzó turisztikai célpont. Eger hazánk egyik leghíresebb települése, köszönhetően jelentős történelmi múltjának. Az ország barokk gyöngyszemének nevezett város látványosságai, természeti értékei és programsorozatai akár így tavasszal is felejthetetlen élménnyel várják Önt! Legyen részese Ön is: egy hamisítatlan wellness pihenés Egerben!

    Romantikus helyszínek Egerben

    Számos városról készült már toplista, ami az adott település legromantikusabb helyszíneit gyűjti össze azoknak a pároknak, akik egy kis romantikus időt szeretnének eltölteni egymással. Cikkünkben Eger (szerintünk) legromantikusabb helyszíneit gyűjtöttük össze, melyek kiváló úticélként szolgálhatnak az idelátogató pároknak. A következőkben összegyűjtött színterek akár ideálisak lehetnek lánykérésre is, hiszen mindegyik festői környezetet, és csendes, meghitt hangulatot biztosít az odalátogatóknak.

    Szilveszter párban, nyugalomban, egymásra figyelve az Erla Villában

    Párommal négy éve vagyunk együtt, de eddig a születésnapokon kívül még soha nem sikerült együtt ünnepelnünk, a karácsony, a szilveszter és az újév is mindkettőnket rendre a levegőben ért, más ország légterében.

    Szilveszteri program Egerben?

    Kikapcsolódásra, pihenésre és nyugalomra vágyik az év utolsó napjain is? Egerben, az Erla Villa igazi „Stresszmentes Szilvesztert” kínál vendégei számára. Ha Ön is úgy érzi, hogy a kimerítő és fárasztó évet meghitten, igazi luxus kényeztetés mellett, csendes pihenéssel és feltöltődéssel kívánja búcsúztatni, válassza az Erla Villa különleges szilveszteri programját!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online