wellness pihenés Egerben

Mivel egészítsd ki wellness pihenésed Egerben?

Több mint ezer éves történelméről, műemlékeiről, látnivalóiról és a hungarikumnak minősülő Egri bikavérről méltán neves magyar város mindenki számára vonzó turisztikai célpont. Eger hazánk egyik leghíresebb települése, köszönhetően jelentős történelmi múltjának. Az ország barokk gyöngyszemének nevezett város látványosságai, természeti értékei és programsorozatai akár így tavasszal is felejthetetlen élménnyel várják Önt! Legyen részese Ön is: egy hamisítatlan wellness pihenés Egerben!

 

Eger történelmi városában, a vár közelében, a török emlékek, meleg vizes gyógyfürdők között Önnek is maradandó pillanatokban lesz része az Erla Villa pazar környezetében. Valódi wellness pihenés Egerben, és nem csupán az egri borok vagy a gasztronómia szerelmeseinek. A testi-lelki harmóniát nyújtó bámulatos kert és az igazi luxus enteriőr nagymértékben hozzájárul a kikapcsolódás felüdülést biztosító napjaihoz.

 

Wellness? Pihenés? – csakis Egerben!

 

Budapesttől mindössze 130 km-re az ezer éves történelem és az autentikus barokk környezet csalogatja a látogatót a legendákkal teli városba, ahol minden évszakban megtaláljuk a kedvünkre valót a színes programok közül. Egy csábító wellness pihenés Egerben, miközben felfedezhetjük a város múltját.

 

Március utolsó napján az ország egyik legnagyobb Régiségvására nyújt kivételes lehetőséget az antik szerelmeseinek, egyedülálló hangulatát a helyszín, az Agria Park biztosítja, és az ország szinte minden részéből érkező, több mint száz árus garantálja.

 

Aki inkább kulturális kikapcsolódást választana, a Kijevi Állami Színház orosz és ukrán mesterektől tanult, kiváló táncművészeinek Rómeó és Júlia előadása nyújthat maradandót egy estére. Az egri Gárdonyi Géza színpadán a legjobb táncosokat láthatjuk Magyarországon. 

 

A bor és a művészet mindig is összhangban volt egymással – állítják a Pohárral Egerben programsorozat szervezői. Áprilisban a gasztronómia mellett az egri kortárs művészet néhány meglepő és bámulatos alakját fedezhetjük fel velük, hogy megmutassák milyen rejtett kincseket tartogat ez a gyönyörű város.

 

Extrákkal teli wellnes pihenés Egerben az Erla Villában

 

Mi mással tehetnénk azonban teljessé wellness pihenésünket Egerben, mint az Erla Villa kényeztető szolgáltatásaival? A kibővült wellness részlegen ugyanis idén tavasszal a feszített víztükrű beltéri medence és jakuzzi mellett előzetes belejelentkezés alapján masszázs is elérhető már. Ugyanúgy, mint az eredeti Chocolate Brown csokicsövekkel felszerelt álló szolárium. A tavasz első napsugarai még csupán a lelki feltöltődésünkhöz járulnak hozzá, de testünk aranybarna színét a női vendégek számára (a szobaár tartalmazza) egy alkalommal ingyenesen biztosított szoláriummal alapozhatjuk meg.