Hírek

    Miben más egy felnőtt szálláshely?

    Miben más egy felnőtt szálláshely?

    A „felnőtt szállás” kifejezés valóban azt sugallja, ami a nevéből adódik. Egy felnőtteknek, pároknak szóló szálláshely, ahol a kikapcsolódás, és a szürke hétköznapokból való kitörés kap elsődleges szerepet.

    Ilyen az Eger gyönyörű belvárosában található Erla Villa is, ami sokak szerint egy igazi gyöngyszem még az összes többi felnőttbarát szálláshely között is. Az, hogy egy szállás felnőtteknek szól, azt is jelenti, hogy kisebb gyerekeket nem is fogadnak. Habár a családi programoknak is megvan a helye, az Erla Villához hasonló hotelek pont azért jöttek létre, hogy kivételesen a magánszférájukat ápolhassák egyedülálló üzletemberek, párok, házastársak, és nyugdíjasok. A mindennapi felelősséggel járó teendőnk sajnos sokszor azt eredményezik, hogy nem figyelünk eléggé önmagunkra. Ez igaz lehet akkor is, ha még nincs gyerekünk: a tanulás, a munka, és az otthoni intéznivalók rutinjaiban könnyű elsüllyedni.

    Ezért mind gyerek nélküli és gyerekes párok számára ideális kikapcsolódást nyújthat egy olyan felnőtt szálloda, mint az Erla Villa. Az előbbiek számára azért, mert függetlenül attól, hogy melyik fázisában tart egy párkapcsolat, a gyertyafényes vacsoránál történő romantikázást vagy a wellness részlegben történő közös romantikázás és jacuzzizás közben zavaró tud lenni, ha a mellettünk lévő szülők vagy gyerekek hangosabbak a kelleténél. Ha pedig már gyerekkel rendelkező szülőkről van szó, talán mindenki megtudja érteni, hogy néha nekik is jár olyan intimitás meg szabadidő, ahol a gyerekek jelenléte nélkül ápolhatják a kapcsolatuk lángját.

    Mitől felnőttbarát az egri Erla Villa?

    Az Erla Villa azonban nem csak abban különbözik a többi szállodától, hogy „gyerekmentes” szolgáltatást biztosít vendégei számára. Ez a felnőtt szálloda ugyanis boutique hotelként is működik. Az ilyen szállások afféle küldetéssel működnek: luxust nyújtanak, de más nagyobb hotelláncokhoz képest ezt személyesebb szinten teszik. Méretben is kisebbek (ami a gyakorlatban is megkönnyíti a személyesebb kapcsolat kialakítását a vendégekkel), egyedi, kényelmes belső kialakításra törekednek, és mindig olyan helyszínen találkozhatunk velük, ami egyszerre könnyen megközelíthető, és idilli környezetben helyezkedik el. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek a szálloda gasztronómiai kínálatára is. A „tömeggyártástól” és nagyobb hotelláncok szabályaitól távol álló mentalitásukkal együtt igyekszenek azt elérni, hogy minden egyes vendég fejében rejtett gyöngyszemként jelenjenek meg.

    Eger belvárosa ideális helyszínt biztosít egy ilyen felnőtt szálloda számára. Nem kevesen gondolják azt, hogy Magyarországon ez az egyik legjobb helyszín az olyan párok számára, akik elszeretnének tölteni egy kellemes hétvégét együtt. Az Erla Villa ezért a régió összes előnyéből merített, hogy a lehető legjobbat nyújthassa kedves vendégeinek: mennyei kényelemmel rendelkező szobák, egri borkóstolók, és gourmet vacsorák páratlan fogásai is hozzájárulnak ahhoz, hogy soha ne felejtsük el az itt töltött hétvégét.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online