Hírek

    Eger legjobb wellness szállodája?

    Eger legjobb wellness szállodája?

    Az Erla Villa Eger legkedveltebb, nyugodt, óvárosi részén helyezkedik el, és az egyik legkedveltebb gyermekmentes hotel a fiatal és idősebb párok körében. Az Erla Villa, a rangos nemzetközi szálláshely-foglaló oldalon, a booking.com-on adott értékelések alapján Eger legjobb medencés szálláshelye! Ahogy az egyik vendég fogalmazott: „fantasztikus volt minden: a személyzet kedves, a szoba gyönyörű és tágas, az ételek lenyűgözőek.”

    Miért kedvelik annyira az Erla Villát?

    Az Erla Villa sikerének receptjét a kemény munka, szakmai alázat, maximális ügyfélközpontúság, kiváló munkatársak, no meg Eger varázslatos vidéke alkotja. Így válhatott az egri szállodák között is kiemelkedővé, amely ráadásul ezen felül még számos luxus szolgáltatással büszkélkedhet.

    Az Erla Villa minden szobájához, apartmanjához és VIP lakosztályához saját kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba jár, ahol a dupla mosdók szélére előre bekészített, minőségi piperecikkekkel így már az első percektől szabadon kényeztethetik magukat a szállóvendégek.

     

    Az Erla Villa Eger egyik legjobb wellness szállodája

    Aki valódi kényeztetésre, testet-lelket frissítő élményekre vágyik, azt örömmel várja a Villa felnőtt wellness részlege. Itt egyaránt igénybe vehetők a különleges talp-, váll-, hát-, vagy épp egész testes masszázsok, majd megpihenhet a wellness pihenőterület kényelmes, széles ágyain egy kellemesen forró szaunát, szoláriumot vagy pezsgőfürdőt követően.

    Ahogy egy másik vendég fogalmazott: „a szállás tökéletes. Nyugalmas helyen van, a személyzet maximálisan oda figyel minden igényre, és a zavartalan pihenést remekül biztosították.”

    Azok számára pedig, akik a hűvösebb vagy aktívabb kikapcsolódást részesítik előnyben, a Villa egész évben rendelkezésre álló, úszásra is alkalmas beltéri medencéjét ajánljuk!

    Úszás közben pedig a hatalmas üvegablakokon át télen-nyáron kedvükre gyönyörködhetnek a rendezett kert fenséges és békés panorámájában.

    A kiérdemelt, ugyanakkor megtisztelő értékeléstől függetlenül azonban az egri Erla Villának nem csak a medencés felnőtt wellness részlege figyelemre méltó

    A fantasztikusan stílusos belsőépítészeti elemekkel és kényelmes fotelekkel ellátott, privát mozi helységében napszaktól függetlenül garantáltan felejthetetlen mozi-élmény vár a párokra.

    Az első, az Erla Villában eltöltött éjszakát követő, finom reggelit akár a szobájukba is rendelhetik a vendégek, vagy tetszés szerint a Villa saját, elegáns éttermében is elkölthető.

    Magáról az étteremről is érdemes pár szót ejteni, hiszen külföldi és hazai vendégek egyaránt csak dicsérni tudják az akár egyéni étrendet is figyelembe vevő konyhát. Sokat elmond, hogy 2019-ben elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nagydíját is!

    A félpanziós ellátás keretén belül igényes á la carte és a többfogásos, különleges gourmet vacsorák várják a vendégeket, valamint a bárban elfogyasztható, széles választékkal és minőségi borokkal kecsegtető, hangulatos, esti italozások.

    A maximálisan zavartalan kikapcsolódás érdekében a felnőttbarát Erla Villa teljes területén kiváló Wi-Fi kapcsolat és helyszíni, privát parkolási lehetőség áll a szállóvendégek rendelkezésére, amelyek ráadásul a teljes ott tartózkodás idejére térítésmentesen vehetők igénybe.

    Az egri wellness szálláshelyen most már online is lehet szobát foglalni.

    Érdemes ide kattintva böngészni és kiválasztani a hozzánk leginkább passzoló lakosztályt.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online