Hírek

    Tökéletes, különleges esküvői helyszín?

    Ilyen egy igazi gyerekmentes wellness!

    Európában Ausztria, Németország és Dánia járt élen a felnőttbarát hotelek kialakításában. De a gyerekmentes wellness gondolata hazánkban is egyre népszerűbb, hiszen a gyerekzsivajt nem mindenki bírja egyformán jól. Nem csupán a szülőket terheli le csemetéjük fáradhatatlan mozgásigénye, de a szálloda többi vendége sem tudja kihasználni a feltöltődésre kapott lehetőséget. Az Erla Villa wellness-ében garantáltan gyerekmentes felfrissülés vár mindenkire.

    Tökéletes feltöltődés az Erla Villa gyerekmentes wellness-ében

    Igazi kikapcsolódásra vágyik, amikor nem kell 0-24-ben „szolgálatban” lennie? Wellness-elni szeretne nyugiban, gyerekzsivaj és sikongatás nélkül? Mindenkinek kijár néhány nap kikapcsolódás, hogy erőt meríthessen a szürke, monoton hétköznapok folytatásához. Az Erla Villa felnőttbarát szálloda kielégíti azok igényeit is, akik nyugodt pihenésre vágynak, és gyereksírás nélkül szeretnék élvezni a hotel szolgáltatásait. A szálloda gyerekmentes wellness-ében nyugodt és inspiráló környezetben pihenheti ki magát, és frissen, újult erővel térhet haza nyaralása végén.

     

    Egy mesés gyerekmentes wellness-oázis

    Az Erla Villa kifinomult wellness részlege az igazi béke szigete, amelyet a harmónia, a csend és egy csodálatos panoráma tesz teljessé. A kialakítás minden apró részletében az Ön kényelmét szolgálja. A mesés kert, az egyedi tervezésű, stílusos pihenőágyak, a hangulatos színek – a körülölelő luxus és finomság. 

    Egy ilyen környezetben Önnek nincs más dolga, mint teljes nyugalomban maradéktalanul kiélvezni a spa-élményt. A gyerekmentes wellness-t minden szállóvendég korlátlanul és térítésmentesen használhat a teljes tartózkodása alatt. A közvetlen kertkapcsolat és a hatalmas üvegfalak elérhető közelségbe hozzák a természetet. A wellness azonban nem csak a borongós, téli időben nyújthat örömet és felfrissülést, a kültéri pihenőrészen akár szikrázó napsütésben is élvezheti a nyugalmat. 

     

     

    Gyerekmentes wellness aktív pihenéssel

    Az aktív pihenésre vágyókat feszített víztükrű, egyik végén 1,8 méter mélységű, beltéri úszómedence várja a nap bármely szakában, egészen este kilenc óráig. A feltöltődést szolgálja továbbá az egyszerre akár négy főt is befogadni képes finn szauna, valamint az öt fős, szintén beltéri, jakuzzi is. Szezonális jelleggel masszázs szolgáltatást is igénybe vehetnek a vendégek a szálloda gyerekmentes wellness részlegén. Ezek jellegéről és lehetőségéről a recepción adnak felvilágosítást.

    Minden luxuslakosztály alapfelszereltségéhez hozzátartozik a köntös, a törölköző és a papucs, amelyek segítségével a szobákból kilépve kényelmesen átsétálhat a medencéhez. Az Erla Villában a szokásoktól eltérően a gyerekmentes wellness ugyanis nem az alagsorban helyezkedik el, hanem a tervezés különlegességéből adódóan az emeleten, pazar kilátással a csodálatos kertre.

    Ne feledje, itt nincs zsibongás és gyerekricsaj! Nem ugrik bombát senki az úszómedencébe, nem zavarja meg senki a délutáni szunyókálást a pihenőágyakon!

    Kérje ajánlatunkat ide kattintva és adja át magát az Erla pihentető varázsának!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online