Hírek

    Így kápráztasd el szíved választottját! – romantikus ajándék nőknek

    Így kápráztasd el szíved választottját! – romantikus ajándék nőknek

    Manapság általános nézet, hogy kiveszőben van a romantika a férfiakból… Minden tévhit ellenére a férfiak igenis romantikusak! Sőt a pasik egy része még jobban vágyik a meghitt pillanatokra, mint maguk a nők.

    Az idilli szerelmes gesztusokhoz nem feltétlenül szükséges méreg drága ajándék, vagy egy egzotikus utazás a Csendes-óceánnál – néha elég egy kettesben töltött, igazi wellness kikapcsolódás. A nőknek szóló romantikus ajándékoknál a lényeg a meglepetésen van!

    Kismillió módja van annak, hogy a szerelmed ötletesen, kreatívan és mégis teljesen egyértelműen juttasd a kedvesed tudomására. Minden nő vágyik a visszajelzésekre, és arra, hogy elkápráztassák. A nőknek szóló romantikus ajándékokat azonban gondos szervezés előz meg. De nem kell messzire vinned életed párját, elég a nem pusztán történelmében, hanem önmagában is romantikus városig, Egerig autózni vagy vonatozni.

    Az Eger belvárosában található Erla Villa optimális választás egy romantikus utazáshoz kedvesünkkel kettesben. A felnőttbarát szálloda minden adottsággal rendelkezik, hogy varázslatos napokat tölthessünk párunkkal, semmi másra, mint egymásra figyelve. Ajándékozzátok meg egymást egy romantikus kikapcsolódással, ami nem feltétlenül csak a nőknek válhat majd felejthetetlenné.

     

    romantikus utazás, ajándék az Erla Villába

    Milyen romantikus ajándékok lehetségesek nőknek az Erla Villában?

    Okozz kedvesednek meglepetést akár a nap minden percében! Találj ki apró figyelmességeket, kedvességeket, mellyel még kellemesebbé és örömtelibbé teheted szerelmed Erlában töltött napjait.  Mialatt tusol vagy fürdik, írd fel a gőzzel borított tükörre, hogy ‘szeretlek’ vagy rajzolj egy szívet, virágot, ami épp szeretetreméltó és megható lehet. Folytassátok a délelőttöt az ágyba rendelt mennyei reggelivel, miközben kedvenc vagy épp közös számotok szól a telefonodról. El ne felejtsd a talán legromantikusabb ajándékot nőknek: rendeld meg előre a virágszirmokkal borított ágyat a luxuslakosztályok egyikében. Hagyj apró üzeneteket neki a szoba minden pontján, írd meg neki, mennyire örülsz, hogy van neked, hogy ő a legcsodálatosabb, akivel valaha is találkoztál.

    Az Erla Villában nincs lehetetlen kérés, minden hős szerelmes fantáziáját megvalósítjuk. Legyen az egy egész dallista, amit kedvesednek szeretnél lejátszani, akár egy különleges, kérésre összeállított menüsor a kertben vagy akár a lakosztályban felszolgálva. Meglepheted szerelmed rózsaszirmos fürdővel, vagy egy csokis masszázzsal, a kivitelezésben teljes körűen segítünk.

    Örvendeztesd meg valami aprósággal, melyet a csodálatos, vízesés környezetében, a kertben kell megkeresnie. Vagy romantikázzatok a csend birodalmában, a wellness részlegen, de akár összebújhattok kettesben a szálloda mozi termében is, az általatok választott vagy épp rólatok szóló filmet nézve.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online