szilveszter az Erla Villában

Csodákkal teli, mégis nyugodt szilveszter vár az Erla Villában

A szilveszter számomra mindig is egyfajta csodálatos napnak számított. Már fiatalon is szerettem elvonulni ilyenkor távol a nyüzsgő várostól, a tömegtől, a hatalmas forgatagtól meg zajos házibuliktól. Amióta pedig barátnőm van, nos, ez nem mindig valósulhatott meg. Ő a pörgést szereti, a hajnalig tartó vad táncot, a zajt, az őrült partizást. Aligha lennénk együtt, ha távol állna tőlem minden bulizás, meg mulatság, sőt én is kiveszem belőle a részem. Kivéve a szilvesztert. Akkor csöndre és nyugalomra vágyom.

 

Idén megtaláltam a legjobb helyet a barátságos szilveszterezésre

 

A barátnőmmel kötöttünk egy megállapodást: egyik év végén ő dönti el, hova megyünk, a másik szilveszterkor meg én. Tavaly egy fővárosi mulatóhelyen töltöttük a fél éjszakát, aztán egy régi ismerőse lakásán folytattuk. Úgy negyvenen.

 

Idén másként lesz. Olyan helyet kerestem, ahol lehet táncolni, mulatni, van társaság is, ugyanakkor el lehet nyugodtan vonulni kettesben, és nem egy három négyzetméteres gardróbba, ahol két percenként nyit ránk egy részeg, mert azt hiszi, az a fürdőszoba, vagy, hogy mennyire vicces partiarc.

 

Olyan helyet kerestem szilveszterre, ami kellően távol esik a főbb bulihelyektől, mégis minden közel található, jól megközelíthető és se hó, se ónos eső nem lehet akadály, hogy az újév elején is könnyedén hazajuthassunk.

 

Az Egerben található, luxus ellátást biztosító Erla-villára esett a választásom, mert mindazt megkaphatjuk, amire vágyom: kifogástalan ellátást, minőségi, gourmet vacsorát, táncot és privát lakosztályt egyaránt.

 

Számomra fontos a felnőttbarát, minőségi szórakozás

 

Igazán, semmi bajom a gyerekekkel. Tervezem, tervezzük is, hogy lesznek majd. Ha eljön az ideje. Egyelőre azonban megéljük a viszonylagos szabadságot és érthető, ha olyan szilvesztert szeretnénk, ahol a gyerekzsivaj nem ront a hangulaton.

 

Márpedig ez is fontos szempont volt a szilveszteri helyszín kiválasztásakor: legyen nyugalom. Ne kelljen kisgyerekek nyafogását, sírását hallgatni, ne az szűrődjön át a falon, hogy éppen kinek mi baja van a két gyerkőc közül, és a vacsorát is úgy tölthessük el a barátnőmmel, hogy nem kell közben arra figyelni, éppen melyik kisgyerek nem tud viselkedni.

 

Az Erla-villa ezért is kiváló helyszín. Pontosan tudják, hogy az olyan fiatal párok is vágyhatnak gyermekmentes nyugalomra, mint mi vagyunk. Amikor lefoglaltam a szállásunkat náluk, biztosítottak róla, hogy tizennégy év alatti gyermekkel senkit se fogadnak.

 

Pihentető wellness vár a szilveszter este előtt – és után

 

Még egy lényeges szempontom volt, aminek a barátnőm is igazán örült: a wellness. Egész évben hajtok a vállalkozásomban és ugyan mi értelme a pénz hajszolásának, ha nem pihenhetek luxus körülmények között?

 

Masszázs, wellness, finn szauna, medence egy panorámaablakos teremben, amely a belső kertre néz. Kényeztetés, pihenés és nyugalom vár ránk szilveszter előtt! A vacsora pedig, nos, igazi gourmet étteremben fogjuk elfogyasztani.

 

Az Erla-villa séfje a legjobbak közé tartozik Magyarországon, és akik már ettek ott, azt mondják, hogy már pusztán a felszolgált ételek miatt is megérte az Erla-villában tölteniük egy hétvégét! Egy bizonyos: idén szilveszterkor végre minden tökéletesen fog alakulni.