wellness hotel Egerben, Erla Villa

Melyik a legjobb wellness hotel Egerben?

Ma már elterjedt, és gyakorlatilag naponta használjuk és halljuk azt a szót, hogy wellness. De mit is jelent pontosan? A wellness nem egy konkrét dolog, sokkal inkább egy gyűjtőfogalom, amelybe minden olyan tevékenység beletartozik, amely a pihenéssel, kikapcsolódással, egészségünk megőrzésével kapcsolatos.

 

A hétköznap sodró lendületébe, a munka miatti aggodalmak és a család körüli teendők közé nehezen illeszthető be, hogy az ember mindennap fürdőbe járjon, masszíroztassa magát vagy egyáltalán csak feltöltődhessen kicsit. Ezért nem árt, ha időközönként „lopunk” néhány szabadnapot és elutazunk pár napra kényeztetni magunkat, hogy közérzetünk is javuljon. Az Erla Villa pont egy ilyen kényelmet és harmóniát sugárzó wellness hotel Egerben.

 

A kifejezés egyébként az ’50-es években született Dr Halbert L. Dunn álltal, aki a wellbeding és a fitness szót gyúrta össze. A szó jelentése nagyjából annyit jelent: "Érezd jól magad!"

 

Hiszen a wellness célja nem más, mint testi és lelki felüdülés, a hétköznapi gondok elűzése, a stresszoldás, az izmok, ízületek és az érrendszer állapotának javítása. A különböző technikák, irányzatok, melyeket ma wellness név alatt ismerünk, megőrzik az egészségünket és fitten tartanak, hagyományuk pedig egészen az ókorig nyúlik vissza. Valójában a wellness egy életformát takar, mely életforma mentálisan, lelkileg és szociálisan kiegyensúlyozott. A szemlélet - életforma - fő üzenete, hogy nincs szellemi, lelki harmónia a test fittsége nélkül. Ehhez keresve sem találnánk más és jobb wellness hotelt Egerben, mint a felnőttbarát luxusszállodát, az Erla Villát.

 

Egy wellness hotel Egerben, ahol megáll az idő

 

Eger egy eleganciát sugárzó fürdőváros, ahol a háromezer éves történelmi belváros is megér egy sétát!  Ha erre veszi útját ne hagyja ki a legjobb wellness hotelt Egerben, látogassa meg az Erla Villa igazi felfrissülést és kikapcsolódást kínáló wellness részlegét! Egy jól felszerelt, kellemes hangulatú, nyugalmat árasztó kis sziget a wellness szerelmeseinek. Ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást, akár csak egy jó könyv olvasása a nyugágyon, akár egy csendes ejtőzés a pezsgőfürdőben vagy egy kényeztető masszázs, amely elfeledteti gondjait.

 

Az Erla Villa felnőttbarát szállodában ezt a nyugalmat nem zavarja meg gyerekzsivaj vagy kiabálás, nincsenek medencébe ugráló gyerekek, ideges szülők, de még csak vízzel sem fröcsköl senki arcon! Ebben a wellness hotelben, Egerben ezek mind ismeretlen fogalmak! Itt mindenki elengedheti magát és nem kell semmi mással törődnie, mint hogy a nyaralása végén feltöltődve, felfrissülve térjen vissza a mindennapokba.

 

A feszített víztükrű medencében az aktív pihenésnek is hódolhat, majd a stressztől megfeszült izmait a pezsgőfürdőben lazíthatja ki. De kipróbálhatja a szálloda finn szaunáját, sőt válogathat az extra szolgáltatások közül is, mint a masszázs vagy az idén a szolgáltatások közé újonnan bekerült, szolárium. Ez utóbbi szolgáltatás ráadásul a női szállóvendégek számára egyszeri alkalommal ingyenes!