Hírek

    Csapatépítés Egerben: ezért érdemes belevágni!

    Csapatépítés Egerben: ezért érdemes belevágni!

    A csapatépítésnek számtalan bizonyított pozitív hatása van. Szorosabbá fűzi a kollégák közti viszonyt, motiváltabbá, proaktívabbá teszi őket, és ezáltal fokozza az általuk végzett munka hatékonyságát és kreativitását. A munkaidőn kívül töltött, kötetlenebb programok sokat segítenek abban, hogy a mindennapokban inkább barátként tekintsenek egymásra a munkatársak, és így még nagyobb segítőkészséggel és lelkesedéssel támogassák egymást a munkahelyen, amikor közös erőfeszítésen múlik a siker.

    A kollégák közti megbízható, baráti viszony elősegítése minden tudatos vezető feladatához hozzátartozik, mivel ennek hiánya hosszú távon semmiképp nem tesz jót a cég munkaerejének, ami pedig a cég teljesítményére is negatív hatással lehet. Gondoljunk csak bele! Ha hetente öt alkalommal napi 8 órát töltünk bizonyos emberekkel, akkor igencsak fontos, hogy kedvünk is legyen időt tölteni velük. Ennyi időt sokan még legjobb barátaikkal, vagy családjukkal sem töltenek. Hosszú távon akkor is kiéghetünk, ha egyszerűen nem ismerjük eléggé munkatársainkat, és olyan helyre járunk be minden nap dolgozni, ahol „idegenek” fogadnak minket.

    Tehát ha már munkából adódóan amúgy is sok időt kell tölteniük egymással a kollégáknak, meg kell ragadni azt a lehetőséget, hogy egy jó céges csapatépítővel megalapozzuk hosszú távon is a munkatársak jólétét és hatékony csapatot formáljunk belőlük. Ehhez azonban az sem árt, ha megfelelő helyszínt találunk.

     

    A legjobb csapatépítő helyszínek Magyarországon: hogyan válasszunk?

    Habár egyszerűbbnek tűnhet az irodában megszervezni egy társasjátékos estét, – ami egyébként rendkívül szórakoztató is tud lenni – fontos, hogy néha kimozdítsuk munkatársainkat a megszokott környezetből, hogy ne ugyanahhoz a helyszínhez kössék csapatépítős élményeiket, ahova naponta bejárnak dolgozni. Továbbá olyan helyszínt érdemes választani, ami tud igazodni a csapatépítő program jellegéhez. Eger történelmi belvárosa pontosan ezért tud nívós helyszínt nyújtani a legtöbb csapatépítésre.

    Az Erla Villában már többféle céges rendezvényt lebonyolítására került sor, úgyhogy ha csapatépítésünket Egerben szeretnénk szervezni, ennél ideálisabb helyszínt nehezen találhatunk. A belváros nyugodt, idilli környezete mentes minden olyan zavaró tényezőtől, ami a nagyvárosokra jellemző. Továbbá az Erla Villa felnőttbarát, boutique hotelje olyan egyedi, rugalmas környezetet biztosít, ami többféle csapatépítő program kivitelezésére adott már lehetőséget.

    A Villában különböző méretű és jellegű termek bérelhetők, úgyhogy programtól és létszámtól függően akár több részre is szét lehet osztani a csapatokat több terem bérlésével. Igény szerint még a cég design-jához is alkalmazkodhatnak a termek berendezése. Ha pedig ki akarnánk mozdulni a szabad levegőre, ennek sincsen akadálya: az Erla Villa csodálatos kertje erre több, mint alkalmas.

    Amennyiben több napos csapatépítést szeretnénk szervezni Egerben, ennek sincsen akadálya: a szálloda kényelmes szobái, wellness részlege, és gourmet fogásokat felszolgáló étterme a rendelkezésére áll!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online