esküvő

    Esküvőtervező jegyeseknek

    Nincs is boldogabb időszak annál, amikor két ember az esküvőjére készül. Azonban számtalan nem tervezett feladat, kihívás nehezítheti meg a nagy napra való felkészülést. Olyanok, amelyek sokszor túl is nőhetnek a jegyespáron. Az alábbiakban olyan hasznos kisokost állítottunk neked össze, aminek segítségével elkerülheted a teljes idegösszeomlást és tökéletes nyugalomban és boldogságban készülhetsz fel életetek legszebb napjára, házasságkötésetekre.

    Itt a legjobb esküvői fotózás helyszín!

    Ahogy a helyszín keresése, kiválasztása is központi kérdés az esküvők esetében, legalább ugyanilyen hangsúlyos dilemma a párok életében, hogy megleljék az esküvői fotózás tökéletes helyszínét. Hiszen a nagy napon készült képek fontos emlékként szolgálhatnak majd gyerekeink, de akár még a déd- vagy az ükunokáink számára is. Így egyáltalán nem mindegy, hogy hol legyen az esküvői fotózás helyszíne.

    Kis létszámú, romantikus esküvői helyszín vidéken

    Csodaszép pillanat, amikor összekötjük életünket egy másik emberével. Hát, még milyen izgalmas, ha belegondolunk, mennyi élmény, kaland vár majd ránk kettesben. A közös út első nagy eseménye pedig az esküvő. Sokaknak nem a tömegről szól a nap, amikor a boldogító igent kimondják, hanem a meghittebb, kis létszámú esküvőről álmodoznak, amiért akár vidékre is szívesen elutaznak.

    Romantikus vidéki esküvői helyszín

    Élete nagy napját mindenki tökéletesnek álmodja meg. És ez így is van rendjén, hiszen a szerelmes pár élete az esküvő napján egyik legfontosabb fordulópontjához érkezik: a jövőjük egy életre összekapcsolódik. E fordulópont előkészületi feladatai közül pedig kétségkívül az egyik legfontosabb a helyszín megválasztása. Hiszen ez adja a nagy esemény alapját, határozza meg a nap hangulatát és varázsát. Ma már egyre többen álmodják vidéki esküvői helyszínre házasságkötésüket, távol a városok zajától, a természet szépségeitől övezve, érintetlen, elbűvölő, privát, mégis reprezentatív környezetben. Az Észak-Magyarország barokk gyöngyszemének tartott Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található Erla Villa épp ezt a csodát nyújtja.

    Tökéletes lánybúcsú helyszín wellness-szel

    A lánybúcsú szervezése minden esküvő elmaradhatatlan feladata. A legjobb barátnők ilyenkor szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni a lány éveket a menyasszonnyal, hogy utána teljes lendülettel megkezdődhessenek a csodás házas évek. Az emlékezetes este azonban csak akkor marad örök élmény, ha tökéletes a lánybúcsú helyszíne. Éppen ezért, érdemes időben belekezdeni a szervezési munkába, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról.

    Tökéletes, különleges esküvői helyszín?

    Tapasztalataink alapján minden mennyasszony álma, hogy a legcsodálatosabb helyen mondhassa ki a boldogító igent. Eger szívében, az Erla Villában ez az álom valósággá válhat! Szállodánk esküvőszervező csapatának közel egy évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy az esemény méltó, elegáns és emlékezetes legyen, és az ifjú pár csak egymásra és szeretteire fordíthassa teljes figyelmét.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online