Hírek

    Erla Villa, a különleges felnőttbarát egri szállás

    Erla Villa, a különleges felnőttbarát egri szállás

    Sokan keresik az egyedi szállásokat Egerben. Az Erla Villa nem csupán a felnőttbarát koncepcióval magasodik ki az egri szállások közül, hanem a finomságával, különleges légkörével, a vendégekkel való bánásmódjával is.

    Amikor utazunk, különleges élményekre vágyunk. Nem elégszünk már meg azzal, hogy elhagyjuk az otthonunkat, annak reményében, hogy végre valami más fog velünk történni. A sok, színvonalas szálloda pedig, ha nem fejleszti szolgáltatásait, nem fókuszál a vendégek igényeire, nem lesz más, mint egy a sok történés közül, amire pénzt adtuk ki. Az Erla Villa az az egri szállás, ami kis ékszerdobozként tündököl a belvárosban és kiemelt figyelmet szentel annak, hogy ne csupán a szoba-wellness-vacsora trió maradjon meg a kimozdulás emlékéül.

     

    Egri szállás kicsit másképp

    Az Erla világa abban a percben megpecsételődött, hogy az egri szálláshelyek közül egyedülálló módon valósította meg a felnőttbarát koncepciót. Nem arról van itt szó, hogy a gyerekeket ne szeretnék, hanem inkább arról, hogy gyönyörű környezetben, szinte izolálva a külvilág zajától egy olyan életteret teremtett meg a Villa a vendégeknek, ami merőben más a hétköznapi életterüktől és a megszokott szállodai kínálatoktól is. Nincs örömteli visongatás a wellness-ben, nem sír egy kicsi sem a fáradságtól a vacsoránál, nincsenek ceruza nyomok a falon, nincs stresszes szülő, vagy pironkodó nagyszülő. Csak a mélyreható, töltő csend van, és az a semmihez sem fogható luxus, amit minden otthon és a munkahelyén is a végletekig gályázó felnőtt megérdemel. Semmi nem emlékezteti a szállóvendégeket arra, amit pár napra a hátuk mögött hagytak. Minden egyes Erla pillanat hagyja megélni a jelen szépségét.

    Sok párkapcsolatot kezd ki a hétköznapok vasfoga. Sokszor nincs hely az újrateremtődéshez, egymás meghallgatásához. Pedig, ha nem optimális egy felnőtt “csapatmunka”, az hamar megmutatkozik a lelki kapcsolatban is. Nem mondjuk, hogy az Erla Villa terápiás egri szállás, inkább úgy fogalmaznánk, hogy itt minden adott ahhoz, hogy “otthon hagyjuk” a megszokott zajokat, gondokat és elkezdjünk egymásra fókuszálni, vagy újra megismerni egymást. Amikor úticélunk nem egy szép, kommersz szálloda, hanem a pihenés egyedi megközelítése, biztosak lehetünk benne, hogy hatással lesz a lelkünkre is a változás.

     

    Belső élmények a legszebb egri szállások egyikén!

    Az Erla Villában minden a felnőttekre lett kitalálva: a privát moziterem, a teraszos, 4 évszakos kert, a gourmet étterem, a wellness szolgáltatások. Egy családi kiruccanáson nem az a fókusz, hogy masszázs, szolárium, jakuzzi van e a szállodában, hanem az, hogy milyen extra animator program tudja a gyerekek figyelmét elvonni attól, hogy a család kimozdult egy nagyjából 20-25 négyzetméteres szobába. Az Villában ilyen nincs. Azon egri szállások egyike, ahol a szobák valójában lakosztályok és óriási tereket foglalnak magukba. A “legkisebb” standard lakosztályok is 30 négyzetméter alapterület felettiek, egyedi berendezésűek, azaz nincs egyetlen ugyanolyan élettér sem (kivétel képeznek a Loft lakosztályok, amelyek a korábbi 4 fős extrém nagy tér 2 lakosztállyá alakításából jöttek létre).

    A Villa boutique hotel nagyságú, mindössze 14 egyedi szobával rendelkezik. Már a megérkezés is emlékezetes: belépünk a kifogástalan stílusú lobby-ba, amit a Villa finom illata leng be. Miután elfoglaljuk a lakosztályunkat, belesüppedünk a varázsba. Minden tiszta, roppanósan friss az ágynemű, puha a szőnyeg: egyszerű, ám mégis fejedelmi kényelem simogatja ezen az egri szálláson a vendégeket.

     

    Miért ne választanánk egy stílusos egri szállást, ha megtehetjük?

    Magyarország egyik legnépszerűbb turista desztinációja Eger. A város ezernyi történelmi emlékével, pezsdítő boraival, kulturális programjaival pillanatok alatt rabul ejti a látogatók szívét. Az Erla világa ebbe a minőségi térbe tökéletesen passzol. Egy kellemes séta után teljessé teszi az intimitást egy minőségi egri szállásra való visszatérés. Nincs zavaró tényező, ami visszahúzná az embert a valóságba: pont azt kapjuk, amire szükségünk van, ha utazunk: életre szóló emlékeket, csendet, nyugalmat és személyre szabott, figyelmes kiszolgálást.

    Az Erla Villa mindenkit szeretettel vár, aki éhezik, szomjaizik a megérdemelt pihenésre. Érdemes ide kattintva böngészni és kiválasztani a hozzánk leginkább passzoló lakosztályt.

     

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online