Hírek

    Így tudod Önmagadat jól szeretni!

    Érdemes jól szeretni saját magadat. Miért? Mert akkor megsokszorozódnak a belső tartalékaid és képes leszel megküzdeni akár az oroszlánnal is. A depresszió, a magány rossz tanácsadók. Hogy ki tudd rángatni magad a gödörből, koncentrációra van szükséged. Át kell gondoljad, melyek a fontos és kevésbé lényeges dolgok az életedben. Ehhez a belső utazáshoz pedig egy tökéletes, csendes helyre van szükséged. Ne menj tovább! Megtaláltad. Ez az Erla Villa boutique hotel.

    Létezik olyan csoda módszer, amivel könnyedén el tudunk lavírozni az élet tengerén?


    Az első és legfontosabb talán az, hogy legalább Önmagunkkal legyünk őszinték! Ne legyünk magunkhoz se túl szigorúak, se túl engedékenyek. Próbáljuk reálisan látni, sokszor érzelmi túlfűtöttségből, vagy magányból fakadó reakcióinkat. Könnyű azt mondani, hogy fogadjuk el magunkat úgy, ahogy vagyunk, ugye?! Kell hozzá egy csipetnyi realista önértékelés, egy jól megpakolt, szülők által a hátunkra tett hátizsák, önbizalom és életszeretet. 


    A legtöbben nem tudják, hogyan szeressék magukat. Íme a top 7 tanítás, ami elvezet bennünket az Önszeretet felé!

    • Hagyjuk abba a kritizálást! A kritika legtöbbször negatív irányba változtat és ritkán inspiráló. Helyette inkább ismerjük el saját érdemeinket, dicsérjük meg magunkat, ha valamit jól végeztünk el.
    • Ne félemlítsük meg magunkat! Az ijesztő gondolatok csak rossz irányba visznek. Kedvünk rossz lesz tőle, bizonytalanokká válunk és igazi céltáblaként éljük majd életünket. A pozitív gondolatok, ellenben, teljesen kitisztítják az agyunkat. Ehhez nyilván építő környezetre van szükség. Utazzunk el. Próbáljunk ki igazi feltöltős helyeket. Kerüljük el a rossz hangulatú, tömeg szállásokat. Válasszunk helyette családias, minden felnőtt igényt kielégítő kis hotelt. Mint például az Erla Villa, Egerben. Tökéletes búvóhely, ha belső utazásra indulnánk. 
    • Legyünk kedvesek és türelmesek Önmagunkkal! A jókedv nem építhető be pillanatok alatt életünkbe. Erre tudatosan kell törekedni. Mondjuk úgy, hogy mindennap, tudatosan időt szentelünk saját magunkra. Csak lépésről lépésre.
    • Dicsérjük meg magunkat! A dicséret épít. 
    • Szeressük a negatívumainkat is! Ez is fontos. Ezek is mi vagyunk. Mi építettük őket. Hogy betömködjük a fura kis lyukakat életünkben. De most már itt lesznek a pozitív tömőanyagok, úgyhogy könnyebben el fogjuk tudni engedni a rosszakat. Csak bízni kell benne!
    • Gondoskodjunk a testünkről is! Ahhoz, hogy lelkünk ne hullámozzon, szorosan hozzátartozik, hogy karban tartjuk testünket. Ha pihenésre van szüksége, megadjuk neki. Ha felfrissülne, akkor is gondoskodunk róla. A lényeg, hogy olyan környezetben tegyük ezt, ami méltó hozzá. Az Erla Villa boutique hotel finom kis wellness részlege például tökéletesen alkalmas erre. Nincsenek zavaró külső tényezők, nem sír és nem ugrik bombát egy gyerek sem.
    • A testednek minőségi ételekre van szüksége. Ez nem luxus. Ez alap. Ha okosan eszel és közben még boldog is vagy, akkor nincs az a betegség, ami megkaparintana magának. Biztos lehetsz benne, hogy egy igazi gourmet menü sokkal inkább meghálálja magát, mint egy gyorsan elkészíthető halrudacska.

    Minden összefügg mindennel. Ha elkezded magad szeretni, az gyorsan meglátszik rajtad. Határozottabb leszel, boldogabbnak tűnsz majd. Az emberek is jobban szeretnek majd a társaságodban lenni, biztonságot és jóérzést sugall majd a közelséged. Ha egyedül nem megy, akkor szakadj ki a megszokott környezetedből. Építsd pozitív kisugárzásod egy stílusos vidéki helyen, ahol elbújhatsz a pásztázó szemek elől és ahol erőre kapva visszanyered erődet. 

    Ne halogasd! Tedd meg már ma!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online