egri szállás Erla Villa

Erla Villa, a különleges felnőttbarát egri szállás

Sokan keresik az egyedi szállásokat Egerben. Az Erla Villa nem csupán a felnőttbarát koncepcióval magasodik ki az egri szállások közül, hanem a finomságával, különleges légkörével, a vendégekkel való bánásmódjával is.

 

Amikor utazunk, különleges élményekre vágyunk. Nem elégszünk már meg azzal, hogy elhagyjuk az otthonunkat, annak reményében, hogy végre valami más fog velünk történni. A sok, színvonalas szálloda pedig, ha nem fejleszti szolgáltatásait, nem fókuszál a vendégek igényeire, nem lesz más, mint egy a sok történés közül, amire pénzt adtuk ki. Az Erla Villa az az egri szállás, ami kis ékszerdobozként tündököl a belvárosban és kiemelt figyelmet szentel annak, hogy ne csupán a szoba-wellness-vacsora trió maradjon meg a kimozdulás emlékéül.

 

Egri szállás kicsit másképp

 

Az Erla világa abban a percben megpecsételődött, hogy az egri szálláshelyek közül egyedülálló módon valósította meg a felnőttbarát koncepciót. Nem arról van itt szó, hogy a gyerekeket ne szeretnék, hanem inkább arról, hogy gyönyörű környezetben, szinte izolálva a külvilág zajától egy olyan életteret teremtett meg a Villa a vendégeknek, ami merőben más a hétköznapi életterüktől és a megszokott szállodai kínálatoktól is. Nincs örömteli visongatás a wellness-ben, nem sír egy kicsi sem a fáradságtól a vacsoránál, nincsenek ceruza nyomok a falon, nincs stresszes szülő, vagy pironkodó nagyszülő. Csak a mélyreható, töltő csend van, és az a semmihez sem fogható luxus, amit minden otthon és a munkahelyén is a végletekig gályázó felnőtt megérdemel. Semmi nem emlékezteti a szállóvendégeket arra, amit pár napra a hátuk mögött hagytak. Minden egyes Erla pillanat hagyja megélni a jelen szépségét.

 

Sok párkapcsolatot kezd ki a hétköznapok vasfoga. Sokszor nincs hely az újrateremtődéshez, egymás meghallgatásához. Pedig, ha nem optimális egy felnőtt “csapatmunka”, az hamar megmutatkozik a lelki kapcsolatban is. Nem mondjuk, hogy az Erla Villa terápiás egri szállás, inkább úgy fogalmaznánk, hogy itt minden adott ahhoz, hogy “otthon hagyjuk” a megszokott zajokat, gondokat és elkezdjünk egymásra fókuszálni, vagy újra megismerni egymást. Amikor úticélunk nem egy szép, kommersz szálloda, hanem a pihenés egyedi megközelítése, biztosak lehetünk benne, hogy hatással lesz a lelkünkre is a változás.

 

Belső élmények a legszebb egri szállások egyikén!

 

Az Erla Villában minden a felnőttekre lett kitalálva: a privát moziterem, a teraszos, 4 évszakos kert, a gourmet étterem, a wellness szolgáltatások. Egy családi kiruccanáson nem az a fókusz, hogy masszázs, szolárium, jakuzzi van e a szállodában, hanem az, hogy milyen extra animator program tudja a gyerekek figyelmét elvonni attól, hogy a család kimozdult egy nagyjából 20-25 négyzetméteres szobába. Az Villában ilyen nincs. Azon egri szállások egyike, ahol a szobák valójában lakosztályok és óriási tereket foglalnak magukba. A “legkisebb” standard lakosztályok is 30 négyzetméter alapterület felettiek, egyedi berendezésűek, azaz nincs egyetlen ugyanolyan élettér sem (kivétel képeznek a Loft lakosztályok, amelyek a korábbi 4 fős extrém nagy tér 2 lakosztállyá alakításából jöttek létre).

 

A Villa boutique hotel nagyságú, mindössze 14 egyedi szobával rendelkezik. Már a megérkezés is emlékezetes: belépünk a kifogástalan stílusú lobby-ba, amit a Villa finom illata leng be. Miután elfoglaljuk a lakosztályunkat, belesüppedünk a varázsba. Minden tiszta, roppanósan friss az ágynemű, puha a szőnyeg: egyszerű, ám mégis fejedelmi kényelem simogatja ezen az egri szálláson a vendégeket.

 

Miért ne választanánk egy stílusos egri szállást, ha megtehetjük?

 

Magyarország egyik legnépszerűbb turista desztinációja Eger. A város ezernyi történelmi emlékével, pezsdítő boraival, kulturális programjaival pillanatok alatt rabul ejti a látogatók szívét. Az Erla világa ebbe a minőségi térbe tökéletesen passzol. Egy kellemes séta után teljessé teszi az intimitást egy minőségi egri szállásra való visszatérés. Nincs zavaró tényező, ami visszahúzná az embert a valóságba: pont azt kapjuk, amire szükségünk van, ha utazunk: életre szóló emlékeket, csendet, nyugalmat és személyre szabott, figyelmes kiszolgálást.

 

Az Erla Villa mindenkit szeretettel vár, aki éhezik, szomjaizik a megérdemelt pihenésre. Érdemes ide kattintva böngészni és kiválasztani a hozzánk leginkább passzoló lakosztályt.