egri szálláshely

    A tökéletes születésnapi buli szervezése

    A születésnap az ember életének egyik legfontosabb eseménye: újra és újra megünnepeljük, hogy milyen csodás dolog is, hogy élhetünk, és hálát adhatunk, hogy ismét gazdagabbak lettünk a szerelemek, barátságok, emberi kapcsolatok, tapasztalatok által. Manapság, ebben a rohanó világban különösen felértékelődött a születésnapok méltó körülmények között való megtartása, hiszen kevés alkalom adódik szeretteinkkel, barátainkkal együtt hosszabb időt kellemesen eltölteni. Igyekezzünk hát, minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy a lehető legjobban sikerüljön minden pillanat.

    Csodákkal teli, mégis nyugodt szilveszter vár az Erla Villában

    A szilveszter számomra mindig is egyfajta csodálatos napnak számított. Már fiatalon is szerettem elvonulni ilyenkor távol a nyüzsgő várostól, a tömegtől, a hatalmas forgatagtól meg zajos házibuliktól. Amióta pedig barátnőm van, nos, ez nem mindig valósulhatott meg. Ő a pörgést szereti, a hajnalig tartó vad táncot, a zajt, az őrült partizást. Aligha lennénk együtt, ha távol állna tőlem minden bulizás, meg mulatság, sőt én is kiveszem belőle a részem. Kivéve a szilvesztert. Akkor csöndre és nyugalomra vágyom.

    Eger legjobb wellness szállodája?

    Az Erla Villa Eger legkedveltebb, nyugodt, óvárosi részén helyezkedik el, és az egyik legkedveltebb gyermekmentes hotel a fiatal és idősebb párok körében. Az Erla Villa, a rangos nemzetközi szálláshely-foglaló oldalon, a booking.com-on adott értékelések alapján Eger legjobb medencés szálláshelye! Ahogy az egyik vendég fogalmazott: „fantasztikus volt minden: a személyzet kedves, a szoba gyönyörű és tágas, az ételek lenyűgözőek.”

    Erla Villa, a különleges felnőttbarát egri szállás

    Sokan keresik az egyedi szállásokat Egerben. Az Erla Villa nem csupán a felnőttbarát koncepcióval magasodik ki az egri szállások közül, hanem a finomságával, különleges légkörével, a vendégekkel való bánásmódjával is.

    Hétköznap utazni az új sláger!

    Egy jól szervezett és tökéletesen időzített akciós wellness hétköznap sokkal többet nyújt egyszerű pihenésnél. A magyarországi szállodák többségében már felismerték, hogy a vendégek egyre szívesebben áldozzák be szabadságukat egy tartalmas és leginkább csöndesebb hétköznapi napon, mint a zsúfolt hosszú hétvégéken. 

    Így hozd vissza a romantikát életedbe!

    Ahogy egy friss kapcsolatban is fontosak a közös élmények, úgy az évek, évtizedek óta együtt élő párok esetében is létszükség lehet néhány édeskettesben eltöltött nap. Egy romantikus utazás során nem csak a pihenés kerül a fókuszba, hanem az is, hogy elmélyíthessük párkapcsolatunkat, jobban megismerjük a másikat és igazán fókuszálni tudjunk egymás felnőtt igényeire. Sokaknak pont azért siklik ki házasságuk, együttélésük, mert nem figyelnek oda arra, hogy olyan dolgokat is csináljanak együtt, ami nem a családról, munkáról szól, hanem csak és kizárólag róluk, saját magukról!

    Így tudod Önmagadat jól szeretni!

    Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

    Karácsonyi wellness csomag - gyerek nélkül

    Karácsony gyerek nélkül? Elsőre biztos furcsának hangozhat, de a gyerek megszületése nem kell, hogy azt jelentse, hogy nem lehet már kettesben ünnepelni a szeretet ünnepét. Úgyhogy mi lenne, ha most karácsonyra a fa alatt meglepné magát és a párját egy karácsonyi wellness csomaggal?

    Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

    Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok sorába. A fesztiválon országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak minden érdeklődőre. Ez a rendezvény szolgál most már évek óta a legújabb ízvilág és a díjnyertes italok bemutatkozására. A pálinkák mellett a fesztiválon természetesen a borok is szerepet kapnak. És hogy a hungarikumok jobban csússzanak koncertekkel, különleges színpadi produkciókkal is készülnek a rendezők.

    Melyik a legjobb wellness hotel Egerben?

    Ma már elterjedt, és gyakorlatilag naponta használjuk és halljuk azt a szót, hogy wellness. De mit is jelent pontosan? A wellness nem egy konkrét dolog, sokkal inkább egy gyűjtőfogalom, amelybe minden olyan tevékenység beletartozik, amely a pihenéssel, kikapcsolódással, egészségünk megőrzésével kapcsolatos.

    Miért menjek Egerbe egy hosszú hétvégre?

    Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 

    Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

    Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

    Mivel egészítsd ki wellness pihenésed Egerben?

    Több mint ezer éves történelméről, műemlékeiről, látnivalóiról és a hungarikumnak minősülő Egri bikavérről méltán neves magyar város mindenki számára vonzó turisztikai célpont. Eger hazánk egyik leghíresebb települése, köszönhetően jelentős történelmi múltjának. Az ország barokk gyöngyszemének nevezett város látványosságai, természeti értékei és programsorozatai akár így tavasszal is felejthetetlen élménnyel várják Önt! Legyen részese Ön is: egy hamisítatlan wellness pihenés Egerben!

    Perzselő nyári programok Egerben

    Magyarország barokk gyöngyszeme nem csupán tavasszal kedvelt kirándulóhely, hanem egész évben várja az idelátogatókat. Történelmi múltjának, adottságának és kultúrájának köszönhetően számos rendezvény és fesztivál helyszíneként csábítja nem csupán az Egerben lakókat, de az ország különböző pontjáról érkezőket, sőt akár a külföldieket is. Jobbnál jobb nyári programok közül válogathat Egerben az, aki úgy dönt néhány napot a történelmi műemlékek, a minőségi borok és finom étkek között szeretne tölteni.

    Pünkösdi programok Egerben

    Mi a nagyszerű a hosszú hétvégében? Hogy mindig a legjobbkor érkezik! Amikor már reggel felkelni sincs kedvünk, amikor már egyből a kávé után fáradtak vagyunk és alig vonszoljuk el magunkat a munkahelyünkre – egy hosszú hétvége csodákat tehet. Hiszen testünk is érezteti velünk, pont szükségünk lenne néhány nap láblógatásra, pihenésre, feltöltődésre.

    Romantikus programok pároknak

    A kettesben eltöltött idő kincs. A kapcsolat elején, mikor még rózsaszínben látja mindenki a világot, minden elfoglaltság izgalmasnak tűnik. Randikat szervezünk, moziba, vacsorázni, kirándulni járunk. Sőt akár napokig ki sem mozdulunk a négy fal közül, mégis minden érdekfeszítő tevékenységnek tűnik.

    Tökéletes lánybúcsú helyszín wellness-szel

    A lánybúcsú szervezése minden esküvő elmaradhatatlan feladata. A legjobb barátnők ilyenkor szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni a lány éveket a menyasszonnyal, hogy utána teljes lendülettel megkezdődhessenek a csodás házas évek. Az emlékezetes este azonban csak akkor marad örök élmény, ha tökéletes a lánybúcsú helyszíne. Éppen ezért, érdemes időben belekezdeni a szervezési munkába, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online