Hírek

    Egy szuper karácsony után egy még jobb szilveszter jöhet az Erla Villában

    Egy szuper karácsony után egy még jobb szilveszter jöhet az Erla Villában

    Eger és festői környéke karácsony idején már önmagában is számtalan látnivalót kínál egy tartalmasan és kellemesen eltöltött hétvégéhez. Azonban, mint azt megtapasztalhattuk a párommal, az Eger óvárosi részén található, szépséges Erla Villa hangulatos étterme és wellness részlege ugyancsak felejthetetlen élményeket tartogat az ott pihenők számára!

    A karácsonyt idén az Erla Villában töltöttük a férjemmel

    Mint friss, még gyermektelen házaspár úgy gondoltuk, hogy az első, közösen eltöltött karácsonyunk inkább a festői utcákon történő önfeledt andalgásokról és a szerelmes-összebújós mozizásokról vagy épp wellnesses pihenésről szóljon.

    Miért legyen idegeskedés amiatt, hogy netán túl ferde lett a fa, nem világít az újonnan vett színes-szagos égősor vagy esetleg odaégett az ünnepi vacsora körete?

    Ezért közösen úgy döntöttünk, hogy az első közös karácsonyunkat a felnőttbarát Erla Villa varázslatos lakosztályaiban töltjük el édes kettesben, kellemes sétákkal a kissé szemerkélő esős, ám enyhének jósolt éjszakákban.

    Meg természetesen wellnessezve, finom borok, pezsgők és különleges fogásokat felvonultató ételek, de legfőképpen egymás társaságában. Így is történt!

     

    Az Erla Villában kifogástalan, szuper karácsonyt töltöttünk el kettesben

    Az immáron házaspárként megélt, első közös karácsonyunk összességében olyan mesebeli volt, aminél álmodni sem álmodhattam volna különlegesebbet és fantasztikusabbat; varázslatosan meghitt, ugyanakkor felszabadult szórakozással teli.

    Ugyanis már az első nap összeismerkedtünk egy korunkbeli párral, akiknek szintén 2019-ben volt az esküvője, és akiknek a humora, stílusa és értékrendje is igen hasonló volt a miénkhez. Nem csoda, hogy hamar egy hullámhosszra kerültünk velük.

     

    Minden tökéletesen alakult úgy, ahogy terveztük

    Így a meghitt, szerelmes éjszakák, kétszemélyes kis privát szaunázások és éjféli pezsgőzések mellett a négy személyes pezsgőfürdőbeli világmegváltó beszélgetésekre valamint a különleges, öt fogásos gourmet vacsora közbeni önfeledt nagy nevetésekre is bőven nyílt alkalmunk.

    A Villa teljes személyzetének barátságos hangvétele valamint mindenre precízen odafigyelő, profi üzleti hozzáállása gördülékennyé és emlékezetessé tette a Villa falai között töltött napjaink minden percét.

     

    Idén a szilvesztert is az Erla Villában töltjük

    Az egri Erla Villában eltöltött három, fantasztikus élményekkel teli nap alatt ráadásul olyannyira összebarátkoztunk újonnan szerzett ismerőseinkkel, hogy az utolsó napon még gyorsan lefoglaltunk szilveszter idejére is ugyanitt egy-egy lakosztályt.

    A lakosztály foglalása az Erla Villában könnyedén ment, és ráadásul olyan segítőkész, udvarias személyzet állt mindvégig a rendelkezésünkre, hogy úgy éreztük, mintha egy hollywoodi romantikus mozi főszereplői lennénk!

    Igaz, addig még van előttünk pár dolgos és fárasztó munkanap, de már mind nagyon-nagyon várjuk az idei év végét, azt, hogy ismételten átélhessük azt a semmihez sem fogható, felszabadult érzést, amikor a pezsgőfürdőben koccinthatunk majd új barátainkkal egy sikeres, boldog újév reményében.

    Boldog újévet kívánunk mindenkinek! Mi az Erla Villában fogjuk pezsgőzéssel és wellness fürdőzéssel köszönteni. És ti?

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online