étterem Egerben

Étterem Egerben, amit ki kell próbálni!

Az egri borvidék történelmi borvidékeink egyike, amely méltán híres az egész világon. A borászatra épülő, tradicionális vendéglátás mellett azonban érdemes felfedezni a gourmet világát is a város szívében. Akinek nem csak a hasa fontos, hanem az is, hogy a pillanathoz illő környezetben élje meg élete fontos eseményeit, annak kötelező kipróbálnia Eger új gasztro gyögyszemét.

Az Erla Villa étterme nem csupán a szálló vendégeknek, hanem a betérő látogatóknak is tartogat meglepetéseket. Egy étterem Egerben, ahol a különleges fogásoké és új ízeké a főszerep! Újra gondoltuk a hazai konyhaművészetet, vegyítettük a nemzetközi trendekkel majd egy csipet kreativitással és szenvedéllyel fűszereztük.

 

Étterem Egerben - a kényeztető luxus varázsában

 

Egy különleges gourmet étterem várja Egerben, a történelmi belvárosban a gasztronómiai ritkaságokra éhezőket. Hiszen Szabó Péter chef folyton tökéletesíti, alakítja és variálja az előre eltervezett fogásokat. Az Erla Villában nem okoz gondot semmilyen ételallergia vagy diéta, legyen valaki vega vagy akár vegán, az étterem kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelő ételkülönlegességet. A menüt gond nélkül formáljuk a vendégek egyedi igényeihez, kívánságaihoz.  Kiváló minőségi alapanyagokból készülnek nap, mint nap fogásaink, melyek akár egy Michelin csillagos étterem kínálatával is felveszik a versenyt.

 

A Villa étterme természetesen arra is figyel, hogy a páratlan gasztronómiai élmények mellett az ízekben is tökéletesen visszaadja a szálloda sajátos eleganciáját és rendhagyó stílusát. Nem mindennapi fogások, kreatív összeállítások - mindez egy olyan exkluzív térben, ahol feszengés nélkül, mindenki kivételesnek érezheti magát. Egy hely, ahol megfogható közelségbe kerül, megfizethető és igazán édes a luxus.

 

Meghitt vacsorák étterme Egerben

 

A villában pihenő látogatóink bőséges reggelivel kezdhetik a napot, és felszolgált, 3 fogásos vacsorával zárhatják az élményeket a szobafoglalás mellé járó félpanziós ellátásban. Ez utóbbi gourmet fogásait az aktuális a'la carte étlapról lehet minden este kiválasztani. A menüsor, természetesen, a betérő vendégek számára is elérhető, ám asztalfoglaláshoz kötött.

 

Foglaljon előre asztalt és töltsön el egy romantikus vacsorát felnőttbarát szállodánk éttermében Egerben! Vegyen részt tematikus vacsoráinkon, villás reggelijeinken, ünnepelje nálunk születésnapját, tartsa a villában céges vacsoráit, fogadja boutique hotelünkben üzletfeleit, válassza esküvői menüsorunkat: az Erlában egy gourmet ünnep minden étkezés!

 

Osztozzon velünk a kivételes és felejthetetlen gasztronómiai élményekben!