Hírek

    Nyaralás gyerek nélkül: van, amikor be kell vállalni

    Nyaralás gyerek nélkül: van, amikor be kell vállalni

    A gyermek nélküli nyaralás első hallásra ijesztő lehet sok szülőnek. Huzamosabb ideig másra kell bízni a gyereket, át kell adni az összes olyan információt az illetőnek, ami szükséges ahhoz, hogy a kis csemete jól érezze magát, és nem bizonyosodhatnak meg személyesen a gyerek jóllétéről. Ettől függetlenül a gyerek nélküli utazás mégis olyan dolog, amire minden szülő párosnak szüksége van.

    Az egészséges párkapcsolatoknál ma már köztudott tény, hogy kulcsfontosságú a kettesben eltöltött minőségi idő. Ha picit is utánanézünk a témának, akkor hamar nyilvánvalóvá válik, hogy szinte mindenhol kihangsúlyozzák ennek fontosságát. Sajnos a gyakorlatban mégsem valósul meg ez annyira a legtöbb párnál, bármennyire is egyértelmű mindenki számára, hogy fontos kettesben is programokat csinálni párunkkal. Nem csak a tudatosság hiánya van a probléma mögött. Egyszerűen az első gyerek megszületése után sokkal nehezebbé válik egy gyerekmentes nyaralásnak a megszervezése. Persze attól még, hogy valami nehéz, az nem jelenti azt, hogy lehetetlen.

    Az is elég elsőre, ha lépésről lépésre próbálkozunk a gyerek nélküli nyaralás megszervezésével, például azzal, hogy végiggondoljuk, hogy milyen helyek jöhetnek szóba. Nem kell feltétlen külföldre gondolni, főleg ha még nehezebben tudunk elszakadni a gyerektől. Már egy kettesben eltöltött hétvége is jó lehet arra, hogy egy szerelmes pár kitörhessen a szülői rutinból és újult energiával térhessen vissza a mindennapi teendőkhöz.

    Ráadásul nem is mindenki tudja, hogy Magyarországon nem egy olyan hely van, ami kifejezetten alkalmas arra, hogy az ember egy pár idillikus napot eltölthessen a kedvesével anélkül, hogy a gyerekre kéne gondolnia. Egy romantikus hétvége Egerben például már nem egy párnak vitt új színt a kapcsolatba . Ha már egy ideje próbál nyaralást szervezni a gyerek ottléte nélkül, akkor egy felnőttbarát hotelnél jobb helyet nehezen találhatna.

    Magyarországon a gyerekmentes szállodák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mivel minden elemük úgy lett megtervezve, hogy a romantikázni kívánó fiatal párok, szülők, és nyugdíjasok is teljesen fel tudjanak töltődni, amíg ott szállnak meg. Az ilyen hotelek nem csak kialakításukban különböznek a nagy hotelláncoktól: a szálloda környezete is szerepet játszik az élményben.

     

    Mit jelent, hogy az Erla Villa gyerekmentes nyaralási úticél?

    Az Erla Villa is ilyen céllal kialakított gyerekmentes hotel Egerben. A történelmi város már önmagában jó helyszín, ha gyerek nélküli nyaralást tervez, és ezt ez a felnőttbarát szálloda teljes mértékben kihasználja. Eger belvárosának legszebb részében helyezkedik el az Erla Villa. Gourmet étkezések, egri borkóstolók, gyönyörű kertes rész és még külön wellness részleg is várja a romantikázni vágyókat.

    Amennyiben úgy érzi, hogy Ön és párja már egy jó ideje megérdemelne egy kettesben eltöltött romantikus hétvégét Egerben, ne habozzon szobát foglalni nálunk!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online