gyerekmentes wellness

Ilyen egy igazi gyerekmentes wellness!

Európában Ausztria, Németország és Dánia járt élen a felnőttbarát hotelek kialakításában. De a gyerekmentes wellness gondolata hazánkban is egyre népszerűbb, hiszen a gyerekzsivajt nem mindenki bírja egyformán jól. Nem csupán a szülőket terheli le csemetéjük fáradhatatlan mozgásigénye, de a szálloda többi vendége sem tudja kihasználni a feltöltődésre kapott lehetőséget. Az Erla Villa wellness-ében garantáltan gyerekmentes felfrissülés vár mindenkire.

Tökéletes feltöltődés az Erla Villa gyerekmentes wellness-ében

 

Igazi kikapcsolódásra vágyik, amikor nem kell 0-24-ben „szolgálatban” lennie? Wellness-elni szeretne nyugiban, gyerekzsivaj és sikongatás nélkül? Mindenkinek kijár néhány nap kikapcsolódás, hogy erőt meríthessen a szürke, monoton hétköznapok folytatásához. Az Erla Villa felnőttbarát szálloda kielégíti azok igényeit is, akik nyugodt pihenésre vágynak, és gyereksírás nélkül szeretnék élvezni a hotel szolgáltatásait. A szálloda gyerekmentes wellness-ében nyugodt és inspiráló környezetben pihenheti ki magát, és frissen, újult erővel térhet haza nyaralása végén.

 

Egy mesés gyerekmentes wellness-oázis

 

Az Erla Villa kifinomult wellness részlege az igazi béke szigete, amelyet a harmónia, a csend és egy csodálatos panoráma tesz teljessé. A kialakítás minden apró részletében az Ön kényelmét szolgálja. A mesés kert, az egyedi tervezésű, stílusos pihenőágyak, a hangulatos színek – a körülölelő luxus és finomság.  

 

Egy ilyen környezetben Önnek nincs más dolga, mint teljes nyugalomban maradéktalanul kiélvezni a spa-élményt. A gyerekmentes wellness-t minden szállóvendég korlátlanul és térítésmentesen használhat a teljes tartózkodása alatt. A közvetlen kertkapcsolat és a hatalmas üvegfalak elérhető közelségbe hozzák a természetet. A wellness azonban nem csak a borongós, téli időben nyújthat örömet és felfrissülést, a kültéri pihenőrészen akár szikrázó napsütésben is élvezheti a nyugalmat. 

 

 

Gyerekmentes wellness aktív pihenéssel

 

Az aktív pihenésre vágyókat feszített víztükrű, egyik végén 1,8 méter mélységű, beltéri úszómedence várja a nap bármely szakában, egészen este kilenc óráig. A feltöltődést szolgálja továbbá az egyszerre akár négy főt is befogadni képes finn szauna, valamint az öt fős, szintén beltéri, jakuzzi is. Szezonális jelleggel masszázs szolgáltatást is igénybe vehetnek a vendégek a szálloda gyerekmentes wellness részlegén. Ezek jellegéről és lehetőségéről a recepción adnak felvilágosítást.

 

Minden luxuslakosztály alapfelszereltségéhez hozzátartozik a köntös, a törölköző és a papucs, amelyek segítségével a szobákból kilépve kényelmesen átsétálhat a medencéhez. Az Erla Villában a szokásoktól eltérően a gyerekmentes wellness ugyanis nem az alagsorban helyezkedik el, hanem a tervezés különlegességéből adódóan az emeleten, pazar kilátással a csodálatos kertre. 

 

Ne feledje, itt nincs zsibongás és gyerekricsaj! Nem ugrik bombát senki az úszómedencébe, nem zavarja meg senki a délutáni szunyókálást a pihenőágyakon!

 

Kérje ajánlatunkat ide kattintva és adja át magát az Erla pihentető varázsának!