felnőtt pihenés

    A felnőttbarát szálláshely maga a háborítatlan nyugalom

    Gyakran álmodozol arról, hogy eltöltesz néhány napot teljes nyugalomban? Arra vágysz, hogy kikapcsolt telefonnal, a pároddal kettesben üljetek a medence partján? Nem akarod, hogy közben vízzel fröcsköljenek le a szomszéd család szófogadatlan gyerekei, vagy visító hangon követeljék maguknak a fagylaltot? Ugye neked is vannak emlékeid arról, miként változtatták a szomszéd ágynál lévő gyerekek zsibongó stranddá a szálloda wellnessrészlegét, vagy ahogy sikoltoznak, labdáznak és vízipisztollyal locsolják a vizet? Egy felnőttbarát szálláshelyen ilyen meg sem történhet.

    Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

    Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus egyszerűségével emlékezetessé teszi a pihenés perceit.

    Így hozd vissza a romantikát életedbe!

    Ahogy egy friss kapcsolatban is fontosak a közös élmények, úgy az évek, évtizedek óta együtt élő párok esetében is létszükség lehet néhány édeskettesben eltöltött nap. Egy romantikus utazás során nem csak a pihenés kerül a fókuszba, hanem az is, hogy elmélyíthessük párkapcsolatunkat, jobban megismerjük a másikat és igazán fókuszálni tudjunk egymás felnőtt igényeire. Sokaknak pont azért siklik ki házasságuk, együttélésük, mert nem figyelnek oda arra, hogy olyan dolgokat is csináljanak együtt, ami nem a családról, munkáról szól, hanem csak és kizárólag róluk, saját magukról!

    Így kápráztasd el szíved választottját! – romantikus ajándék nőknek

    Manapság általános nézet, hogy kiveszőben van a romantika a férfiakból… Minden tévhit ellenére a férfiak igenis romantikusak! Sőt a pasik egy része még jobban vágyik a meghitt pillanatokra, mint maguk a nők.

    Így tudod Önmagadat jól szeretni!

    Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

    Ilyen egy igazi gyerekmentes wellness!

    Európában Ausztria, Németország és Dánia járt élen a felnőttbarát hotelek kialakításában. De a gyerekmentes wellness gondolata hazánkban is egyre népszerűbb, hiszen a gyerekzsivajt nem mindenki bírja egyformán jól. Nem csupán a szülőket terheli le csemetéjük fáradhatatlan mozgásigénye, de a szálloda többi vendége sem tudja kihasználni a feltöltődésre kapott lehetőséget. Az Erla Villa wellness-ében garantáltan gyerekmentes felfrissülés vár mindenkire.

    Ilyen egy igazi romantikus ajándék!

    Miért kellene egy meglepetéshez különleges alkalom? Miért gondoljuk úgy, hogy egy szerettünk boldoggá tételéhez vagy megörvendeztetéséhez egy rendkívüli eseményre, ünnepre van szükség? Szerezzünk örömet csak úgy! Lepjük meg magunkat, kedvesünket, vagy akár egy családtagunkat egy romantikus kiruccanással. A rohanós, munkával eltöltött, szürke hétköznapokon nem jut időnk egymásra.

    Irány Eger, ahol a legszebb kirándulóhelyek várnak az országban!

    Bár Eger városa rengeteg látványossággal büszkélkedhet, a környéken rengeteg egyedülálló szépségű kirándulóhely is található. Látogassatok el a városba bármelyik évszakban és hódoljatok az aktív pihenés oltárán is. Szívből ajánljuk az összes kirándulóhely felkeresését az Erla Villa töltő, rekreációs pillanatai mellé.

    Karácsonyi ajándék pároknak: egy kényeztető hétvége az Erla Villában

    Be kell, hogy valljam, nem sok fantázia szorult belém, ha ajándékozásról van szó. Kis feleségem szerint legalábbis, ajándék-ötletek terén hajlamos vagyok nagyon mellélőni. Pedig szerintem igenis praktikus, ha egy nőnek van és tudja is használni az imbuszkulcs-készletet. Ráadásul még be is csomagoltam.

    Karácsonyi wellness csomag - gyerek nélkül

    Karácsony gyerek nélkül? Elsőre biztos furcsának hangozhat, de a gyerek megszületése nem kell, hogy azt jelentse, hogy nem lehet már kettesben ünnepelni a szeretet ünnepét. Úgyhogy mi lenne, ha most karácsonyra a fa alatt meglepné magát és a párját egy karácsonyi wellness csomaggal?

    Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

    Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok sorába. A fesztiválon országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak minden érdeklődőre. Ez a rendezvény szolgál most már évek óta a legújabb ízvilág és a díjnyertes italok bemutatkozására. A pálinkák mellett a fesztiválon természetesen a borok is szerepet kapnak. És hogy a hungarikumok jobban csússzanak koncertekkel, különleges színpadi produkciókkal is készülnek a rendezők.

    Miben más egy felnőtt szálláshely?

    A „felnőtt szállás” kifejezés valóban azt sugallja, ami a nevéből adódik. Egy felnőtteknek, pároknak szóló szálláshely, ahol a kikapcsolódás, és a szürke hétköznapokból való kitörés kap elsődleges szerepet.

    Miért menjek Egerbe egy hosszú hétvégre?

    Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 

    Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

    Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

    Nyaralás gyerek nélkül: van, amikor be kell vállalni

    A gyermek nélküli nyaralás első hallásra ijesztő lehet sok szülőnek. Huzamosabb ideig másra kell bízni a gyereket, át kell adni az összes olyan információt az illetőnek, ami szükséges ahhoz, hogy a kis csemete jól érezze magát, és nem bizonyosodhatnak meg személyesen a gyerek jóllétéről. Ettől függetlenül a gyerek nélküli utazás mégis olyan dolog, amire minden szülő párosnak szüksége van.

    Perzselő nyári programok Egerben

    Magyarország barokk gyöngyszeme nem csupán tavasszal kedvelt kirándulóhely, hanem egész évben várja az idelátogatókat. Történelmi múltjának, adottságának és kultúrájának köszönhetően számos rendezvény és fesztivál helyszíneként csábítja nem csupán az Egerben lakókat, de az ország különböző pontjáról érkezőket, sőt akár a külföldieket is. Jobbnál jobb nyári programok közül válogathat Egerben az, aki úgy dönt néhány napot a történelmi műemlékek, a minőségi borok és finom étkek között szeretne tölteni.

    Pünkösdi programok Egerben

    Mi a nagyszerű a hosszú hétvégében? Hogy mindig a legjobbkor érkezik! Amikor már reggel felkelni sincs kedvünk, amikor már egyből a kávé után fáradtak vagyunk és alig vonszoljuk el magunkat a munkahelyünkre – egy hosszú hétvége csodákat tehet. Hiszen testünk is érezteti velünk, pont szükségünk lenne néhány nap láblógatásra, pihenésre, feltöltődésre.

    Szilveszteri program Egerben?

    Kikapcsolódásra, pihenésre és nyugalomra vágyik az év utolsó napjain is? Egerben, az Erla Villa igazi „Stresszmentes Szilvesztert” kínál vendégei számára. Ha Ön is úgy érzi, hogy a kimerítő és fárasztó évet meghitten, igazi luxus kényeztetés mellett, csendes pihenéssel és feltöltődéssel kívánja búcsúztatni, válassza az Erla Villa különleges szilveszteri programját!

    Tavaszi wellness ajánlatok az Erla Villában

    Közeledik a tavasz és vele együtt a megújulás időszaka. De nem csupán a természetnek, hanem nekünk, embereknek is szükségünk van rá testi-lelki egészségünk szempontjából. Itt az ideje, hogy feltöltsük lemerült készleteinket és újult erővel vágjunk neki a melegebb hónapoknak! A hosszú, borongós, szürke napok után ki ne vágyna egy kis feltöltődésre, pihenésre? Lendüljön formába a tél után az Erla Villa kihagyhatatlan tavaszi wellness ajánlataival!

    Valentin napi wellness hétvége – Erla Villa gyerekmentes szálloda

    Töltse a párjával a Valentin napot egy gyerekmentes paradicsomban az Erla Villában! Eger legszebb, wellness részleggel is rendelkező, garantáltan gyermekzsivaj nélküli szállodája a szerelmesek ünnepén is elit lakosztályokkal várja vendégeit.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online