Hírek

    Karácsonyi wellness csomag - gyerek nélkül

    Karácsonyi wellness csomag - gyerek nélkül

    Karácsony gyerek nélkül? Elsőre biztos furcsának hangozhat, de a gyerek megszületése nem kell, hogy azt jelentse, hogy nem lehet már kettesben ünnepelni a szeretet ünnepét. Úgyhogy mi lenne, ha most karácsonyra a fa alatt meglepné magát és a párját egy karácsonyi wellness csomaggal?

    Ha olyan karácsonyi szállásokat keres, ahol valósággá is válhat egy ilyen terv, akkor egy igazi felnőttbarát hotelnél jobb helyet nehezen tudna találni. Jellegükből adódóan az ilyen szálláshelyek kizárólag csak a felnőtteknek szóló kikapcsolódásra fókuszálnak: ide csak olyan vendégek érkeznek, akik a párjukkal együtt vagy egyedül szeretnének kikapcsolódni: fiatal párok, szülők, nyugdíjasok. Pontosan azért, hogy most kivételesen ne a gyerekekkel vagy a napi teendőkkel kelljen foglalkozni.

    Az Erla Villa egy olyan felnőttbarát hotel, amely Eger belvárosának legszebb részében található. Most decemberre pedig egy különleges karácsonyi wellness csomaggal is készültünk, úgyhogy érdemes lesz megragadniuk ezt a lehetőséget. Végül is évente egyszer van csak karácsony!

    Egy kis időre hagyják maguk mögött a szokásos ünnepi hajszát: nem kell takarítani, nem kell főzni, nem kell készülni a vendégek érkezésére. Napjainkban sajnos el tud veszni az ünnepek szépsége a felkészülődésben, hiszen már az ajándékok beszerzése is kimerítő tud lenni. Ezért még fontosabb, hogy tudatosan szánjanak időt a valódi pihenésre, amikor magukra figyelnek és semmi másra. Az Erla Villa olyan karácsonyi szálláshely, ahol végre egymásra tudnak hangolódni, és ahol a karácsony arról szólhat, amiről szólnia kell: meghitt, tartalmas, és békésen eltöltött minőségi idő.

     

    karácsony hotelben, Erla Villa

     

    Ha az Erla Villa karácsonyi wellness csomagját választják, akkor ebben az évben nem kimerülten fognak kidőlni a karácsonyfa előtt, hanem tényleg átadhatják magukat a jelen pillanatok ünneplésére. Minden nap ínycsiklandó gourmet fogásokkal készülünk, és korlátlan wellness használatot biztosítunk, hogy igazán elkényeztetve érezhessék magukat. Ha pedig netán mégis valami aktívabb programra vágynának, akkor az sem akadály! Mindent segítünk leszervezni, Eger óvárosa és környéke bőven nyújt lehetőségeket arra, hogy picit kirúgjanak a hámból. Szinte biztos, hogy miután visszatérnek meg lesznek győzve arról, hogy néha a gyerekek nélkül is lehet karácsonyozni.

    Luxus karácsonyi szállásainkban már érkezéskor a mézeskalács csábítóan fahéjas illata fogja fogadni Önöket, és még egy általuk választott jó forró welcome drink-re is számíthatnak. Minden napot egy bőséges, finom reggelivel indíthatnak, napközben ejtőzhetnek a wellness részlegben, este pedig egy 3, vagy akár 5 fogásos gourmet vacsora finomabbnál finomabb fogásait élvezhetik kettesben. Ételallergia esetén sem kell aggódnia: mi megoldjuk, hogy így is fenséges vacsorában részesülhessen! Vacsora után pedig akár egy filmet is megnézhetnek saját privát mozijukban.

    Ünnepeljék kettesben ezt a különleges ünnepet, és töltsenek el édes kettesben egy varázslatos karácsonyt! Nem fogják megbánni ezt a wellness csomagot!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online